Založ si blog

Genocída Palestínčanov: spoločné dielo USA, Izraela a Egypta ?

Na svete je plán Izraela úplne zarovnať so zemou palestínske pásmo Gazy. Gazu má postretnúť osud antického Kartága. Má na ňu dopadnúť biblická pomsta biblického národa. Izraelské letectvo a delostrelectvo má Gazu premeniť na ruiny bez živej duše. Židovské buldozéry majú ruiny Gazy upraviť do podoby úhľadnej a navždy už pre Izrael bezpečnej púšte.

Pomstiví Izraelci by asi najradšej zahrabali do ruin aj 2 miliony tamojších Palestínčanov. To sa však pred mäkkou svetovou verejnosťou predsa len nedá. A tak USA a Egypt vymysleli pre Palestíncov z Gazy iné riešenie: Palestínci majú byť pod hrozbou smrteľného bombardovania vyhnaní do náhradných utečeneckých táborov v Egypte. Akonáhle prekročia egyptské hranice, už to nebude problém Izraela ale „svetovej verejnosti“. Palestínci ako národ prestanú existovať. Stanú sa súčasťou nadnárodnej masy migrantov, ktorých postupne do seba nasaje Egypt ale predovšetkým asi EU.

Židom po vyhladení /holokauste/ Palestíncov z Gazy zostane následne na krku ešte asi 2,4 mil. Palestíncov na Západnom brehu rieky Jordán. Problém s týmito Palestíncami však už bude oveľa ľahšie riešiteľný. Násilným budovaním izraelských osád sa pre nich zúži životný priestor, budú nútení emigrovať do okolitých arabských štátov alebo znovu do bezodnej migračnej diery, zvanej EU. Istá časť Palestíncov-kresťanov a poddajných Arabov bez národnej hrdosti sa bude dať spacifikovať. Budú sa dať bez väčších bezpečnostných rizík zmeniť na pokornú masu polo-otrokov na izraelských farmách a v sadoch. Odbojnejšia časť bude musieť emigrovať. Alebo ju eliminujú izraelskí ozbrojenci.

Problém s Palestínčanmi bude vyriešený. Konečné riešenie palestínskej otázky bude znamenať definitívne škrtnutie nielen plánov na samostatný palestínsky štát ale škrtnutie palestínskeho národa ako takého.

Milovníci konšpirácií od začiatku označovali čudne úspešný útok Hamasu na Izrael za majstrovské dielo izraelských tajných služieb. Cieľom Netanjahua a spol. bolo a je rozpútať masaker vlastného obyvateľstva a následným hnevom a túžbou po pomste potom odôvodniť likvidáciu nie iba Hamasu a Gazy ale aj celého palestínskeho národa ako takého. Cenou za to, že sa Izrael raz a navždy zbaví obťažujúcej prítomnosti Palestíncov v biblickej židovskej Svätej zemi je bohužiaľ pár stoviek mŕtvych obyvateľov Izraela. Je to veľká a krutá daň za likvidáciu Palestíncov. No zrejme táto obeta Izraelcom stojí za to. Čisto aritmeticky – Izrael zaplatí max. 1500 životmi za to, že sa z povrchu Zeme stratí nenávidený 7 miliónový palestínsky národ. Výhodný pomer, či nie. No a čo izraelské obete ? Jednoducho mali smolu: pri tvorbe novej izraelskej histórie stáli v zlom čase na zlom mieste.

Palestínsky problém bol a je ako obťažujúci kamienok v topánke mnohých mocipánov na Západe: v Izraeli, v USA, v EU ale paradoxne aj v arabských štátoch, v ktorých sú pri moci chamtivé vlády, ochotné za výhodnú ponuku zapredať „diablovi“ aj svojich moslimských resp. arabských bratov a sestry. Palestínci sú nešťastný národ, ktorý zrejme onedlho prestane existovať. V histórii ľudstva to nebude to ani prvý a ani posledný národ s podobným smutným osudom. Kurdi, Baskovia, Katalánci, Škóti, Kosovskí Srbi… by o tom vedeli rozprávať. Civilizovaný svet sa rád chvastá svojou humanitou. Je to smiešne. Veď na pozadí prázdnych humanitných fráz nonstop bežia procesy kultúrnej a neraz aj reálnej fyzickej genocídy národov, ktoré majú smolu, že iným silnejším a početnejším národom zavadzajú.

