Založ si blog

V USA píšu, že za „slaboumného“ Bidena vládnu Sorosovci

Bryan Camenker, pravicovo orientovaný americký analytik a tradicionalistický aktivista v časopise :American Thinker“ píše, že za evidentne chorobami limitovaného prezidenta J.Bidena vládnu v USA tieňové štruktúry z pozadia Demokratickej strany. Najsilnejšia a najvplyvnejšia z nich je podľa neho sieť, utkaná americkým miliardárom židovského pôvodu G. Sorosom. Sorosovi ľudia sú spomedzi Bidenových tieňov ďaleko najerudovanejší a najvýkonnejší. Sú to preto oni, kto v USA dnes de facto vládne.

G.Soros si svoju sieť budoval desiatky rokov. Dôkladne selektoval a lustroval všetkých jej členov. Poskytol im vynikajúce edukačné a empirické zázemie a takmer neobmedzené finančné zdroje a lobistickú podporu. To sa mu dnes vracia. Slabý takmer nesvojprávny prezident je pre sorosovcov ako dar boží. Presne takého prezidenta na realizáciu svojich plánov potrebovali. Aká to náhoda, že čo potrebovali, to aj dostali…

Sorosovi ľudia nie sú žiadni fanatickí americkí vlastenci. USA možno ani v láske vôbec nemajú. Veľká časť z nich pochádza z krajín mimo USA. USA považujú títo „imigranti“ za inštrument. USA sú pre nich nástroj na dosahovanie nad-amerických celosvetových plánov. Sorosovci sú budovaní ako nadnárodná skupina, zameraná na globálnu moc. Moc iba nad USA nie je ich cieľ. Ale ako nástroj na inštaláciu globálnej svetovej moci je moc nad USA nevyhnutná. A tak sa činia.

Úvahy, aké sa objavujú o sorosovcoch v amerických médiách by človek očakával na stránkach európskych vraj „konšpiračných“ webov. Teraz sa ale objavujú aj v USA. To je zaujímavý fenomén. Svedčí o tom, že tieňoví no faktickí vládcovia USA prekročili červenú čiaru a poplašné sebazáchovné zariadenia začali hučať aj v USA.

Je to zo strany sorosovcov nepozornosť, alebo sebavedomá až arogantná manifestácia moci ? Vzhľadom na profesionalitu sorosovcov sa druhá možnosť zdá byť trochu viac pravdepodobná. – Čas ukáže, ako to vlastne je. A ak nie čas, tak potom Trumpov comeback celkom určite.

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

Peter Pellegrini a Ivan Korčok

Pellegrini vypočítal, že minul na kampaň menej ako Korčok, podľa TIS obaja minuli viac, ako priznali

07.05.2024 11:31

V prípade Pellegriniho Transparency odhaduje, že prekročil limit až o 250-tisíc eur, Korčok o 80-tisíc eur viac, ako umožňuje zákon.

Rusko, inaugurácia Vladimir Putin

Vladimir Putin pri okázalej slávnosti zložil prezidentský sľub

07.05.2024 11:20, aktualizované: 12:20

Putin pri okázalej inaugurácii v Kremli začne svoj piaty mandát na čele krajiny.

Adolf Hitler, bunker

V bývalom Hitlerovom bunkri v Poľsku našli ľudské pozostatky. Slúžil nacistom ako hlavný štáb

07.05.2024 11:09

Súdny lekár ich skúmal pod dozorom prokuratúry. Vyšetrovanie prerušili koncom marca pre nedostatok dôkazov o spáchaní trestného činu.

Fico a Ilham Alijev

Fico na výjazde v Azerbajdžane: V paláci vybavil alternatívu ruského plynu, prúdiť má cez Ukrajinu

07.05.2024 10:25, aktualizované: 11:50

Aktualizujeme Kým Maďarsko sa s Azerbajdžanom dohodlo na dovoze plynu cez južnú trasu plynovodov, Slovenská vláda rozbehla rokovania o tom, že pôjde cez Ukrajinu.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1985707x
Priemerná čítanosť článkov: 4694x

Autor blogu

Kategórie