Založ si blog

Boris Kollár a spol. – netárajte, neklamte

Boris Kollár včera zase zaperlil. Vyhlásil, že všetky strany v NRSR – a teda aj hnutie Sme rodina, sú opozičné, lebo Ódorova vláda /na rozdiel od parlamentných strán/ nevzišla z volieb a následne nevzišla z vôle terajšej NRSR. Vznikla z rozhodnutia Čaputovej a je to teda iba jej vláda.

-Pekná táranina-úmyselne nepravdivá, – zase iba jedno z množstva klamstiev Borisa Kollára. Prečo ? Lebo nie je dôležité, kto Odora do funkcie menoval. Dôležité je, o aké persony, s akým politickým a ideovým zázemím ide. Nuž a v prípade Odora a spol. ide jednoznačne a bez výnimky o pravicové až extrémne pravicové, liberálne až extrémne liberálne osobnosti. Aj keď v minulosti maskované za členov „progresívneho krídla“ v KDH či OLaNO. Členovia Odorovej vlády sú jedno-jednoznačne z toho istého plemena euroatlantických aktivistov a protinárodniarskych „koní“ USA a EU, ako sú Boris Kollár, Veronika Remišová, Richard Sulík, Igor Matovič a Eduard Heger. Alebo vice versa: Kollár-Remišová-Sulík-Matovič-Heger sú ideoví a zväčša aj politickí spolustraníci Odora a Čaputovej. – Takže akáže opozícia ? Iba ak švindel-opozícia, iba ak imitácia opozície, iba ak pseudoopozičný fejk. Boris Kollár a spol. nie sú opoziční politici – sú stále vládnymi politikmi, zodpovednými za činy a hriechy vlád Matoviča, Hegera ale aj Ľudovíta/Lajosa Ódora.

Na vec sa môžeme pozrieť aj z iného konca. Ódor je Čaputovej odor, je to jej človek a ľudia okolo neho sú jej ľudia. Kto je to ale Čaputová ? Kým bola volená a zvolená ? Ľudom ! Teda aj jej nominanti ako Ódor a spol. boli nepriamo zvolení ľudom. Majú prostredníctvom Čaputovej mandát od ľudu. Áno, podľa mňa síce bohužiaľ, – ale majú !

Pozrime sa však bližšie na ten „ľud“, čo si Čaputovú /a dnes de facto aj Ódora/ zvolil. Aká časť voličov to bola ? Ľavicová, národniarska, akcentujúca suverenitu Slovenska a jeho zvrchovanosť ? – NIE, ani náhodou. Čaputovú si do funkcie zvolila pravicová, pro-západne, liberálnodemokraticky orientovaná časť voličov. Čaputovú si zvolili presne tí istí voliči, ktorí si zvolili do NRSR aj Sulíka, Remišovú, Matoviča, Hegera – a áno aj Borisa Kollára.

-Keby len zvolili-títo euroatlantici, pravičiari a progresívni konzervatívci a liberáli z PS, Sasky, Za ľudí, KDH…a tiež z hnutia Sme rodina Čaputovej stále dôverujú. Alebo inak povedané, sympatizanti Čaputovej a teda aj jej Ódora sú potenciálnymi voličmi PS, Sasky, KDH, OLaNO, Demokratov a Sme rodiny v nastávajúcich septembrových voľbách. Sú to spojené nádoby, je to vzájomná oddanosť, je to obojstranná láska až za hrob. – Žiadna opozícia, pán Boris Kollár, – ale osudová príťažlivosť. Osudová spoločná voľba.

Vláda Ľ.Ódora nie je nič iné ako pokračovanie vlády Matoviča, Sulíka, Hegera, Remišovej a Kollára inými, – rafinovanejšími čaputovskými prostriedkami. Ódorova vláda má s minulou matovičovsko-hegerovskou vládou tú istú geopolitickú a ideologickú orientáciu, ten istý pravicový liberálno-konzervatívny pohľad na svet, na ekonomiku a sociálne procesy v štáte. Minulá vláda a terajšia vláda sú dve strany tej istej mince.

Pri schvaľovaní programového vyhlásenia Ódrovej vlády a hlasovaní o jej dôvere v NRSR môžu Sulík, Matovič, Kollár či Heger predvádzať odlišné tanečné figúry. Jeden-dvaja môžu dať Ódrovej vláde dôveru, ďalší jeden-dvaja formálne nie, no prisľúbia podporu vláde „od prípadu k prípadu“. Slovom, na očarenie publika použijú naši pravicoví čaputovskí tanečníci rôzne figúry, rôzne oblbováčiky. – No v princípe budú tancovať ten istý tanec. Budú tancovať ten istý pravicovo-liberálny a jednostranne prozápadný „rokenrol“.

-Čaputová, Ódor, Heger, Matovič, Sulík, Šimečka, Majerský, Remišová a áno – aj Boris Kollár budú o mesiac i potom po septembri tancovať tak, ako im budú v Bruseli, Londýne a vo Washingtone pískať. Na tom Kollárove dnešné infantilné táraniny a úsmevné klamstvá o údajnom prechode bývalej vládnej koalície do opozície nič, aleže vôbec nič nezmenia.

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1984440x
Priemerná čítanosť článkov: 4691x

Autor blogu

Kategórie