Založ si blog

Na mužskú tému: slovenský futbal /Kováčik a Čaputová/…

Tak sme teda včera definitívne padli na futbalovú hubu. Nielenže sme skrachovali v Lige národov, dostali sa do losovacieho koša medzi najväčších futbalových trpaslíkov Európy, ale stratili sme aj ružové perspektívy. Naši hráči do 21 rokov, záloha našej seniorskej reprezentácie včera v vybuchla s Ukrajinou a nepostúpila na šampionát 21-ročných.

Čo nám ešte zostalo ? Večne zranený Weiss, postavený mimo hru. Škriniar, ktorý prekvapujúco v obrane chybuje a ktorý toľko handloval pri novej zmluve v Interi, až stratil na trhovej hodnote. Malý Lobotka, čo síce /aj vďaka alibistickým prihrávkam/ má vysoké percento úspešnosti prihrávok ale bojí sa dať finálnu prihrávku a tobôž vystreliť zo strednej vzdialenosti. Dvaja slabí brankári a potom už iba ohrievači lavičiek v zahraničných kluboch a pár poplašených mladých hráčov z domácej ligy. Tréner, ktorý rozumie slovenskému futbalu ako Talian bryndzovým haluškám a sklamaní fanúšikovia, ktorí už nielenže prestali chodiť na repre-futbal ale aj v krčme o ňom mudrovať.

Aký politický režim , taký futbal. Politický život v SR je v totálnych rozvalinách a s tým korešponduje aj stav vo futbale. Prezidentka štátu, o ktorej si myslia, že je manželkou skutočného prezidenta Rizmana a nedajú si ani tú robotu aby ju označili správnou štátnou zástavou. Futbalový prezident Kováčik, ktorý je lúzerskou kuriozitou Európy. V štáte, kde by mali také výsledky futbalu ako máme u nás, by pán prezident už dávno odletel z funkcie. U nás nie. Dvojnásobná likvidátora ľudových hlasovaní by už tiež inde podstúpila tortúru impíčmentu- u nás nie. Kováčik a Čaputová sú prisatí na funkcie a ďalej veselo demolujú systém, ktorému predsedajú.

Prezident Kováčik a prezidentka Čaputová – vás z tých vašich funkcií musí zraziť naozaj iba čosi ako revolúcia ? S vami to slušne a civilizovane nepôjde ?

Štvanica na Pellegriniho,Náhlika, Kuffu-jediná dnešná agenda opozície

16.04.2024

Životom bitá slovenská opozícia toho nemá veľa, čím by zaujala širšie vrstvy slovenskej spoločnosti. Alternatívne rozvojové programy ? Opozícia ani nevie, čo to znamená. Má však po ruke mejnstrímové médíá a Matovičovu „tajnú službu“. Tie sú schopné prihrať PS, SaS či KDH aspoň nejaké personálne kauzy a kauzičky. Slovensku a Slovákom nepomôže, keď [...]

Ilegálni zberači parožia – nie iba úbohé obete mäsožravých medveďov

14.04.2024

Už ma nebaví sledovať naše médiá, v ktorých sa o incidentoch medzi medveďmi a ľuďmi hovoria iba polopravdy. PREČO SA NEPÍŠE O ILEGÁLNYCH ZBERAČOV PAROHOV ? Veď tí tzv, turisti, čo boli napadnutí medveďmi mimo intravilánu obce a mimo značkovaných chodníkov a čo sa predierali kadejakými húštinami, kde májovky neŕastú ani náhodou – to sú obyčajní delikventi. [...]

Fico dnes odštartoval vládnu krízu či skúšku charakterov súčasnej vládnej koalície ?

13.04.2024

Pod taktovkou relatívne vecného moderátora Mateja Baránka dnes Fico v pravidelnom formáte premiérskych monológov na RTVS odštartoval mimoriadne závažný proces. „Informoval“ verejnosť o svojom akože „osobnom názore“ na riešenie novej politickej situácie vo vládnej koalícii po zvolení P.Pellegriniho za prezidenta SR. Táto informácia tvorila iba 2-3% [...]

Branislav Zurian, Matúš Šutaj Eštok,

Inšpekcia bola podľa Zuriana vo veľmi zlom stave. Šutaj Eštok: Už nebudú nikoho kryť, Spišiak: Chaos pokračuje

18.04.2024 17:00

Kým podľa súčasného ministra vnútra Šutaja Eštoka (Hlas) sa všetko, o čom hovoril, ukázalo ako pravda a na vine sú bývalé vlády, podľa exministra Mikulca a poslanca Spišiaka sme sa nedozvedeli nič.

Budmerický kaštieľ

Chce ministerka Šimkovičová kúpiť kaštieľ v Budmericiach? Rezort kultúry to popiera

18.04.2024 16:20

Rezort kultúry sa ohradzuje voči lživým tvrdeniam o kaštieli v Budmericiach.

kvety, mráz, ľad, jabloň

Meteorológovia varujú pred snehom a mrazmi, môžu poškodiť úrodu

18.04.2024 16:08

Výstrahu vydali vo štvrtok aj českí experti.

Mŕtvy v banke

O pôžičku v banke "žiadal" mŕtvy. Podpíš to, strýko! vyzývala ho neter

18.04.2024 16:00

Banku v Brazílii navštívil nezvyčajný zákazník. Sedel na invalidnom vozíku, nehovoril, padala mu hlava, ale jeho neter tvrdila, že strýko si chce zobrať pôžičku.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 418
Celková čítanosť: 1959269x
Priemerná čítanosť článkov: 4687x

Autor blogu

Kategórie