Šimečka, Čaputová, Valášek – horíte dnes od hanby?

27. februára 2024, medvedar, Nezaradené

Ak ste z domu slušne vychovaní, mali by ste. A s vami by mali horieť všetci tí podvodníci z médií, pseudoanalytici, kvázipublicisti, komentátori, samozvaní experti a politológovia, no a všetci opoziční politici, čo včera tvrdili, že

Macron na záverečnej tlačovej besede potvrdil, že vo všetkých týchto bodoch Fico neklamal, nekonšpiroval, nevymýšľal, -že Fico hovoril o témach na konferenciu v Paríži len čistú pravdu.

Po prvé, Macron sám potvrdil diskusiu na tému vyslania vojakov EU/NATO na Ukrajinu. Macron potvrdil, že sa tento jeho vojnový nápad nedostal do záverov stretnutia, lebo nezískal u účastníkov všeobecnú podporu. Macron si neodpustil poznámku, že ak sa situácia na fronte ďalej zhorší a víťazstvo Ruska bude zrejmé, potom sa Francúzsko, Poľsko a i. ku tomuto svojmu zločineckému návrhu vrátia.

Po druhé, Macron v jednej z prvých otázok na TB potvrdil, že najaktívnejším človekom pri blokovaní návrhu poslať vojakov EU/NATO na Ukrajinu bol Robert Fico. Macron takto potvrdil, že Fico hovoril v Paríži od slova do slova to isté, čo hovoril a hovorí aj doma, pred slovenským publikom.

Po tretie, Macron naznačil, že sa SR neodklonila ani o milimeter od embarga na armádny vývoz munície a zbraní na Ukrajinu. Export slovenských výrobcov munície a zbraní bude pokračovať, no aj keď ide o výrobcov z majetkovou účasťou štátu, ide o komerčné dodávky bez ingerencie armády SR. Veľa sa s tým v kapitalistickej ekonomike robiť nedá. Ak by aj SR priame kontrakty slovenských výrobcov na Ukrajinu zakázala, nemali by zbrojári problém predávať muníciu a zbrane cez prostredníkov.

Slovensko a jeho premiér Fico sa včera správali statočne. Postavili sa na stranu mieru. Tí nepriatelia SR, ktorí včera Fica a slovenskú vládu ohovárali by dnes mali stiahnuť chvost a OSPRAVEDLNIŤ SA im. Pravda, ak majú v sebe aspoň trochu cti a dobrej domácej výchovy.

Samozrejme, sotva to urobia. Opozičníci nemajú v sebe ani štipku hanby. Nevedia, čo je priznať si chybu. Vedia iba hejtovať, konšpirovať, klamať, luhať a cigániť. A verne slúžiť cudzím pánom zo Západu. – Smutné.