Založ si blog

Na mužskú tému: slovenský futbal /Kováčik a Čaputová/…

Tak sme teda včera definitívne padli na futbalovú hubu. Nielenže sme skrachovali v Lige národov, dostali sa do losovacieho koša medzi najväčších futbalových trpaslíkov Európy, ale stratili sme aj ružové perspektívy. Naši hráči do 21 rokov, záloha našej seniorskej reprezentácie včera v vybuchla s Ukrajinou a nepostúpila na šampionát 21-ročných.

Čo nám ešte zostalo ? Večne zranený Weiss, postavený mimo hru. Škriniar, ktorý prekvapujúco v obrane chybuje a ktorý toľko handloval pri novej zmluve v Interi, až stratil na trhovej hodnote. Malý Lobotka, čo síce /aj vďaka alibistickým prihrávkam/ má vysoké percento úspešnosti prihrávok ale bojí sa dať finálnu prihrávku a tobôž vystreliť zo strednej vzdialenosti. Dvaja slabí brankári a potom už iba ohrievači lavičiek v zahraničných kluboch a pár poplašených mladých hráčov z domácej ligy. Tréner, ktorý rozumie slovenskému futbalu ako Talian bryndzovým haluškám a sklamaní fanúšikovia, ktorí už nielenže prestali chodiť na repre-futbal ale aj v krčme o ňom mudrovať.

Aký politický režim , taký futbal. Politický život v SR je v totálnych rozvalinách a s tým korešponduje aj stav vo futbale. Prezidentka štátu, o ktorej si myslia, že je manželkou skutočného prezidenta Rizmana a nedajú si ani tú robotu aby ju označili správnou štátnou zástavou. Futbalový prezident Kováčik, ktorý je lúzerskou kuriozitou Európy. V štáte, kde by mali také výsledky futbalu ako máme u nás, by pán prezident už dávno odletel z funkcie. U nás nie. Dvojnásobná likvidátora ľudových hlasovaní by už tiež inde podstúpila tortúru impíčmentu- u nás nie. Kováčik a Čaputová sú prisatí na funkcie a ďalej veselo demolujú systém, ktorému predsedajú.

Prezident Kováčik a prezidentka Čaputová – vás z tých vašich funkcií musí zraziť naozaj iba čosi ako revolúcia ? S vami to slušne a civilizovane nepôjde ?

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.

Zuzana Čaputová

Prezidentka Čaputová: Hlas Slovenska po vstupe do EÚ zosilnel

01.05.2024 20:46

Hlava štátu to uviedla pri príležitosti stredajšieho 20. výročia vstupu SR do EÚ.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1981101x
Priemerná čítanosť článkov: 4683x

Autor blogu

Kategórie