Založ si blog

Útok na Fica – pché, ale takmer atentát na Hegera-to bolo niečo /podľa Jančkárovej a spol/.

Sitácia v mediálnej sfére sa v SR vyvíja síce pomaly ale viac-menej smerom k lepšiemu. Na šachovnici boja proti ľavicovo-národnej vláde vypadla z boja Hanzelová, Ostrihoňová, Kresťanko-Dibáková, Dírer, Makara…no a najnovšie aj Kovačič.

Marta Jančkárová zatiaľ nie. Darí sa jej na rtvs vytrvalo manipulovať, očierňovať vládu a intrigovať proti nej. Jančkárová, ako sa zdá, odíde z rtvs azda už len spolu s riaditeľom Machajom. Ako jeho posledný a najvernejší káder, ako elita organizovanej skupinky.

Jančkárová si zatiaľ stále ešte užíva mediálnu svojvôľu. Nádherným dôkazom jej dezinformačného majstrovstva a intrigánstva bolo aj dnešné moderovanie duelu Richtera a Štefunka a extrémne servilného rozhovoru so Z. Čaputovou.

Pri kladení otázok Čaputovej sa presladené službičkárstvo z Jančkárovej rinulo ako med z deravého suda. Pri moderovaní duelu politikov Smeru a PS to však už bola iná, ale úplne iná Jančkárová. Popri malých zlomyseľnostiach voči Richterovi bol dnešným Jančkárovej majsterštukom pokus o odklon pozornosti verejnosti od vražedného a REALIZOVANÉHO atentátu na predsedu vlády R.Fica k čomusi vedľajšiemu. Jančkárová v súvislosti s atentátom spomínala neporovnateľne menej dôležité pokusy či vlastne skôr iba úmysly o zločinné ataky na iných politikov. Jančkárová spomenula údajný zámer vraha z Teplárne o útok na Hegera . Spomenula to dokonca dvakrát. Najprv v dueli Štefunka s Richterom a potom v rozhovore s Čaputovou.

Porovnávať realizovaný vražedný útok s prostým úmyslom o uskutočnenie čohosi podobného – v priebehu hodiny dokonca dvakrát, – to nemôže byť rétorická neokrôchanosť, to nemôže byť náhoda. To musel byť jasný dezinformačný plán. Plán degradovať zločinný atentát na predsedu vlády R.Fica na jednu z množstva podobných „nepríjemností“. Bagatelizovať zločin a aj z neho potom viniť skôr technikálie, skôr ochranku, než to pripisovať na vrub opozičných inšpirátorov z radov PS, SaS, hnutia Slovensko…Jednoducho, hľadať príčinné pozadie atentátu všade, len nie tam, kde sa k tomu priznal atentátnik samotný.

Takže takto: vražedný atentát na Fica je vraj poľutovaniahodný incident, ktorý si arogantný Fico zapríčinil do veľkej miery sám. Sám, lebo k zločinu ľudí sám provokoval . Okrem Fica potom k atentátu pomohli aj lajdáci z ochranky, dosadení do pozícií súčasnou vládou.

Úmysel vraha z Teplárne ublížiť Hegerovi, to však bola iná káva. To bol skutočný odporný zločin. Iba náhoda rozhodla o tom, že sa úmysel nezmenil na pokus a ten potom následne na krvavý odporný akt. – Veľa nechýbalo a Slovensko /Európa, Svet…/ mohlo prísť o obrovskú osobnosť demokratickej politiky – o Eduarda Hegera. Iba zázrakom sa E.Heger vyhol najhoršiemu a mohol obšťastňovať SR svojim vládnutím ešte ďalších pár mesiacov. Podľa Jančkárovej – Ficovo zranenie to je smutná vec, -ale úmysel ublížiť Hegerovi, – to je extrémna špinavosť. To nebotyčný zločin ! Veru tak.

Jančkárová akosi pozabudla, že vrah z Teplárne mal úmysel zaútočiť nielen na Hegera ale aj Fica. A na ďalších exponentov súčasného usporiadania sveta, ktorí boli v rámci vrahovho bludu súčasťou celosvetovej konšpirácie. No možné je, že Jančkárová na to nezabudla. Len mala -ako vždy, – „svoje zdroje“. /Rozumej, -svoje pokyny/.

V RTVS si apoštoli mediálnej demokracie užívajú posledné dni svojej sladkej svojvôle. Ako zdochýnajúci kôň z posledných síl kopú. Nakopávajú objektívnosť, vyváženosť, férovosť s prepáčením do …. -No veď viete kam. Je to presne tam, kam onedlho aj Machaj a Jančkárová možno sami poputujú…

Nedeľná Jančkárová alebo čaro nechceného

23.06.2024

Bojkot Šipoša z OLaNO /“Slovensko“/ zo strany Michelka spôsobil, že dnes mnohí politikychtiví Slováci prežili celkom pokojnú a poučnú nedeľu. Život ukázal, aký prezentačný formát môže mať relácia aj s takými výrazne odlišnými politickými súpermi, akými sú matovičkár Šipoš a národniar Michelko. Súperi diskutovali na diaľku, s jemným časovým [...]

Ta3: Králova moderátorská vyváženosť „v ťahu“

19.06.2024

Včera ma pán moderátor Král z ta3 veľmi sklamal. Považoval som ho spolu s Bielikom za jednookého kráľa medzi slepými moderátormi Slovenska. No po včerajšku má toto renomé u mňa riadne naštrbené. Včerajší „súboj“ zástupcov SaS /Kolíková, Krupa/ a zástupcov Smeru /Gašpar, Gluck/ neviedol Král férovo. Opozičnej SaS dal okato viac priestoru /62%/, Krupovi a [...]

Policajný štát podľa Kolíkovej

18.06.2024

Oddnes to znovu začína. Znovu budú pochody a demonštrácie opozície proti vláde. Kolíková sa preto znovu dostáva do varu, do svojho obvyklého symptomatického švungu. Dnes na TB strany SaS pani doktorka práv oznámila, že sa momentom prijatia „lex atentát“ stane POLICAJNÝM ŠTÁTOM. Doposiaľ som si myslel, že policajný štát charakterizuje vláda polície, vláda [...]

žilinka

Žilinka: Určenie názvu Ulice Dr. Jozefa Tisu vo Varíne je nezákonné

26.06.2024 14:26

Obecné zastupiteľstvo má do pol roka zmeniť názov ulice.

Robert Kaliňák

Kaliňák: Letisko Sliač by mohlo byť pripravené na stíhačky o tri až päť rokov

26.06.2024 14:03

Na Sliači by mali byť stíhacie lietadlá trvalo umiestnené.

Fico, fiala

Bratislava kritizovala Fialu za jeho výrok k medzivládnym konzultáciám. Neúctivý? Naopak, bol výrazom rešpektu, reaguje český premiér

26.06.2024 13:58, aktualizované: 14:20

Český kabinet tento rok v marci pozastavil medzivládne konzultácie pre rozdielne názory na kľúčové témy zahraničnej politiky.

hlina

Hlina podal trestné oznámenie na Lesy SR pre podozrenia z machinácií pri ťažbe kalamitného dreva na Horehroní

26.06.2024 13:45

Hlina kritizoval obstarávanie ťažby kalamitného dreva na Horehroní už v júni.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 444
Celková čítanosť: 2076016x
Priemerná čítanosť článkov: 4676x

Autor blogu

Kategórie