Založ si blog

EU siaha na zvyšky slovenskej suverenity-dosiahne čo nechcela

Všetko zlé je na niečo dobré. Na reakcii EU, EK a EP a podobných neokolonialistických inštitúcií už aj dobromyseľnejší Slováci vidia, ako nás Brusel ujarmuje. Naša suverenita je taká malá, že nám už eurokolonizátori nedovolia ani len organizačné zmeny v systéme prokuratúry, že nám nedovolia ani len zrýchlené tempo legislatívnych úprav. Suverénne právo NRSR schvaľovať zákonnými demokratickými procedúrami /teda aj v zrýchlenom konaní/ demokraticky zvolenými poslancami zákony, ktoré si vyžaduje náš každodenný život nám Brusel popiera. A vyhráža sa kadečím. Napríklad finančnými sankciami….

-No len tak ďalej, milí páni neokolonialisti. Skúste nás perzekvovať. Naša odpoveď bude – obštrukcie pri Ukrajine. Ak nám siahnete na eurofondy, my zablokujeme všetko, čo je spojené s pomocou Ukrajine. Vrátane súhlasu so vstupom Ukrajiny do EU či NATO. Vrátane všetkého, čo súvisí so sankciami proti Rusku, čo súvisí so spoluprácou s teroristickým Izraelom a pod. Zablokujeme nielen štátnu vojenskú pomoc SR, ale aj finančnú a vojenskú pomoc, ktorá sa realizuje prostredníctvom EU. Komerčným subjektom, ktoré vyrábajú a vyvážajú svoju produkciu na Ukrajinu odnímeme exportné licencie. Dopravné trasy smerujúce cez SR na Ukrajinu, -cestné, lodné, železničné, letecké,,, dostanú u nás stopku.

– Nie, z EU a NATO sami nevystúpime. Zvnútra týchto štruktúr však budeme pichať, omínať, hrýzť. Budeme nepríjemnejší než Orbánovci. Na zlo odpovieme zlom.

A ak budete vo svojej vojne proti SR pokračovať ešte ďalej, prídu na rad korporácie, ktoré u nás máte. Automobilky, telekomunikácie, energetika, banky…Nielen vy ale aj my sa máme čím vyhrážať. -Verím, že ste si toho vedomí a že ste si dobre prečítali mieru našej odhodlanosti.

-Otázka znie: páni z Bruselu – obetujete svoje záujmy na aj tak krachujúcej Ukrajine iba preto, aby ste namietali a sankcionovali Slovensko za obyčajné zrýchlené konanie pri schvaľovaní normálnej, inde bežnej úpravy našej vnútroštátnej legislatívy ?

Ak R.Fico a poslanci koalície nepopustia, – budete mať páni v Bruseli a vo Washingtone problém. Veľký problém. Stojí vám to za to ?

Cintula vraj nie je Levičan

17.05.2024

Lepšie povedané, vraj nie je rodený Levičan, Tekovčan. Vraj sa narodil v Bardejove. Je teda rodený Šarišan. Ale nie o tom som chcel. Chcel som o niečom oveľa podstatnejšom. Písal som dnes o tom, že tak ako nemožno za spoluvinníka znásilnenia označiť „koketnú“ znásilnenú ženu, ale len a len násilníka samotného, – tak nemožno za spoluvinníka atentátu [...]

Ficovi vraj nič nie je: jedno opozičné krídlo vyzýva k pokoju druhé nechutne konšpiruje

17.05.2024

Počuli ste to ? Opozičná agentúra JPP miesto výziev k pokoju a zmieru veselo konšpiruje. Napríklad, že Cintula je pravicový extrémista, ktorý si svoj pacifizmus iba vymyslel. V skutočnosti bol a je srdcom „slovenský branec“. Z poverenia temných rusko-smeráckych štruktúr sa votrel do progresívno-liberálneho hnutia, aby odtiaľ donášal Ficovi a spol. Počuli ste to [...]

Novinári zase klamú: vecný popis stavu nie je šírenie nenávisti /sociologička Kusá vráť diplom !/

16.05.2024

Nepočul som odvčera ani jedného vládneho politika, ktorý by vyzýval, aby Slováci nenávideli opozičnú komunitu. Skúste si, milí novinári z RTVS, ta3, markízy, joj, sme , denníka n…stokrát pustiť záznam z včerajšieho vystúpenia Blahu a Danka. Garantujem, že tam žiadnu výzvu k nenávisti a revanšu voči opozičným médiám a opozičným politikom a sympatizantom [...]

súd, fico, atentát, cintula, šts

Fica zasiahol viackrát: Atentátnik stojí pred súdom, prokurátor žiada väzbu

18.05.2024 10:00, aktualizované: 11:08

Súd sprevádzajú prísne opatrenia, zasadnutie je neverejné, novinári sa nedostanú ani do areálu. Situáciu sledujeme priamo v Pezinku.

Germany Russia Ukraine

Utečenci strácajú kontakt s Ukrajinou. Čo ukázal prieskum v Poľsku, Nemecku a Česku?

18.05.2024 10:00

Minimálne polovica Ukrajincov, ktorí sú v Poľsku, Nemecku a Česku, sa na Ukrajinu zrejme nevráti. Vyplýva to z čerstvého prieskumu.

nemecko letisko lietadlo mníchov aktivisti klíma

Klimatickí aktivisti ochromili prevádzku mníchovského letiska

18.05.2024 08:30

Aktivisti sa prilepili k ploche pristávacej dráhy, prichádzajúce lety boli preto presmerované na iné letiská.

Houston, texas, búrky

Z Houstonu po ničivých búrkach hlásia sedem obetí

18.05.2024 08:25

Obytné oblasti mesta boli plné popadaných stromov a elektrického vedenia.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 430
Celková čítanosť: 2008580x
Priemerná čítanosť článkov: 4671x

Autor blogu

Kategórie