Založ si blog

Polícia údajne prepustila všetkých zadržaných. Pán HAMRAN, NEODSTÚPITE ?

„Polícia prepustila všetkých zadržaných v rámci akcie vírus, vrátane exriaditeľa vojenských tajných Jána Balciara“. /Pravda, 20.9.2023/. OČTK sa údajne dozvedeli, čo chceli a tak po dohode so sudcom zadržaných prepustili.

– No paráda. Na obyčajné vypočutie stačilo zadržaných predvolať a nie im vtrhnúť do bytov, dať im putá a strčiť ich do ciel predbežného zadržania. Hamranovcom však išlo asi o niečo iné. Účelom humbuku okolo akcie „voľby“ pardon „virus“ bolo totiž urobiť hluk, vyvolať špekulácie a ovplyvniť tak predvolebnú atmosféru v SR. Účelom bolo ovplyvniť výsledok volieb…A to sa aj stalo. S akým efektom, uvidíme. Dúfajme však, že Slováci už nie sú takí naivní, aby sa predvolebnými trikmi á la Počiatkova vila dali znovu nachytať !

Pôvodne som sa v tomto článku pýtal napríklad na tieto otázky:

Pán Hamran, akcia „voľby“ pardon, akcia „virus“ už skončila alebo ešte pokračuje ?

Pán Hamran, zostal ešte niekto za mrežami ? Napríklad aspoň najmenšia ryba – plk.Skuhra ?

Pán Hamran, prečo ste akciu spustili vtedy, keď ste vedeli, že najväčšia „ryba“ gen.Balciar je v zahraničí ?

Pán Hamran, načo bol dobrý ten humbug okolo „Žilinkovho kamaráta“ Gučíka, Vallovho kamaráta Kohúta a ďalších „zlodejov“ údajných 67 mil.eur, keď ste ich vraj už prepustili na slobodu ?

Pán Hamran, kedy bude tlačovka o okolnostiach prepustenia zadržaných osôb na slobodu ?

-Takéto a ďalšie otázky by som čakal od „zvedavých“ novinárov, čo včera nevedeli na ktorú nohu stupiť a dobre si krky nepolámali od úsilia priniesť okolo zadržaných cca 20 osôb čo najviac pikošiek. Dnes akosi vychladli. Alebo majú svalovicu ? Čakal som podrobné informácie o okolnostiach prepustenia zadržaných osôb na slobodu aj od „dobre informovaných“ tunajších redakčných komentátorov a blogerov, -no nedočakl som sa. Nič. Tichúčko. NAKA sa akurát pokúsila zahmliť svoju včerajšiu podarenú-nepodarenú akciu dnes zrealizovaným zbytočne nafúknutým záťahom medzi piťovcami.

Ozaj, -čo bude teraz, po prepustení podstatnej časti zadržaných osôb na slobodu s tými eurami, s tým zlatom a čo bude s tou fľašou whisky ? Majú ju už oslobodení zadržanci späť alebo si ju Hamranova družina ponechala na neurčito ?

Záhadou nad záhady je osud gen.Balciara. Tento absolvent niekoľkých elitných spravodajských kurzov organizovaných renomovanými tajnými službami na Západe je tajomstvo samé. Enigma sui generis. Kariéru Gemerčan Balciar rozbehol v časoch dzurindizmu, exceloval v časoch Radičovej skupiniek, vrcholil za Fica a potom, po nástupe OLaNO a SaS akoby dobrovoľne zmizol. V 2021-2022 mu médiá ale aj štátne kontrolné orgány niekoľkokrát prevetrávali majetok-no vec sa uzavrela bez korupčného podozrenia. Klebety vraveli, že ani inak nemohla, lebo Balciar je a bol dvojitý agent a podstatná časť jeho majetku sú odmeny od pánov zo Západu. Vyhlásenie Hamrana, že Balciar sa polícii asi prihlási sám a bude s ňou spolupracovať svojou záhadnosťou do mágie okolo Balciara harmonicky zapadá. Keby bolo po mojom, typoval by som pána generála na ideálneho agenta-kajúcnika. Takého, čo by -ako správny hnojár z nitrianskej VŠP zasmradil vzduch až po najvyššie smerácke a národniarske miesta.

