Založ si blog

Zlatica Kušnírová večne živá / Pamätnú tabuľu do každej rodiny a iné februároviny/

Vraj zbytočný mesiac február. Možno. – No stále sa niečo deje.

  • Napríklad na Slovensku v stredu všetky televízie a rádiá, všetky médiá od rána do večera vraždili Jána Kuciaka. Pár tisícom fanatikov sa to málilo -a tak si ešte urobili na námestí Slobody v Bratislave nepríliš veľkú zabíjačku.
  • Starej p. Kušnírovej sa máli počet pamätníkov, ktoré v SR zatiaľ postavili na pamiatku jej dcéry Martiny. Máli sa jej, že Martina má zatiaľ iba pamätník v Bratislave, bude mať pamätník vo Veľkej Mači, chystá sa pamätník v Prešove a možno aj v rodnej obci Gregorovciach. Podľa starej p. Kušnírovej by sa patrilo, aby Martina mala pamätník všade tam, kde sa počas svojho života vyskytla. Ideálne by bolo, aby Martinu občanom SR pripomínalo viac pamätníkov ako boli za dávnych čias pamätníky a pamätné tabule na počesť V.I.Lenina.
  • V stredu avizovali, že vo štvrtok budú na Slovensku padať traktory z oblohy. Budú ich plné ulice. Novinári budú v teréne snoriť po každom náznaku kritiky súčasnej vlády a po nadávkach na súčasného ministra poľnohospodárstva Takáča. – Akoby to bol on, čo vymyslel hanebný green deal alebo ešte hanebnejší pro-ukrajinský poľnohospodársky protekcionizmus
  • Slečna Šejla Smereková pred pár rokmi ocikala a podpálila Korán. Na protest proti vtedy široko diskutovanej vlne utečencov z moslimských krajín. V stredu mladú a nepríliš vzdelanú slečnu Šejlu odsúdili na 3 roky za hanobenie viery. Starý no nie oveľa vzdelanejší politik a novinár M.Šimečka hanobil nedávno -podľa tohto istého § Trestného zákona národ /slovenský národ/. Je na neho za to podané trestné oznámenie. Ak je naše súdnictvo spravodlivé, dostane Šimečka aspoň 6 rokov natvrdo. Jeho zločin je totiž minimálne dvakrát taký hnusný, ako bol čin slečny Šejly.
  • U morózneho moderátora Bielika boli v stredu večer na besede dvaja absolventi práv. Jedným z nich bol nepríliš vzdelaný ´kádehácky táraj, bývalý nie príliš úspešný minister spravodlivosti Karas. A druhým bol PÁN právnik, skvelý advokát a znalec nielen súdnej teórie ale aj advokácie v praxi. Počúvať argumentáciu pána doktora Paru-to bol zážitok. Právo sa v jeho podaní zmenilo na racionálnu a užitočnú činnosť, ktorá má hlavu a pätu.
  • Dúhový kaukliar Stanke včera na zhromaždení opozičných lúzerov vrešťal ako pavián: „Choďte do čerta !“ Choďte už konečne do čerta !“ Stanke včera posielal do čerta 1 200 000 Slovákov, ktorí volili v nedávnych voľbách súčasnú vládu na čele s R.Ficom. Mimochodom, -koľko ľudí volilo tohto slušne dúhového Stankeho ?
  • Nepriliš úspešný žilinský primátor Kiabáne /či ako sa volá/ je mimoriadne žiarlivý človiečik. V súvislosti s rekonštrukciou radničných priestorov si zavolal novinárov, aby im ukázal priestory, v ktorých bývalý mimoriadne obľúbený primátor Slota vraj tajne popíjal a hostil vzácnejšie návštevy. Radničné priestory upravené ako jedáleň či vináreň majú v takmer každom historickom meste. Veľká časť Slovákov na tom nevidí nič prekvapujúce, Ohováranie ex-primátora Slotu preto tak trochu už progresívnemu pánovi tiežprimátorovi Kiabánemu vôbec nevyšlo.
  • V stredu bola mediálna žatva pre kadejakých politológov a skrachovaných politikov. Honoráre za zbierky floskúl a tisíckrát počuté protificovské konšpirácie sa im museli len tak hrnúť. Aj ex-premiérka s výzorom vyžitej operetnej divy si iste prišla na svoje. Jednoducho -mali sme včera na Slovensku februároviny. Riadnu nudu. Ešte šťastie, že teraz už budeme mať od kuciakov a kušnírových po celý rok pokoj. Svätý pokoj !

A nech sa to, čo sa dialo v stredu, radšej už ani neudeje.

Moderátor Bielik ukázal, aký nezmysel je zmier medzi obeťou a zločincom

21.05.2024

Moderátor Bielik urobil experiment. Chcel si overiť, či je možné nejaké to zmierenie pri okrúhlom stole medzi opozíciou a koalíciou. No a vyšlo mu, že takéto zmierenie, ktoré sa rovná zmieru medzi obeťou a zločincom možné nie je. Vyšlo mu, že akékoľvek okrúhle stoly súčasného či budúceho prezidenta na túto tému sú nezmysel. Moderátor Bielik sa zbytočne namáhal. [...]

Zmierenie na Slovensku podľa Šimečku a Matoviča

20.05.2024

Z písačiek opozičných médií sa čoraz jasnejšie dá vidieť, o čo v súvislosti s atentátom na predsedu vlády SR opozícii ide. Čoraz zreteľnejšie sa dajú rozoznať požiadavky, za ktorých by opozičné strany Progresívne Slovensko, hnutie Slovensko a SaS boli ochotné pristúpiť na aspoň dočasný zmier s vládou. S istým zjednodušením zhrniem tieto požiadavky nasledovne: [...]

Cintula vraj nie je Levičan

17.05.2024

Lepšie povedané, vraj nie je rodený Levičan, Tekovčan. Vraj sa narodil v Bardejove. Je teda rodený Šarišan. Ale nie o tom som chcel. Chcel som o niečom oveľa podstatnejšom. Písal som dnes o tom, že tak ako nemožno za spoluvinníka znásilnenia označiť „koketnú“ znásilnenú ženu, ale len a len násilníka samotného, – tak nemožno za spoluvinníka atentátu [...]

Británia, Londýn, infikovaná krv

Fatálne zlyhanie lekárov a úradov: kontaminovaná krv zabila tisíce ľudí, britské vlády to chceli ututlať

21.05.2024 10:09

Kvôli kontaminovanej krvi sa v Británii medzi rokmi 1970 a 1991 infikovalo HIV či žltačkou vyše 30 000 ľudí.

Za Fica, za Slovensko - odznak

Smer pripravil pre strany so “zdravým rozumom” uznesenie na odsúdenie atentátu. Rešpektujte voľby, odkázal Blaha

21.05.2024 09:53

Smer chce vyslať signál zmierenia, preto pripravil uznesenie na odsúdenie atentátu na Roberta Fica.

blesk. búrka

Podvečer a v noci pozor na búrky, SHMÚ vydal výstrahu

21.05.2024 08:54

Výstraha platí od 18.00 h do stredy 2.00 h.

raisí

Prezidenta Raísího pochovajú v jeho rodnom meste, predčasné voľby čakajú Iráncov 28. júna

21.05.2024 08:24, aktualizované: 09:01

Na stredu sú v Teheráne naplánované veľké pohrebné procesie.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 432
Celková čítanosť: 2017716x
Priemerná čítanosť článkov: 4671x

Autor blogu

Kategórie