Založ si blog

Prečo ta3 propaguje míting opozície ?

Televízia ta3 je zdá sa to, čo onej zlé jazyky hovoria. Je to ŠIMEČKOVÍZIA. Je to stranícka televízia Progresívneho Slovenska a opozície vôbec. Veď ako si inak vysvetliť fakt, že ta3 od rána do večera dnes propaguje miesto a čas opozičného protivládneho mítingu ?

Keď bola súčasná opozícia vládnou koalíciou a keď bola súčasná vládna koalícia v opozícii, nedostala sa do ta3 žiadna informácia o jej opozičných mítingoch, nieto ešte presná pozvánka, oznamujúca kde to bude a kedy to bude. Ba čo viac, ta3 nepriniesla nič o mítingu Smeru a ostatnej opozície ani keď sa už konala a ani keď už skončila. Ani vtedy, keď sa na demonštrácii zúčastnili desaťtisíce ľudí. Nič, -ani len mäkké „f“.

Teraz to bude zrejme iné. Očakávam, že z protivládneho mítingu opozície bude ta3 robiť živý prenos príp. aspoň živé vstupy. – To čo dnes ta3 predvádza, je škandalózne zlyhanie ta3 .- Zo zákonom vyžadovanej mediálnej nestrannosti a objektivity nezostalo nič. Zostal len trápny výsmech profesionálnej žurnalistike. Smutné.

Dá sa očakávať, že po mega-propagácii opozičnej akcie nielen v ta3 ale aj v ostatných médiách sa v tradične pravicovej politicky negramotnej Bratislave nájde dosť blaváčikov, čo sa na demonštráciu prídu odbaviť. Na príslušnom námestí sa uskutoční MÍTING LÚZEROV, stretávka porazencov. Schôdzka tých, ktorými stále aj dva mesiace od porážky lomcuje hnev, nedokázali v sebe utíšiť zlosť a hejtujú novú víťaznú vládnu koalíciu, kde len môžu. Ale môžem sa aj mýliť, – na námestí sa možno zídu stovky vysoko kvalifikovaných právnikov, ktorí hravo rozumejú zákonným úpravám, proti ktorým na námestí tak vehementne protestujú.

Nielen ta3 ale ani ostatné „spravodajské“ televízie v propagovaní opozície nezaháľajú, Len dnes 7.decembra napr. naživo a v prajmtajme budú – aká tá „náhoda“ vysielať propagačné rozhovory s predstaviteľmi opozície: Lipšicom /joj 24/, /ta3/, Majerským /ta3/, Naďom /joj 24/, Švejnom /stv 24/ a Karasom /stv 24/….Niekomu prekáža Šimkovičová na tv Slovan, niekomu bejby Šimečka a opozícia non stop na všetkých „spravodajských“ kanáloch…

Keď sa dokončí očista sveta slovenského práva a OČTK, keď sa schváli štátny rozpočet, konsolidačné a iné zákony s nimi spojené, bude musieť byť na rade očista mediálneho priestoru Slovenskej republiky. So všetkými dôsledkami, ktoré z toho pre pracovníkov a majiteľov médií vyplynú.

Cintula vraj nie je Levičan

17.05.2024

Lepšie povedané, vraj nie je rodený Levičan, Tekovčan. Vraj sa narodil v Bardejove. Je teda rodený Šarišan. Ale nie o tom som chcel. Chcel som o niečom oveľa podstatnejšom. Písal som dnes o tom, že tak ako nemožno za spoluvinníka znásilnenia označiť „koketnú“ znásilnenú ženu, ale len a len násilníka samotného, – tak nemožno za spoluvinníka atentátu [...]

Ficovi vraj nič nie je: jedno opozičné krídlo vyzýva k pokoju druhé nechutne konšpiruje

17.05.2024

Počuli ste to ? Opozičná agentúra JPP miesto výziev k pokoju a zmieru veselo konšpiruje. Napríklad, že Cintula je pravicový extrémista, ktorý si svoj pacifizmus iba vymyslel. V skutočnosti bol a je srdcom „slovenský branec“. Z poverenia temných rusko-smeráckych štruktúr sa votrel do progresívno-liberálneho hnutia, aby odtiaľ donášal Ficovi a spol. Počuli ste to [...]

Novinári zase klamú: vecný popis stavu nie je šírenie nenávisti /sociologička Kusá vráť diplom !/

16.05.2024

Nepočul som odvčera ani jedného vládneho politika, ktorý by vyzýval, aby Slováci nenávideli opozičnú komunitu. Skúste si, milí novinári z RTVS, ta3, markízy, joj, sme , denníka n…stokrát pustiť záznam z včerajšieho vystúpenia Blahu a Danka. Garantujem, že tam žiadnu výzvu k nenávisti a revanšu voči opozičným médiám a opozičným politikom a sympatizantom [...]

andrej danko

SNS očakáva stanovisko od Smeru k účasti na stretnutí v Prezidentskom paláci

18.05.2024 12:13

SNS nepodporuje okrúhly stôl za účasti lídra hnutia Slovensko Igora Matoviča.

SR voľby24 prezident kandidáti debata 1. kolo BAX

Matovič v kontexte atentátu na premiéra vyzýva ministra Šutaja Eštoka na odstúpenie

18.05.2024 11:44

Šutaj Eštok by mal podľa Matoviča „vytiahnuť hlavu z piesku", prijať za to zodpovednosť a odstúpiť aj z úcty k samotnému Ficovi.

súd, fico, atentát, cintula, šts

Fica zasiahol viackrát: Atentátnik stojí pred súdom, prokurátor žiada väzbu

18.05.2024 10:00, aktualizované: 11:50

Súd sprevádzajú prísne opatrenia, zasadnutie je neverejné, novinári sa nedostanú ani do areálu. Situáciu sledujeme priamo v Pezinku.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 430
Celková čítanosť: 2008745x
Priemerná čítanosť článkov: 4672x

Autor blogu

Kategórie