Založ si blog

Výtržnosti US vojakov vo Zvolene dávajú za pravdu Ficovi

Najnovší incident, čo sa odohral vo Zvolene potvrdzuje predpovede poslancov za Smer, Hlas, Republiku a LSNS, že vojenská zmluva SR s USA je zlá, škodí Slovensku a Slovákom a predstavuje veľké bezpečnostné riziko.

Nejde o prvý prípad. A podľa mňa ani o posledný. Akurát sa odohral na verejnosti, svedkom bolo príliš veľa Zvolenčanov, než aby sa dal ututlať. Nedal sa odcigániť. Úradníci Čaputovej vlády sú ale v klamaní virtuózi. Najmä tí, čo sú na ministerstve obrany, vnútra a zahraničných vecí. Tí aj napriek výpovediam očitých svedkov, napriek informáciám z mestskej a štátnej polície naďalej tvrdia, že išlo o spor medzi troma zákazníkmi supermarketu, ktorý sa teraz údajne nepriateľské živly snažia zveličiť a politicky zneužiť.

Nuž milí naďovci a čaputovci na MO SR, – bežné spory medzi zákazníkmi neprebiehajú ako bitka na podlahe predajne, nekončia sa policajnou nutnosťou použiť hmaty a chvaty /s cieľom prerušiť poškodzovanie zariadenia supermarketu/ – a hlavne, nevrcholia tým, že vojaci cudzej armády sa vyhrážajú našim slovenským štátnym policajtom smrťou !

Po udalostiach vo Zvolene by sa všetci poslanci matovičovsko-sulíkovsko-kollárovsko-remišovskej hrôzovládnej chásky mali VEREJNE OSPRAVEDLNIŤ občanom SR za to, že zle hlasovali, keď hlasovali o zmluve s USA a súhlase s pobytom cudzích vojakov NATO v SR. Mali by sa ale nielen ospravedlniť-mali by verejne deklarovať svoj odchod z politiky a zo slovenského verejného priestoru vôbec. Mali by povedať pardon a potom sa nadobro politicky odmlčať. Mali by to urobiť všetci poslanci, čo za zmluvy s USA a NATO hlasovali. ABDIKOVA´T Z POLITICKÝCH FUNKCIÍ by mala aj tá, čo ich postoj schvaľovala a podporovala – Zuzana Čaputová.

-Nie, lokaji z MO SR, – nejde o politizáciu a zveličovanie. Zvolenský prípad je výsostne politický a tak protestovať proti jeho politizácii je nonsens. Politizácia politického prípadu je plne primeraná. Nie, nejde o zveličovanie. Naopak, ide o zmenšovanie, ututlávanie a zametanie prípadu pod koberec; ide o jeho politicky účelovú bagatelizáciu.

BAGATELIZÁCIA vyčíňania amerických opilcov vo Zvolene zo strany väčšiny médií, zo strany pro-amerických politikov a Čaputovej je mimoriadna nehoráznosť. A obávam sa, že je to iba začiatok.

Prečo ? Pretože na Lešti /Oremovom Laze/ sa stavajú nové ubytovacie priestory pre 3000 vojakov. /Nota bene v čase, keď krachuje projekt štátnych nájomných bytov…/. Spolu s existujúcimi ubytovacími kapacitami sa tým kasárne na Lešti zmenia na cca PäŤTISÍCOVÉ mestečko. Ubytovacie kapacity sa rozširujú a skvalitňujú pre vojakov USA a cudzích vojakov NATO aj vo Zvolene-Sliači a v Kuchyni pri Malackách. Ak to pôjde takýmto tempom, počet cudzích vojakov v SR presiahne počet príslušníkov našej vlastnej slovenskej armády.

-Tak čo, pravicoví euroatlantici, – ešte stále tvrdíte, že Fico a spol. konšpirovali a strašili, keď hovorili o rizikách pobytu vojakov USA a NATO v Slovenskej republike ? Tak čo, -nemáte pocit hanby ? Tak čo, neprišiel čas, aby ste sa za svoje hanebné hlasovanie Slovákom verejne ospravedlnili ?

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

Oheň / Plamene / Požiar /

Rusko plánuje sabotáže v Európe. Moskva nemá zábrany, varujú tajné služby

05.05.2024 17:06

Keir Giles z inštitútu Chatham House tvrdí, že vďaka nim sa môže Rusko naučiť, ak chce skutočne Európu paralyzovať. Ide podľa neho o nácvik.

Tank / Gaza /

Netanjahu odmietol požiadavku Hamasu na ukončenie vojny. Izrael uzavrel dôležitý hraničný priechod s Gazou

05.05.2024 16:20

Politický vodca Hamasu Ismáíl Haníja obvinil Netanjahua zo sabotovanie snáh o sprostredkovanie dohody o prímerí.

Zuzana Čaputová

Čaputová sa nechystá do straníckej politiky. Chce zostať na Slovensku a byť užitočná pre spoločnosť

05.05.2024 16:00

Rozhodnutie nekandidovať opätovne na hlavu štátu neľutuje.

Rusko Toržók Putin prezident

Slovenská firma zaradená na sankčný zoznam USA predávala softvér do Ruska, jej majiteľ je zapojený do miliónovej kauzy so zmenkou v Moskve

05.05.2024 16:00

Podľa zistení Pravdy je majiteľom eseročky cudzinec, ktorý býva v Londýne a spoluvlastní schránkovú firmu, ktorá sa objavila aj v databáze Pandora Papers.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1984741x
Priemerná čítanosť článkov: 4692x

Autor blogu

Kategórie