Založ si blog

Smeráci nikdy nepovedali, že v SR beží mobilizácia, sú tu A-zbrane a USAci znásilňujú Slovenky !

V minulom blogu som poprosil nepriateľov Fica, aby prezentovali zvukové alebo obrazové záznamy, nevytrhnuté z kontextu, autentické, – ktoré by dokazovali, že Fico či nejaký iný predstaviteľ Smeru hovorili, že v SR je mobilizácia, sú tu A-zbrane made in USA a Američania tu znásilňujú Slovenky. NIKTO tu alebo inde v médiách takéto záznamy nepredložil. Nepriatelia Fica, Smeru a Slovenska však o takýchto Ficových resp. Blahových výrokoch neustále na televíznych obrazovkách a v rádiách hovoria.

Hovoril to pseudopremiér malý Edko Heger, hovoril to jeho minister Krajňák, hovoril to podpredseda NRSR Pčolinský. Ani jeden však svoje tvrdenie nedoložil dôkazom. Ani jeden nehovoril pravdu. Všetci títo eminenti KLAMALI.

KLAMAL Eduard Heger.

KLAMAL Krajňák.

KLAMAL PČOLINSKÝ.

Všetci svoje tvrdenia podopierajú iba konštrukciami typu „Fico strašil, lebo povedal, mobilizácia Slovákov a ich odchod na ukrajinský front sú možné“. „Fico strašil Slovákov, keď hovoril, že USA sem môžu za našim chrbtom priniesť jadrové zbrane a keď hovoril, že sa s príchodom amerických vojakov riziko znásilnení zvýši“. – Milí klamári Heger, Krajňák, Pčolinský, Krupa a spol. – MOŽNOSŤ nie je faktický stav. ZVÝŠENÉ RIZIKO ešte nie je reálny výskyt rizikového javu. Možnosť nie je skutočnosť. Je to iba pravdepodobný vývoj reality. Možnosť nehovorí o prítomnosti,- hovorí o budúcnosti. Možno veľmi veľmi blízkej budúcnosti.

Fico a Smer ale napr. aj Republika a SNS nadväzujú na diskusie, ktoré už dávno bežia medzi ich voličmi-občanmi SR. Vyjadrovať sa k obavám svojich voličov je psia povinnosť politikov. Ešte väčšou povinnosťou politikov je potom hovoriť o hrozbách, spojených s politickými rozhodnutiami tej ktorej politickej strany a vlády. Fico a Smer sa nikomu nevyhrážajú, nikoho nestrašia. Oni len upozorňujú na riziká. Konkrétne na zvýšené riziká, spojené s tým, že vlády slepo poslušné Washingtonu a Bruselu, zvýšia riziko mobilizácie a zapojenia OS Slovenska do bojov na UA. Alebo na zvýšené riziko, že tu niekedy v budúcnosti /v najbližších 30 rokoch, daných okupačnou dohodou USA a SR/ USA inštalujú na území SR jadrové zbrane. Alebo na zvýšené riziko spojené s tým ,že tu opití a zdrogovaní americkí vojaci budú znásilňovať slovenské ženy. – Tak, ako to robili na Filipínach, v Japonsku, Nemecku, Taliansku a inde.

Fico, Blaha, Smer, Republika či SNS sa upozorneniami na riziká nadmerného zapájania sa do aktivít NATO nikomu nevyhrážajú. Oni len VARUJÚ. Radia zobrať to do úvahy pri voľbách a volení takých z tohto pohľadu rizikových strán ako sú OLaNO, SaS, Sme rodina, Progresívne Slovensko, KDH … a bohužiaľ, aj Hlas SD.

-Nuž,- dezinformátori a klamári z médií a z pozadia súčasnej aj keď iba poverenej vlády, – prestaňte cigániť. Prestaňte sa vyhrážať zatváraním opozície. Prestaňte si zamieňať „možnosť“ za skutočnosť a varovanie za „strašenie“. Zastavte svoje konšpirácie a hoaxy. A začnite férovú predvolebnú kampaň.

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

Peter Pellegrini a Ivan Korčok

Pellegrini vypočítal, že minul na kampaň menej ako Korčok, podľa TIS obaja minuli viac, ako priznali

07.05.2024 11:31

V prípade Pellegriniho Transparency odhaduje, že prekročil limit až o 250-tisíc eur, Korčok o 80-tisíc eur viac, ako umožňuje zákon.

Rusko, inaugurácia Vladimir Putin

Vladimir Putin pri okázalej slávnosti zložil prezidentský sľub

07.05.2024 11:20, aktualizované: 12:20

Putin pri okázalej inaugurácii v Kremli začne svoj piaty mandát na čele krajiny.

Adolf Hitler, bunker

V bývalom Hitlerovom bunkri v Poľsku našli ľudské pozostatky. Slúžil nacistom ako hlavný štáb

07.05.2024 11:09

Súdny lekár ich skúmal pod dozorom prokuratúry. Vyšetrovanie prerušili koncom marca pre nedostatok dôkazov o spáchaní trestného činu.

Azerbajdžan SR Baku premiér Fico návšteva

Fico na výjazde v Azerbajdžane: V paláci vybavil alternatívu ruského plynu, prúdiť má cez Ukrajinu

07.05.2024 10:25, aktualizované: 13:05

Aktualizujeme Kým Maďarsko sa s Azerbajdžanom dohodlo na dovoze plynu cez južnú trasu plynovodov, Slovenská vláda rozbehla rokovania o tom, že pôjde cez Ukrajinu.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1985744x
Priemerná čítanosť článkov: 4694x

Autor blogu

Kategórie