Založ si blog

Edko náš troj-jediný, ktorý si na modrých nebesiach…

Kto sa ako modrý cíti, má odvčera nového poloboha – Edka Hegera Trojjediného, zo Sorosovej milosti pomazaného, vlastnou vodkou namazaného.

Edko Heger je od včera poloboh. Na svojich útlych plieckach musí zvládať nielen funkciu premiéra, ale aj ministra financií a ministra zdravotníctva. Edko Heger je ako najväčší nitriansky corgoň. Iba on už totiž nad zemou drží túto našu historicky najlepšiu „slovenskú“ vládu. Nečudo, že modroverní na neho s nádejou vzhliadajú. Je pre nich poslednou inštanciou nielen do septembra ale aj po ňom.

Edko Heger je,- aspoň pre modré médiá /teda takmer pre všetky/, spasiteľom pravice, zjednotiteľom pravoverných. Je to pre mediálnych mudrákov baránok boží, spasiteľ. Veď sa len pozrite na titulky novín a programy spravodajských a publicistických relácií: sú plné úvah o zjednocovaní pravicových straničiek. Na Slovensku momentálne nie je žiadny ekonomický , sociálny, či medzinárodnopolitický problém – len a len kto, ako a kedy zjednotí nešťastnú pravicu. Nič iné náš bohabojný národ od Uble po Kúty nezaujíma, – iba záchrana korýt pre pravicu.

Modré think tanky fičia na plné obrátky. A na konci ich hlbokomyseľných úvah je napokon vždy on – modrý mesiáš Edko Heger. Veľmi veľmi konsensuálny politik… Hossana Edko ! Nech ťa nebesá navždy kŕmia rajským nektárom !

Počet ministrov slovenskej vlády sa postupne scvrkáva. Je to ako v tej lasicovsko-satinskovskej pesničke: bolo nás jedenásť, už nás je len desať…resp. písmenká a ministri sa nám míňajú… Pomaly vo vláde zostane iba sám Heger a ako zapisovateľ -Edkov osobný kronikár Anonymus Naď.

A možno je to tak aj najlepšie. Čím menej bude na Slovensku ministrov, tým menej dôvodov budú mať Slováci na nadávanie. Nemáš ministra, nemáš terč. Zostane ti už iba úfať v spásu božiu.

Stav na ministerstvách opustených členmi „najlepšej vlády v histórii SR“ je taký, aký je. Napovedá o ňom fakt, že po ministroch všade nastupujú krízoví manažéri. Tvrdí ako „Lojzo-čistič“. Neľútostne sekajúci hlavy neschopných úradníkov a čistiaci, čo sa ešte vyčistiť dá.

– Opakujem, takto je to asi dobre. Ak na Slovensku má vládnuť pravica-potom postačí na čele už iba jeden Edko Heger. Panáčik, čo bude chodiť do Brusselu. No a k nemu nanajvýš jeden Jarko Naď. Špeditér, ktorý na Ukrajinu pošle zadarmo všetko, čo predtým za posledné eurá kúpil od zbrojárov zo Západu.

Na riešenie každodenných problémov SR a správu vecí verejných postačia krízoví manažéri. Takto to môže fungovať. No ak by aj niečo zaškrípalo, – sú tu modré médiá. Tie veci dajú do ažuritu-azuritu. Buď to hodia na 12 rokov hnusnej mafiánskej ficovlády alebo to pekne ponatierajú na vzdialené modroružové horizonty: dobre bude !

Na Slovensku sa to vyvíja do blankytna. Ministri sa strácajú, krízoví manažéri krízujú. A bohabojným občanom Slovenska už nezostáva iné, ako si zúfať prípadne úfať v mesiáša. Veriť v zjednotiteľa pravice Edka Hegera, veriť jeho všeobsiahlym floskulám a frázam. A veriť modrým médiám.

Verte aj vy. Modrá je dobrá. A Eduard Heger je ešte lepší. Je najlepší. Edko Heger do septembra zvládne aj ďalšie ministerstvá. Edko Heger je najlepší.

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

Eurovoľby 2024

Strany môžu na kampaň v eurovoľbách minúť najviac tri milióny eur

04.05.2024 16:13

Pri volebnej koalícii platí tento limit zvlášť pre každú stranu.

Kim Čong-un

Pieseň oslavujúca diktátora Kima sa stala hitom TikToku. Skladba má nové, alarmujúce posolstvo

04.05.2024 15:27

Pieseň "Priateľský otec" vzbudila záujem hlavne medzi užívateľmi generácie Z. Nie je to prvá pieseň venovaná Kimovi, je tu ale viditeľný odklon v použitom jazyku a slovníku.

Rafah / Palestína / Bombardovanie / Sutiny /

Ozbrojené skupiny v Gaze ukradli z pobočiek banky 70 miliónov dolárov

04.05.2024 14:55

Palestínska banka, založená v roku 1960, je hlavnou finančnou inštitúciou v Pásme Gazy.

Zuzana Dolinková

Dolinková nevidí dôvod na jej odvolávanie. Avizovala nové benefity od poisťovní, možno aj na zuby

04.05.2024 14:30, aktualizované: 15:07

Rezort zdravotníctva podľa nej neprevzala v dobrom stave po minulej vláde.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1984213x
Priemerná čítanosť článkov: 4691x

Autor blogu

Kategórie