Založ si blog

Korčok-padaj už konečne z vlády !

Politický šialenec Korčok zavolá na oslavy povstania proti Nemcom nemeckého veľvyslanca, ale ruského a bieloruského veľvyslanca z krajín, ktoré SNP podporovali ľuďmi a zbrańami nezavolá. Pritom každý tretí partizán v slovenských horách hovoril PO RUSKY !

A keď sa vodca opozície R.Fico snaží vec urovnať a pozve veľvyslanca RF a Bieloruska aspoň do Zvolena, na oslavy SNP otvorené všetkým občanom, Korčok ešte ostro protestuje !

A ke´d o tom chcem napísať, tak ma orgán platený aj mnou, vyhadzuje z internetu. Kde to žijeme ? Je toto ešte štát, tobôž právny štát ? Som občan-volič. Neželám si korčokov vo vláde. Neželám si takých, čo ničia naše vzťahy s inými štátmi. Žiadam vládu, čo sa pred občanmi neskrýva, ako táto v BB. Žiadam vládu, ktorá mi zabezpečí slobodu prejavu a slobodu slova !

Možno je to moje želanie drsné-ale na hrubé vrece hrubá záplata. Korčok padaj z vlády !

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

vojna na Ukrajine, drony

ONLINE: ISW varuje: Ukrajine nestačí 'aktívna obrana'

06.05.2024 06:45

Ak bude mať Rusko počas celého roku 2024 v bojoch na Ukrajine celoplošnú iniciatívu, môže mu to priniesť viaceré výhody, upozorňuje ISW.

José Raúl Mulino

Voľby prezidenta Panamy vyhral spojenec odsúdeného exprezidenta

06.05.2024 06:41

Mulino sľúbil ďalšiu vlnu ekonomickej prosperity a tiež zastavenie migračnej vlny na hraniciach Panamy s Kolumbiou.

Trump

Trump prirovnal správanie Bidenovej vlády k metódam nacistického gestapa

06.05.2024 06:19

Americký exprezident Donald Trump vyhlásil, že administratíva Joea Bidena používa podobné taktiky ako gestapo.

Izrael, holokaust

Netanjahu: V prípade potreby sa ubránime aj sami. Je to poučenie z holokaustu

06.05.2024 06:07

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu v nedeľu odmietol nátlak medzinárodného spoločenstva, ktoré žiada pozastavenie vojnového ťaženia v Pásme Gazy.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1985033x
Priemerná čítanosť článkov: 4693x

Autor blogu

Kategórie