Založ si blog

Hamranovi pandúri dnes „navštívili“ Huliaka a Tarabu

Chrapúnske metódy „práce“, ktoré sa rozmohli po nástupe Hamrana do funkcie policajného prezidenta zrejme budú trvať až do posledných minút jeho pobytu na prezidentskej pozícii. Dnes dopoludnia „navštívili“ pracovníci NAKA bydliská novozvolených poslancov za SNS z veľmi pofidérnych dôvodov. Ktosi napr. na Ing.Huliaka napísal udanie, že osočuje LGBTI. Nestojí to za komentár. Každému absolventovi základnej školy je jasné, že Hamranovci prišli Ing.Huliaka a Ing.Tarabu šikanovať, provokovať, zastrašovať. Prišli, aby demonštrovali, že ešte stále majú služobné zbrane a služobné odznaky a ešte stále majú moc zadržiavať prípadne používať hmaty a chvaty…Pandúrom od Hamrana sa podaril malý úspech-v dôsledku akcie NAKA nestihol Ing.Huliak prísť na podpis koaličnej dohody.

Hamranovci sa aj dnes ukázali nie ako seriózne úradné osoby ale skôr ako žitnoostrovskí beťári, predvádzajúci svoje „tetovačky“ a svaly. Infantilné črty osobnosti, ktorá stále stojí na čele polície sú aj z dnešnej akcie viac ako zjavné. Bohužiaľ, tá väčšina normálnych policajtov ich ani dnes nedokázala stlmiť či eliminovať. Na to, aby ku chlapčenským siláckym činom už nedochádzalo, bude potrebná rýchla a rázna očista. A na to, aby k nej rýchlo a rázne došlo, bude potrebná expresná inštalácia novej vlády. Nota bene vlády, čo vznikla na základe vôle ľudu v septembrových parlamentných voľbách.

Šikanovanie novozvolených poslancov, pravdepodobne aj nových členov slovenskej vlády bolo oznámené na brífingu po podpise Koaličnej dohody. Zaujímavé, že zástupcovia médií sa neunúvali zistiť podrobnosti okolo dnešnej akcie NAKA od prítomných obetí šikany a ich kolegov.. Na túto tému nepadla ani jedna jediná novinárska otázka. Zato na margo smiešnej podpisovej akcie bratislavskej kaviarne proti Ing. Huliakovi sa novinári domáhali vyjadrenia dva či tri krát.

Ing.Huliak vo voľbách dostal takmer 60 tis. preferenčných hlasov. Petíciu proti nemu podpísalo 25 tis. občanov /podpisy sa nepreverovali a počet je určite nadhodnotený/. Bratislavská kaviareň sa teda bude musieť ešte trochu ponamáhať, aby sa počtom aspoň vyrovnala tým, čo Ing. Huliakovi dali dôveru….

Zatiaľ nič nové v mediálnej a politickej proti-slovenskej bubline. Policajná šikana, nátlakové akcie „aktivistov“, deformované správy z pravicových médií. Nová vláda bude s tým mať roboty ako na kostole. Želám jej, aby sa čo najskôr ujala funkcií a začala to tu dávať do poriadku.

Novinári zase klamú: vecný popis stavu nie je šírenie nenávisti /sociologička Kusá vráť diplom !/

16.05.2024

Nepočul som odvčera ani jedného vládneho politika, ktorý by vyzýval, aby Slováci nenávideli opozičnú komunitu. Skúste si, milí novinári z RTVS, ta3, markízy, joj, sme , denníka n…stokrát pustiť záznam z včerajšieho vystúpenia Blahu a Danka. Garantujem, že tam žiadnu výzvu k nenávisti a revanšu voči opozičným médiám a opozičným politikom a sympatizantom [...]

Atentát na Fica optikou Moskvy a Kyjeva

15.05.2024

Atentátu na premiéra Fica sa dnes venuje prakticky celý svet. Pozrime sa na to, ako vec posudzujú v Moskve a v Kyjeve. Obaja prezidenti-Putin i Zelenskij atentát odsúdili. Zelenskij zamudroval, že násilie na politikovi susedného štátu nepatrí do civilizovanej Európy. Putin okrem odsúdenia nehanebného činu pridal i charakteristiku R.Fica ako mimoriadne mužného, smelého a [...]

Opozičníci – rešpektujte výsledky volieb a zalezte

15.05.2024

-Toto dnes povedal na adresu opozičných politikov a médií podpredseda parlamentu A.Danko. – Opozícia však miesto toho od momentu atentátu na premiéra robí pravý opak. Miesto mlčania sa predvádza falošnými taráninami v médiách. Farizejsky vyzýva na zastavenie nepriateľstva a násilia vládnu koalíciu – teda obete svojich agresívnych útokov. Celá vláda SR je [...]

Obit Buell Pulitzers

Sekundy paľby na Reagana sa podobali na streľbu proti Ficovi. Atentáty na svetoznámych lídrov: kto prežil a koho zabili?

16.05.2024 20:35

Podobne ako na Roberta Fica aj na Ronalda Reagana si páchateľ počkal pred budovou. Aj vtedy ochranka nedokázala zabrániť atentátu.

juraj c. strelec

Policajné hliadky a šokovaní susedia. Čo hovoria o atentátnikovi na Fica ľudia, ktorí ho poznajú

16.05.2024 20:00

Podľa zistení Pravdy amatérsky básnik z Levíc, ktorý päťkrát vystrelil na premiéra, svojím konaním poriadne zaskočil nielen svojich známych, ale aj rodinných príslušníkov.

drogy, metamfetamín, Sinaloa

Španielska polícia zhabala 1,8 tony metamfetamínu mexického kartelu Sinaloa

16.05.2024 19:07

Ide o historicky najväčšie zachytenie metamfetamínu v Španielsku a druhé najväčšie v Európe.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 428
Celková čítanosť: 2003822x
Priemerná čítanosť článkov: 4682x

Autor blogu

Kategórie