Založ si blog

Zastavte Putina-chceme KONZUMOVAŤ !

Prasiatka sa ozvali. Chcú znovu plný válov. Chcú žrať, chcú si užívať, chcú konzumovať. Médiám, ktoré sú z 99% v područí NATO/EU/USA teda tzv. euro-atlantickej orientácie, dokázali presvedčiť dosť veľký počet ľudí aj na Slovensku, že bez ohľadu na tradičné priateľstvo s ruským ľudom, bez ohľadu na správnosť boja ukrajinských Rusov za svoje sebaurčenie je treba už toho Putina konečne zastaviť. A to akýmikoľvek prostriedkami. Od vraždenia mladých aktivistiek typu Duginovej, cez ostreľovanie atómovej elektrárne HIMARSami až po útok na Krymský most-teda na čosi, čo je na úrovni teroristického útoku na newyorské dvojičky. Naše médiá v pohode uvádzajú odporúčania Zelenského, aby Západ podnikol preventívny /atómový/ úder proti Rusku. Bez škrupulí citujú anayltikov, podľa ktorých sa všetko vyrieši atentátom na samotného V.V.Putina.

Putina treba jednoducho zastaviť. Eliminovať. Zabiť. Tým sa všetko vyrieši. Tým sa obnoví bývalý prasačí život našich konzumentov. Budú môcť znovu chrochtať pri plných válovoch, obiehať aj dvakrát denne zábavno-nákupné centrá, vyvážať sa po výletoch a lietať do Turecka na all inclusive dovolenky aj trikrát ročne. Budú sa môcť znovu pretŕčať so svojimi značkovými kabelkami po „mišelínskych“ reštauráciách. Budú môcť v pohode, cool, indžojovať „život“. Putina treba zastaviť – a všetko sa vráti do starých komfortných kolají. Obnoví sa rovnováha krmenia a vylučovania. Ozvláštňovaná nanajvýš nejakou formálnou ekologickou alebo vintidž kampaňou, hrou na elektromobily a pod.

Keď by sa Putinovi čosi stalo, mnohým aj na Slovensku sa uľaví. Budú môcť znovu obrastať tukom -na tele i na duchu. Vráti sa k nám konzumný raj na Zemi. – Lenže -čo ak to s tým Putinom a Ruskom dopadne trochu inak ? Čo ak Putin vyhrá alebo čo ak aj po jeho odchode už návrat k plnému válovu objektívne /napr. kvôli zmene na svetových trhoch…/ nebude možný ? Čo potom ?

Dnes bola na námestí SNP veľká odborárska demonštrácia. Odhadom s 8-9 tisíc účastníkmi. „Naše“ médiá sa jej takmer nevenovali. Veď predsa na nej nešlo o Kuciaka…Médiá však urobili chybu. Odbory, ktoré sa pod vedením Moniky Uhlerovej zmenili z červených na ŽLTÉ tu totiž prezentovali de facto pro-vládnu rétoriku. „Sme hladní, chudobní, je nám zima“ – vláda konečne sa konsoliduj a začni sa o nás trochu lepšie starať. Lebo my chceme v pokoji pracovať, zarábať čo najviac a mať čas na čo najväčší konzum. Vláda urob čokoľvek, aby sa na Slovensku obnovil výkrm konzumentov. Bez ohľadu na tvoje politické zafarbenie, ideológiu resp. bez akejkoľvek ideológie. „Chceme vládu, pod ktorou nám bude dobre !“ Bez ohľadu na to, za akú cenu, v akých podmienkach a na čí úkor nám bude dobre. – To sú dnešné slovenské oportunistické, apolitické, utilitárne, konjunkturalistické odbory. Bohužiaľ.

Na transparentoch odborárov boli všelijaké heslá. Nič hodnoté, nič zásadné iba tzv. komunálna kritika. Už som len čakal, kedy tam objavím transparent s heslom „Zastavte Putina, chceme vyššie platy !“ „Zničte Rusko-chceme KONZUMOVAŤ !“ Vráťte nám naše zvyky a zlozvyky. Aj za cenu ublíženia bratskému národu, aj za cenu našich tradičných hodnôt. Aj za cenu našej národnej cti.

Ej, ej Slováci, kam ste sa to už len postupne prežrali ?

Férové bruselské „El Clasico“

22.04.2024

Proti futbalovému mužstvu, ktorého fanúšikovia mávajú zástavami nezávislého Katalánska a jedujú tak mocenské centrá Západu je klasicky možné všetko. Dá sa neodpískať dva hrubé fauly a jednu ruku v šestnástke, dá sa neuznať regulárny gól – a dá sa naopak, skórovať z vymyslenej penalty a miesto červenej karty za faul pri útoku na osamelého brankára sa dá [...]

Štvanica na Pellegriniho,Náhlika, Kuffu-jediná dnešná agenda opozície

16.04.2024

Životom bitá slovenská opozícia toho nemá veľa, čím by zaujala širšie vrstvy slovenskej spoločnosti. Alternatívne rozvojové programy ? Opozícia ani nevie, čo to znamená. Má však po ruke mejnstrímové médíá a Matovičovu „tajnú službu“. Tie sú schopné prihrať PS, SaS či KDH aspoň nejaké personálne kauzy a kauzičky. Slovensku a Slovákom nepomôže, keď [...]

Ilegálni zberači parožia – nie iba úbohé obete mäsožravých medveďov

14.04.2024

Už ma nebaví sledovať naše médiá, v ktorých sa o incidentoch medzi medveďmi a ľuďmi hovoria iba polopravdy. PREČO SA NEPÍŠE O ILEGÁLNYCH ZBERAČOV PAROHOV ? Veď tí tzv, turisti, čo boli napadnutí medveďmi mimo intravilánu obce a mimo značkovaných chodníkov a čo sa predierali kadejakými húštinami, kde májovky neŕastú ani náhodou – to sú obyčajní delikventi. [...]

Londýn, kôň, splašené kone, Household Cavalry, britská vojenská jednotka

Londýnom sa preháňali splašené vojenské kone. Skrotila ich až armáda, hlásia ranených

24.04.2024 14:02

Jeho kôň vrážal do áut neďaleko Buckinghamského paláca.

Russia Military Official Arrest

Putinovho generála asi kŕmili úplatkami, jeho žena žila v luxuse. Je to predzvesť konca ministra obrany?

24.04.2024 14:00

Námestníkovi šéfa rezortu obrany hrozí až 15 rokov väzenia. Prečo šéf Kremľa umožnil zatknúť jedného z najvplyvnejších predstaviteľov ozbrojených síl?

Atény / Sahara / Prach / Akropola /

Atény sa opäť zafarbili do oranžova, prach zo Sahary pohltil aj Akropolu

24.04.2024 13:43

Meteorológ Kostas Laguvardos výhľad z jednej meteorologickej stanice prirovnal k pohľadu na Mars.

europarlament, európsky parlament, eú, vlajky

Mimovládne organizácie píšu do Bruselu, chcú nezávislú a slobodnú RTVS

24.04.2024 13:02

Otvorený list, pod ktorý sa podpísalo viac ako 68-tisíc občanov Slovenska, smeruje poslancom europarlamentu i eurokomisii.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 419
Celková čítanosť: 1964851x
Priemerná čítanosť článkov: 4689x

Autor blogu

Kategórie