Dnes, práve v tomto čase sa pred našimi očami odvíja jedna takáto veľká genocída. Genocída Palestínčanov. Izrael potrebuje „Lebensraum“ a tak tu a teraz v rýchlom procese zahájil konečné riešenie palestínskej otázky. Smutné, že sme toho aj my Európania a aj my Slováci očitými svedkami. Smutné, že sme iba pasívnymi divákmi. A že nič proti tomu nerobíme. Smutné, že si myslíme, že sa nás to netýka. Netýka ? Nuž, zatiaľ sa nás to naozaj netýka. Ibaže, -dokedy …?

Cintula vraj nie je Levičan

17.05.2024

Lepšie povedané, vraj nie je rodený Levičan, Tekovčan. Vraj sa narodil v Bardejove. Je teda rodený Šarišan. Ale nie o tom som chcel. Chcel som o niečom oveľa podstatnejšom. Písal som dnes o tom, že tak ako nemožno za spoluvinníka znásilnenia označiť „koketnú“ znásilnenú ženu, ale len a len násilníka samotného, – tak nemožno za spoluvinníka atentátu [...]

Ficovi vraj nič nie je: jedno opozičné krídlo vyzýva k pokoju druhé nechutne konšpiruje

17.05.2024

Počuli ste to ? Opozičná agentúra JPP miesto výziev k pokoju a zmieru veselo konšpiruje. Napríklad, že Cintula je pravicový extrémista, ktorý si svoj pacifizmus iba vymyslel. V skutočnosti bol a je srdcom „slovenský branec“. Z poverenia temných rusko-smeráckych štruktúr sa votrel do progresívno-liberálneho hnutia, aby odtiaľ donášal Ficovi a spol. Počuli ste to [...]

Novinári zase klamú: vecný popis stavu nie je šírenie nenávisti /sociologička Kusá vráť diplom !/

16.05.2024

Nepočul som odvčera ani jedného vládneho politika, ktorý by vyzýval, aby Slováci nenávideli opozičnú komunitu. Skúste si, milí novinári z RTVS, ta3, markízy, joj, sme , denníka n…stokrát pustiť záznam z včerajšieho vystúpenia Blahu a Danka. Garantujem, že tam žiadnu výzvu k nenávisti a revanšu voči opozičným médiám a opozičným politikom a sympatizantom [...]

zlodej, krádež, lúpež, zlodeji, kradnutie

Fontána di Trevi aj Eiffelova veža. Pozrite si rebríček krajín, kde si treba dať najväčší pozor na vreckárov

18.05.2024 06:00

Britskí odborníci zostavili tzv. Európsky index vreckových krádeží. Pri ktorých turistických atrakciách sa najviac kradne?

Erik Kaliňák

Po atentáte na Fica čelia vyhrážkam koaliční poslanci aj minister. Viacerí majú sprísnený režim

18.05.2024 06:00

Vyhrážky smerovali aj na iných poslancov a ministrov.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Zelenskyj: Absurdné, západ sa bojí porážky Ruska, ale nechce ani, aby prehrala Ukrajina

18.05.2024 06:00

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj sa posťažoval, že Západ Ukrajine zakazuje používať zbrane dodané Európou a Spojenými štátmi k úderom na ruské územie.

múzeum, Krupina

Mučiace nástroje lákajú masy ľudí. Procesy s bosorkami približujú v meste, v ktorom ich upálili desiatky

18.05.2024 06:00

Klietka, v ktorej upaľovali čarodejnice, dereš, drevený kôň a španielska čižma pribudli k lomihnátu či radlíku, teda k náčiniu používanom pri vyšetrovaniach stredovekými inkvizítormi v Krupine.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 430
Celková čítanosť: 2008135x
Priemerná čítanosť článkov: 4670x

Autor blogu

Kategórie