Založ si blog

Ukrajinská muška Česká muška.

Tvrdili, že ich tam dodali 2000. Teraz tvrdia, že ich dali dolu už 300. Ak to vydelíme ukrajinskou zveličovacou konštantou 3, potom je to len 100. Uzemnenie je zjavne vzácne. Také vzácne, že sa pri jednom takomto úspešnom zásahu fotil sám zelený. Pri chaotickej streľbe po nich – z ručných zbraní – si zastrelili takmer sto vlastných spolubojovníkov.

100 z 2000 je 5%. Ukrajina – to teda nie je žiadna sláva ukrajine…

Opozične naladení Česi majú lepšiu mušku. V deň osláv zrodu českej suverenity ich vyšlo do ulíc Prahy údajne až 100 000. Žiadajú 1/ predčasné voľby, 2/ vystúpenie Česka z NATO, 3/ začatie česko-ruských priamych obchodných rokovaní, najmä o dodávkach ruského plynu a ropy do ČR.

Závidím bratom Čechom 1/ politikov, ktorí sa také požiadavky nebáli sformulovať, 2/ politikov, ktorí dokázali zorganizovať takéto masové anti-atlantické vystúpenie, 3/ občanov, ktorí na takto orientovanú mohutnú demonštráciu prišli.

Demonštrujúci Česi zacielili a trafili priamo do stredu terča. Niekotrí Česi sú stále „statní jonáci“. Triafajú cieľ – lebo ich muška je silno vychýlená doľava, -východným smerom.

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.

Zuzana Čaputová

Prezidentka Čaputová: Hlas Slovenska po vstupe do EÚ zosilnel

01.05.2024 20:46

Hlava štátu to uviedla pri príležitosti stredajšieho 20. výročia vstupu SR do EÚ.

France May Day

Prvomájové demonštrácie sprevádzali incidenty, v Paríži a Istanbule zadržali desiatky ľudí

01.05.2024 20:38

V Nemecku dnes demonštrovalo viac ako 10-tisíc ľudí.

Rusko / Sankcie / Rubeľ / Mena /

USA uvalili nové sankcie na stovky subjektov - v Rusku, Číne i na Slovensku

01.05.2024 20:14, aktualizované: 20:59

Sankcie sú namierené napríklad proti spoločnostiam spojeným s ruským projektom na ťažbu zemného plynu a výrobu skvapalneného zemného plynu v Arktíde.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1980612x
Priemerná čítanosť článkov: 4682x

Autor blogu

Kategórie