Huliak zistil, že SR nie je iba Očová

Začal kampaň za redukciu medveďov. Urobil z nej predvolebnú tému.Uspešnú, lebo sa vďaka nej dostala SNS do parlamentu a chytili sa nej prakticky všetci slovenské strany.

Očakával, že ako mediálny odborník na medvede sa stane ministrom ŽP. S výhovorkou na jeho slovník a spôsoby ho ale Čaputová nevymenovala. Huliak šípil, že sa takto uľavilo aj SNS a vládnej koalícii. Stal sa napokon iba predsedom výboru pre ŽP.

V systéme regulácie medveďov, ktorý spoluutváral, požadoval miesto pre platenú spoluúčasť „jeho“ poľovníkov na regulácii. Nedostal ju. Vec dostali na starosť profesionáli zo zásahových tímov OCHP MŽP. A k tomu, ako inak, dostanú aj štátne peniaze…

Členovia jeho NK sa mu postupne začali sťažovať, že sú presúvaní z postov na úradoch ŽP. Evidentne strácal v SNS politické pozície v Prospech Dankových a Tarabových ľudí. Keď sa ho jeho spolustraníci nezastali ani v spore s jednou opozičnou poslankyňou, pohár trpezlivosti mu pretiekol. So svojim bôľom vyšiel na verejnosť.

On, ktorý svojou témou a vystupovaním dostal SNS do NRSR, ktorý fakticky zabezpečil vznik pro-národnej koalície, ustúpil v boji o ministra ŽP, bránil Danka v tých najťažších chvíľach no sám zostal v bojoch osamotený, on ktorý sa pasoval za hlavu slovenských poľovníkov, rybárov a včelárov…sa stal vo „vlastnej“ vláde tak bezvýznamný, že jeho intervencia už nepomáha, ale skôr škodí, povedal si dosť.

V Očovej by toľkoto nespravodlivosti stačilo. Nielen na žiadosť o satisfakciu, ale aj na trochu tvrdšiu chlapskú odpoveď. V Očovej áno. Slovensko však nie je iba Očová. Je to aj krajina plná zaintrigovaných politických chytrákov, prefíkaných politikov a pseudopoliikov, krajina zradných obezličiek, nášlapných mín a pod.

Má Huliak šancu byť úspešný aj na Slovensku ? Uvidíme.

Dr. Ľuboš Blaha je v Moskve

14.10.2024

Od včera je europoslanec za Smer SSD Dr.Ľuboš Blaha v Moskve. Tak, ako avizoval, odcestoval Blaha do Ruska, aby sa ruskému národu a predstaviteľom ruskej vlády ospravedlnil za hrubú rusofóbiu. Za rusofóbiu, ktoro je skrz-naskrz prelezená celá EU, osobitne Európsky parlament. Za rusofóbiu, ktorá sa objavuje aj na Slovensku, v médiách a v NRSR. Našťastie, na Slovensku rusofóbia [...]

„Ficovo“ Slovensko funguje

10.10.2024

Slovensko funguje. Darmo sa opoziční politici a opozičné médiá usilujú presvedčiť verejnosť, že nie. Darmo vykrikujú o zvadách v koalícii, o chaose, darmo prezentujú čudné výsledky prieskumu verejnej mienky. Darmo pripisujú ekonomickú biedu SR súčasnej 11-mesačnej vláde, darmo nazývajú konsolidáciu ekonomiky SR Ficovým zdražovaním. Každý, kto má hlavu na krku vie, [...]

Fľašu koňaku tomu, kto sleduje TB strany SaS

24.09.2024

Strana SaS po výmene ekonóma Sulíka za obuvníka Grohlinga zmenila nielen imidž strany odborníkov za imidž strany krčmových tárajov ale aj komunikáciu s verejnosťou. Miesto brožúrok ponúkajú páni ako Grohling, Kolíková, Viskupič a pod. každodennú dávku silného hejtu. Našli si na Slovensku svoju klientelu, -ľudí, ktoré sú na každodennej dávke nadávok a lží na [...]

koláž, fotky, mReportér

Málo známy hrad sa týči na severe Slovenska. Veľa ľudí ho nepozná, no zábery ukážu jeho krásu

26.10.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Chán Júnis, Gaza

Izraelské drony v Gaze zabil najmenej 12 ľudí čakajúcich na humanitárnu pomoc

25.10.2024 20:50

Najmenej 12 osôb zomrelo pri piatkovom útoku izraelských dronov na skupinu ľudí čakajúcich na humanitárnu pomoc na severe Pásma Gazy.

Donald Trump, Kamala Harrisová, predvolebná debata

Ani Donald, ani Kamala. Vplyvný Washington Post nepodporí žiadneho kandidáta, prvýkrát od roku 1976

25.10.2024 19:45

Vplyvný americký denník The Washington Post oznámil, že v nadchádzajúcich prezidentských voľbách v USA nepodporí žiadneho kandidáta.

VšZP sídlo

Štátna VšZP pripúšťa, že nepredĺži zmluvu s psychiatrickou nemocnicou v Pezinku

25.10.2024 18:46

VšZP pripúšťa možnosť, že od novembra nebude pokračovať v zmluvnom vzťahu so Psychiatrickou nemocnicou Philippa Pinela v Pezinku.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 461
Celková čítanosť: 2174887x
Priemerná čítanosť článkov: 4718x

Autor blogu

Kategórie