Založ si blog

Absurdný humor alebo hanebnosť Čaputovej a Ódora ?

Keby Čaputová a Odor žili v časoch Hitlerových zločinov, skonštatovali by, že hodnotiť fašistickú zlovôľu pred Norimberským procesom ako kriminálny nacizmus je PREDČASNÉ. Podľa Čaputovej a Odora by bolo treba počkať na verdikt z Norimbergu a až potom proti nemeckým agresorom bojovať na frontoch so zbraňou v ruke.

Čaputová a Ódor v duchu takejto zvrátenej „logiky“ dnes Slovákom zvestovali: upokojte sa, žiaden nezákonný policajný prevrat sa nekoná ! To si všetko vymyslela iba opozícia /Smer, Hlas, SNS, Republika, dokonca Sme rodina…/. Komando NAKA pod velením Hamrana, na základe plánu stratéga Lipšica a politruka Matoviča síce najprv zatklo býv.policaj.prezidenta gen. Gašpara, obvinilo bývalého šéfa SIS Pčolinského a súčasného šéfa Aláča, obvinilo šéfa Národného bezpečnostného úradu Konečného, zatklo dvoch býv. príslušníkov Inšpekčnej služby PZ a ďalšie vysokopostavené osoby, ale netreba sa znepokojovať. Všetko vyšetrí / – údajne podľa zákona …/ vyšetrovateľ NAKA, poverený vykonávateľom puču Hamranom /-napr. vyšetrovateľ Čurilla/, pod dohľadom iniciátora policajného puču špeciálneho prokurátora Lipšica. Definitívu bude mať Špecializovaný súd, kde pracujú takí Lipšicovi priatelia ako Zaleská, Sabová, Hrubala…ev. sudcovia Najvyššieho súdu Kliment a spol. Bedlivo sledovaní predsedom Súdnej rady – Lipšicovým, Matovičovým a Čaputovej človekom J.Mazákom.

Ľudia, upokojte sa. O tom, či Lipšic, Hamran, Ďurka, Čurila…urobili niečo nezákonné rozhodnú podľa zákona Lipšic, Hamran, Ďurka, Čurilla.

Konečné slovo o vine a treste pre organizovanú skupinu zločincov z Inšpekcie PZ, SIS, NBÚ a prípadne aj generálnej prokuratúry /veď aj na Žilinku si už Hamran vodu varí/ budú mať justičné orgány. Minimálne také kvalifikované, ako boli orgány nemeckých „volksgerichtov“ po neúspešnom pokuse o atentát na Hitlera.

Ódor tento absurdný humor, navlas podobný obyčajnej hanebnosti na konci prizdobil svojim tradičným bírešským „bonmotom“. Slováci, nebojte sa, nikto sa nepokúsil uniesť VÁŠ /všimnite si -nie náš ale VÁŠ/ štát. Teraz nerozhodujú „naši ľudia“ ako za čias Fica a spol. Teraz rozhodujeme my, – zo sorosovskej vôle – my „vláda odborníkov“. Nevinní sa obávať nemusia. Vinní áno. Našťastie, o tom kto je vinný rozhodne zákon. A jeho interpretáciu máme našťastie /pre Lipšica, Ďurku, Hamrana/ v rukách my. Teda Ódor, Čaputová, Lipšic, Ďurka, Hamran. – Treba sa jednoducho upokojiť a počúvať ďalšie informácie z vládnych zdrojov. Dobre bude.

Čaputová a Ódor majú svojský absurdný humor. Či je to humor alebo či je to do neba ba možno až do Bruselu volajúca nehoráznosť, o tom rozhodnú v pondelok poslanci slovenského parlamentu. Bohužiaľ, starého parlamentu, v ktorom majú väčšinu gauneri z OĽaNO a Demokratov.

Veľké nádeje na razantné riešenie situácie /požiadavku odvolať Ódora a jeho kamoša Hamrana/ nemám. Verím však, že v tomto predvolebnom období sa to v hlavách poslancov predsa len trochu zmenilo. A je možné, že aj motyka vystrelí…

-Ak by však nevystrelila, potom priatelia, musíme zabojovať my. 30.septembra 2023.

Cintula vraj nie je Levičan

17.05.2024

Lepšie povedané, vraj nie je rodený Levičan, Tekovčan. Vraj sa narodil v Bardejove. Je teda rodený Šarišan. Ale nie o tom som chcel. Chcel som o niečom oveľa podstatnejšom. Písal som dnes o tom, že tak ako nemožno za spoluvinníka znásilnenia označiť „koketnú“ znásilnenú ženu, ale len a len násilníka samotného, – tak nemožno za spoluvinníka atentátu [...]

Ficovi vraj nič nie je: jedno opozičné krídlo vyzýva k pokoju druhé nechutne konšpiruje

17.05.2024

Počuli ste to ? Opozičná agentúra JPP miesto výziev k pokoju a zmieru veselo konšpiruje. Napríklad, že Cintula je pravicový extrémista, ktorý si svoj pacifizmus iba vymyslel. V skutočnosti bol a je srdcom „slovenský branec“. Z poverenia temných rusko-smeráckych štruktúr sa votrel do progresívno-liberálneho hnutia, aby odtiaľ donášal Ficovi a spol. Počuli ste to [...]

Novinári zase klamú: vecný popis stavu nie je šírenie nenávisti /sociologička Kusá vráť diplom !/

16.05.2024

Nepočul som odvčera ani jedného vládneho politika, ktorý by vyzýval, aby Slováci nenávideli opozičnú komunitu. Skúste si, milí novinári z RTVS, ta3, markízy, joj, sme , denníka n…stokrát pustiť záznam z včerajšieho vystúpenia Blahu a Danka. Garantujem, že tam žiadnu výzvu k nenávisti a revanšu voči opozičným médiám a opozičným politikom a sympatizantom [...]

tbilisi, gruzínsko, protest

Gruzínska prezidentka vetovala sporný zákon o zahraničnom vplyve

18.05.2024 17:08

Vládna strana Gruzínsky sen má však v parlamente dosť poslancov, aby veto hlavy štátu prehlasovala.

handlová, fico, atentát

NAKA obvinila osobu, ktorá sa mala vyhrážať ministrovi a poslancom cez sociálnu sieť

18.05.2024 15:10

Prokurátor sa stotožnil s podnetom polície na vzatie obvineného do väzby, rozhodne o nej súd.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 430
Celková čítanosť: 2009021x
Priemerná čítanosť článkov: 4672x

Autor blogu

Kategórie