Založ si blog

Zelenskij-pod paľbou Fox News- traja slovenskí skrachovanci mu ponúkli naše peniaze

Niektorí západní novinári a politickí analytici pri spomenutí Zelenského nevedia, na ktorú nohu skôr skočiť, aký oslavný trilok z úst vypustiť. / U nás napríklad Mesežnikov…/. Popredné médiá vyhlásili Zelenského za muža roka a za najvplyvnejšieho politika Európy. Zdôvodňujú to tým , že Zelenskij dokázal takmer všade dosiahnuť, čo chcel resp. dostať, čo pýtal. Inak povedané, Zelenskij je najúspešnejším žiadateľom o almužnu na svete. /Chcel som použiť jedno slovo na „ž“, ale administrátor by ma zrušil/.

Zo strachu pred administrátorom použijem teraz charakteristiku Zelenského z úst populárneho moderátora amerických „Fox News“ Tuckera Carlsona. Na pozadí celkovej pomoci, ktorú USA Zelenskému doposiaľ poslali a ktorá je už vyše 100 mld USD, – zhodnotil Carlson ďalšie požiadavky Zelenského zhruba nasledovne /parafráza/:

Čože ? Akýsi fanatický blázon v ošúchanej bejzbolke požaduje peniaze na odstránenie kritických problémov v ekonomike ? Nám stačia naše vlastné problémy. Takže kráčaj od nás, troll ! My ťa už ani poznať nechceme. Rozum sme ešte netratili. -Takže ten chalanisko chce svoje paprče položiť na našu americkú kasičku ?

-My Američania Zelenskému nie sme nič dlžní. NIČ. Veľa úspechov, priateľ náš. – A bodka.

Tak toto naložil Zelenskému na chrbát moderátor populárnej relácie v poprednej americkej spravodajskej televízii Fox News. My Slováci sme síce Zelenskému ešte 100 mld USD neposlali, ale obávam sa, že po prepočte na obyvateľa alebo na náš HDP sme za Američanmi v tesnom závese. A možno už aj pred nimi.

-Ozaj, koľko miliónov eur už od roku 2014 činí celková pomoc Slovenska Ukrajine ? Mám na mysli pomoc materiálnu, vojenskú, humanitárnu. Pomoc spočívajúcu vo vývoze zbraní, elektriny, surovín, opravárenských služieb, potravín, liekov, zdravotníckych potrieb, pomoc pri starostlivosti o utečencov, pri vzdelávaní ukrajinských študentov a pod. Aká veľká je táto pomoc v hodnotovom vyjadrení ? V USA je tento údaj verejne dostupný. Ako je to na Slovensku ? -Ale pravdu…

PS: Dnes v Kyjeve ponúkli tzv. balík zimnej pomoci krachujúci ministri Hirman, Naď a Káčer. Traja skrachovanci ponúkajú banderovcom ďalšie peniaze. Koľko miliónov z našich peňazí to bude tentokrát ?

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

RTVS=brloh čiernokošeliarov

26.04.2024

Už dlhší čas sa dá politickú mapu SR veľmi orientačne znázorniť tak, že jedna tretina občanov SR kašle na politiku a na voľby a je jej jedno, koho poslúcha a na koho nadáva. Druhá tretina je orientovaná na Brusel a jeho hodnoty a tretia tretina, – to sú skutoční Slováci, vlastenci, národovci. Delenie na tri tretiny potvrdili v poslednom polroku dvoje [...]

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

Erik Tomáš

Hlas chce mať šéfa NR SR, odvoláva sa na koaličnú dohodu. Podľa Gröhlinga Danko zablokoval voľbu predsedu

28.04.2024 14:41

Pokiaľ by nebol zvolený predseda parlamentu z Hlasu-SD, strana to môže považovať za porušenie platnej koaličnej dohody.

Rafah

Abbás: Útoku na Rafah môžu zabrániť len Spojené štáty

28.04.2024 13:30

Plánovanej pozemnej operácii izraelskej armády v Rafahu na juhu Pásma Gazy môžu zabrániť iba Spojené štáty, uviedol Mahmúd Abbás.

Rusko, Deň víťazstva

Poľský minister: Západ má na výber, či porazí Rusko na Ukrajine alebo na poľských hraniciach

28.04.2024 12:48

Sikorski tvrdí, že keby Putin vyhral, bol by ako Hitler. Zmocnil by sa priemyslu a Ukrajincov by poslal bojovať ďalej na západ.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 422
Celková čítanosť: 1974275x
Priemerná čítanosť článkov: 4678x

Autor blogu

Kategórie