Založ si blog

Pápež povedal pravdu o USA

Hovorí sa, že keď sa klamár pomýli, aj pravdu povie. Poviem to radšej vo všeobecnosti, aby ma František neexkomunikoval. V r.k.c. totiž stále platí cirkevná dogma o pápežskej neomylnosti.

Akokoľvek, dnes sa v médiách objavila informácia, že úradujúci pápež František označil použitie jadrových zbraní vo vojne za ZLOČIN PROTI BUDÚCNOSTI ľudstva. Inak povedané, každý štát, ktorý použil, používa alebo v budúcnosti použije vo vojne jadrové zbrane, je zločinecký štát, páchajúci zločin proti celému ľudstvu.

Nemohol som inak, zalovil som v pamäti, -a spomenul som si, že jediný štát, ktorý používal bomby s obohateným, – pardon s ochudobneným uránom /pri bombardovaní Juhoslávie/ a ktorý doposiaľ použil DVAKRÁT aj samotné zločinné jadrové zbrane, boli USA, – Spojené štáty americké. Použili ich síce proti Japoncom, v rámci americko-japonskej vojny v Pacifiku, – no podľa optiky a rétoriky pápeža Františka ich použili proti celému ľudstvu. USA zhodením atómových bômb na Hirošimu a Nagasiki spáchali zločin proti budúcnosti ľudstva. Zločin, za ktorý ešte doposiaľ nebol nikto z USA súdený, odsúdený a potrestaný. Zločin, za ktorý ešte neboli postihnuté ani samotné USA. Neboli vylúčené z OSN, z BR, nemuseli platiť reparácie ani voči Japonsku a ani proti zvyšku krajín sveta.

Čudné. Jediné vysvetlenie je, že pápežský verdikt platí iba „pro futuro“, do budúcnosti. A aj to možno iba v prípade, že atómové zbrane použijú Rusi. A bude jedno, či ich použijú preventívne ako prví alebo druhí,- v tzv.odvete súdneho dňa. Ak by atómové zbrane použili opätovne USA, aj ako prvé, našla by asi pápežská kancelária nejakú formu exkulpácie, nejakú výhovorku, podľa ktorej by USA zločin nespáchali, lebo konali v záujme vyššej božej spravodlivosti. Pápež a jeho ablegáti by asi prehlásili „ego te absolvo“, pretože by to USA urobili proti satanským Rusom. A proti tým sa to nielen môže, ale dokonca vraj aj musí.

Formulka „Ego te absolvo a peccatis tuis in nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti“ bude však asi potom to posledné, čo ešte zástupca Boha na Zemi prehlási. Ostatné už bude vecou naozajstnej nefalšovanej- nie pápežskej, ale BOŽEJ spravodlivosti.

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.

Zuzana Čaputová

Prezidentka Čaputová: Hlas Slovenska po vstupe do EÚ zosilnel

01.05.2024 20:46

Hlava štátu to uviedla pri príležitosti stredajšieho 20. výročia vstupu SR do EÚ.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1981281x
Priemerná čítanosť článkov: 4684x

Autor blogu

Kategórie