Založ si blog

Zlatica Kušnírová večne živá / Pamätnú tabuľu do každej rodiny a iné februároviny/

Vraj zbytočný mesiac február. Možno. – No stále sa niečo deje.

  • Napríklad na Slovensku v stredu všetky televízie a rádiá, všetky médiá od rána do večera vraždili Jána Kuciaka. Pár tisícom fanatikov sa to málilo -a tak si ešte urobili na námestí Slobody v Bratislave nepríliš veľkú zabíjačku.
  • Starej p. Kušnírovej sa máli počet pamätníkov, ktoré v SR zatiaľ postavili na pamiatku jej dcéry Martiny. Máli sa jej, že Martina má zatiaľ iba pamätník v Bratislave, bude mať pamätník vo Veľkej Mači, chystá sa pamätník v Prešove a možno aj v rodnej obci Gregorovciach. Podľa starej p. Kušnírovej by sa patrilo, aby Martina mala pamätník všade tam, kde sa počas svojho života vyskytla. Ideálne by bolo, aby Martinu občanom SR pripomínalo viac pamätníkov ako boli za dávnych čias pamätníky a pamätné tabule na počesť V.I.Lenina.
  • V stredu avizovali, že vo štvrtok budú na Slovensku padať traktory z oblohy. Budú ich plné ulice. Novinári budú v teréne snoriť po každom náznaku kritiky súčasnej vlády a po nadávkach na súčasného ministra poľnohospodárstva Takáča. – Akoby to bol on, čo vymyslel hanebný green deal alebo ešte hanebnejší pro-ukrajinský poľnohospodársky protekcionizmus
  • Slečna Šejla Smereková pred pár rokmi ocikala a podpálila Korán. Na protest proti vtedy široko diskutovanej vlne utečencov z moslimských krajín. V stredu mladú a nepríliš vzdelanú slečnu Šejlu odsúdili na 3 roky za hanobenie viery. Starý no nie oveľa vzdelanejší politik a novinár M.Šimečka hanobil nedávno -podľa tohto istého § Trestného zákona národ /slovenský národ/. Je na neho za to podané trestné oznámenie. Ak je naše súdnictvo spravodlivé, dostane Šimečka aspoň 6 rokov natvrdo. Jeho zločin je totiž minimálne dvakrát taký hnusný, ako bol čin slečny Šejly.
  • U morózneho moderátora Bielika boli v stredu večer na besede dvaja absolventi práv. Jedným z nich bol nepríliš vzdelaný ´kádehácky táraj, bývalý nie príliš úspešný minister spravodlivosti Karas. A druhým bol PÁN právnik, skvelý advokát a znalec nielen súdnej teórie ale aj advokácie v praxi. Počúvať argumentáciu pána doktora Paru-to bol zážitok. Právo sa v jeho podaní zmenilo na racionálnu a užitočnú činnosť, ktorá má hlavu a pätu.
  • Dúhový kaukliar Stanke včera na zhromaždení opozičných lúzerov vrešťal ako pavián: „Choďte do čerta !“ Choďte už konečne do čerta !“ Stanke včera posielal do čerta 1 200 000 Slovákov, ktorí volili v nedávnych voľbách súčasnú vládu na čele s R.Ficom. Mimochodom, -koľko ľudí volilo tohto slušne dúhového Stankeho ?
  • Nepriliš úspešný žilinský primátor Kiabáne /či ako sa volá/ je mimoriadne žiarlivý človiečik. V súvislosti s rekonštrukciou radničných priestorov si zavolal novinárov, aby im ukázal priestory, v ktorých bývalý mimoriadne obľúbený primátor Slota vraj tajne popíjal a hostil vzácnejšie návštevy. Radničné priestory upravené ako jedáleň či vináreň majú v takmer každom historickom meste. Veľká časť Slovákov na tom nevidí nič prekvapujúce, Ohováranie ex-primátora Slotu preto tak trochu už progresívnemu pánovi tiežprimátorovi Kiabánemu vôbec nevyšlo.
  • V stredu bola mediálna žatva pre kadejakých politológov a skrachovaných politikov. Honoráre za zbierky floskúl a tisíckrát počuté protificovské konšpirácie sa im museli len tak hrnúť. Aj ex-premiérka s výzorom vyžitej operetnej divy si iste prišla na svoje. Jednoducho -mali sme včera na Slovensku februároviny. Riadnu nudu. Ešte šťastie, že teraz už budeme mať od kuciakov a kušnírových po celý rok pokoj. Svätý pokoj !

A nech sa to, čo sa dialo v stredu, radšej už ani neudeje.

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

RTVS=brloh čiernokošeliarov

26.04.2024

Už dlhší čas sa dá politickú mapu SR veľmi orientačne znázorniť tak, že jedna tretina občanov SR kašle na politiku a na voľby a je jej jedno, koho poslúcha a na koho nadáva. Druhá tretina je orientovaná na Brusel a jeho hodnoty a tretia tretina, – to sú skutoční Slováci, vlastenci, národovci. Delenie na tri tretiny potvrdili v poslednom polroku dvoje [...]

Kitzsteinhorn

Pri zrážke počas lyžovačky v rakúskom Kitzsteinhorne zahynul český občan

30.04.2024 08:47

Napriek okamžitej prvej pomoci privolaný lekár záchrannej služby konštatoval smrť českého občana.

F-35 / Stíhačka F-35 /

Do poľského vojska sa vracajú husári, tentoraz však ako najmodernejšie stíhačky F-35

30.04.2024 07:36

Hodnota celého kontraktu predstavuje 4,6 miliardy dolárov.

Vrtuľník

Pri páde armádneho vrtuľníka na severe Kolumbie zahynulo deväť vojakov

30.04.2024 07:04

Vrtuľník mal dopraviť zásoby pre vojakov v oblasti mesta Santa Rosa del Sur, kde v poslednej dobe prebiehajú boje medzi ľavicovou gerilou a drogovým gangom.

depozitár, Múzeum SNP, Banská Bystrica

Rarita v Múzeu SNP: Prvého mája sprístupnia skvosty, ktoré viac ako polstoročie verejnosť nevidela

30.04.2024 07:00

Mnohé autentické uniformy, zbrane, prilby, kufre a rôzne osobné veci ľudí, ktorí riskovali svoj život v Povstaní priamo na bojisku, sa konečne dostali „na svetlo sveta“.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 422
Celková čítanosť: 1978011x
Priemerná čítanosť článkov: 4687x

Autor blogu

Kategórie