V porovnaní s Balciarom, Kohútom a Gučíkom sa plk. Skuhra javí ako bezvýznamný komplic. Nuž a práve on je asi jediný, o prepustení ktorého médiá ešte nepísali. Že by bol ako výnimka potvrdzujúca NAKA-pravidlo /najprv hlasno zadrž a potom potichu prepusti/ ešte stále v cele ? Že by tu zafungovali dlhé pomstivé prsty MATOVIČKÁRA Galka /kandiduje za OLaNO do NRSR/ ? Že by si Galko so Skuhrom aspoň takto vybavil otvorené účty ? Nuž, to asi nie – veď Matovič už nie je vo vláde a Hamranov šéf je slnečne liberálna Čaputová, resp. jej dvorný Odor…

PODĽA NAJNOVŚICH INFORMÁCIÍ POLÍCIA VŠETKÝCH ZADRŽANÝCH PREPUSTILA.

Všetko je to akési nejasné, akoby to bolo kýmsi /napr. D.L. /pod vplyvom posledných prieskumov preferencií narýchlo zbúchané. Že by sa už človek nemohol spoľahnúť ani na doteraz vždy kvalitnú prácu Mr. Daniela ? Dajako sa nám to tu všetko stále viac a viac zopsúva…

-PÁN HAMRAN, NIE JE NAJVYŠŠÍ ČAS ODSTÚPIŤ ? A čo vy, pán Ódor, a čo vy pani Čaputová ? Ani vy nemáte hanbu ? Ani vy sa odstúpiť nechystáte ?

Zmierenie na Slovensku podľa Šimečku a Matoviča

20.05.2024

Z písačiek opozičných médií sa čoraz jasnejšie dá vidieť, o čo v súvislosti s atentátom na predsedu vlády SR opozícii ide. Čoraz zreteľnejšie sa dajú rozoznať požiadavky, za ktorých by opozičné strany Progresívne Slovensko, hnutie Slovensko a SaS boli ochotné pristúpiť na aspoň dočasný zmier s vládou. S istým zjednodušením zhrniem tieto požiadavky nasledovne: [...]

Cintula vraj nie je Levičan

17.05.2024

Lepšie povedané, vraj nie je rodený Levičan, Tekovčan. Vraj sa narodil v Bardejove. Je teda rodený Šarišan. Ale nie o tom som chcel. Chcel som o niečom oveľa podstatnejšom. Písal som dnes o tom, že tak ako nemožno za spoluvinníka znásilnenia označiť „koketnú“ znásilnenú ženu, ale len a len násilníka samotného, – tak nemožno za spoluvinníka atentátu [...]

Ficovi vraj nič nie je: jedno opozičné krídlo vyzýva k pokoju druhé nechutne konšpiruje

17.05.2024

Počuli ste to ? Opozičná agentúra JPP miesto výziev k pokoju a zmieru veselo konšpiruje. Napríklad, že Cintula je pravicový extrémista, ktorý si svoj pacifizmus iba vymyslel. V skutočnosti bol a je srdcom „slovenský branec“. Z poverenia temných rusko-smeráckych štruktúr sa votrel do progresívno-liberálneho hnutia, aby odtiaľ donášal Ficovi a spol. Počuli ste to [...]

SR Bratislava Vajnorská električková trať oprava termín BAX

Na križovatke Vajnorská a Odborárska sa zrazilo auto s električkou

20.05.2024 08:44

Nehoda je aj na vjazde do Bratislavy zo Svätého Jura, premávka sa tam spomaľuje.

Maturity maturant

Maturanti začali ústnu časť "skúšky dospelosti", štát posilňuje bezpečnosť

20.05.2024 07:20, aktualizované: 08:08

Ústna časť "skúšky dospelosti" sa na jednotlivých stredných školách uskutoční v termíne od 20. mája do 7. júna.

Russia Ukraine War Murals Photo Gallery

ONLINE: Posilnili sme svoje pozície v Charkovskom regióne, tvrdí Zelenskyj

20.05.2024 07:00, aktualizované: 09:56

Podľa hodnotenia ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského sa ruskej armáde nedarí rozšíriť front tak, aby oslabil ukrajinskú obranu.

Laj Čching-te

Nový prezident Taiwanu Laj Čching-te zložil prísahu, Blinken gratuluje

20.05.2024 06:55

Obyvateľom poďakoval za ich "ráznu obranu demokracie" a za to, že sa "nenechajú ovplyvniť vonkajšími silami".

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 431
Celková čítanosť: 2012540x
Priemerná čítanosť článkov: 4669x

Autor blogu

Kategórie