Založ si blog

Čaputová sa správa ako kajúcnik – teda spolupracujúca obvinená osoba

Len stručne. Dnešná spanilá jazda Čaputovej na Markíze zaujala jej skvelým hereckým výkonom. Zuzana Č. má dobrú slovnú pamäť. Text svojich vyjadrení nielenže skvelo odrapotala, ale urobila aj nadprácu – na niektoré „otázky“ moderátora odpovedala ešte skôr ako ich stihol celé sformulovať.. Jednoducho, Čaputová evidentne POZNALA CELÝ SCENÁR relácie. Otázky asi vypracovali jej právnici, možno Lipšic, Čurilla a možno aj opoziční politici. Text svojich odpovedí a svojej role perfektne ovládala. Nabifľovala sa ho dokonale.

Čaputovej vyjadrenia obsiahli všetky argumenty opozície proti konaniu vlády vo všetkých oblastiach. Nielen pokiaľ ide o trestný zákon, ale aj menovanie šéfa SIS, kompetenčný zákon, rokovací poriadok NRSR a pod.

Čo najviac udiera do očí, je Čaputovej 110% presvedčenie o pre ňu a pre opozíciu pozitívnych rozhodnutiach Ústavného súdu. Čaputová vie, že ÚS sa jej návrhmi bude ihneď zaoberať /akoby nebol zavalený tisíckami iných podaní/ a že účinnosť novely TZ bleskurýchlo pozastaví. Čaputová vie, že ÚS dá do svojho verdiktu o pozastavení účinnosti aj konkrétnu lehotu platnosti, ktorá bude znieť „okamžite“ a nie až po obligátnom zverejnení pozastavenia účinnosti v Zbierke zákonov. No a pokiaľ ide o zákon zbavujúci Čaputovú práva menovať šéfa SIS, Čaputová vie, že aj v tomto prípade ÚS rozhodne v jej prospech a pozastaví účinnosť i tohto vládneho zákona.

Čaputová je prosto vedma, veštkyňa. Vie ako bude ÚS konať, kedy bude konať a aký bude jeho verdikt. Istota, s akou toto Čaputová dnes tvrdila musela zaujať aj poslanca Gašpara, ba aj moderátora Markízy. Moderátor bol nútený sa spýtať, odkiaľ má Čaputová o rozhodnutiach ÚS takú istotu. Spýtal sa jej, či má veci na ÚS predrokované, keď má o ich výsledku ani na sekundu nepochybuje. – Čaputová samozrejme osobné kontakty na sudcov ÚS poprela. Veď čo iné mala v televízii povedať. Napokon možno ani neklamala. Veď na osobné lobovanie medzi sudcami ÚS má Čaputová svojich právnych poradcov: kadejakých gibov, mazákov, kubinov a pod.

Čaputová, – PROMOVANÁ BLONDÍNKA, je skvelá prednášateľka textov, ktoré pre ňu ľudia, čo tu v posledných 3-4 rokoch vládli, -pripravili. Čaputová je ich vzorná interpretka, rapotačka, no nejde iba o jej rétoriku. Čaputová je evidentne aj silno motivovaná, aby svoje ktovie kým pripravené texty predniesla. Prečo ? Pretože sa Čaputová na tom čo sa tu protizákonné za čias vlád Matoviča, Hegera a Odora dialo, sama podieľala. Minimálne politicky. Čaputová je politická SPOLUVINNÍČKA nezákonností Matoviča. Lipšica, Čurillu, Šureka, Zaleskej a spol. Čaputová je akoby do krivenia zákonnosti v nedávnom čase osobne namočená až po uši. Paktovala so zločincami Lipšicom a spol. Kadečo možno sama urobila. Lipšic a spol. o tom vedia. Nuž a Čaputová vie, že to vedia… Teraz im musí slúžiť, lebo sa ich bojí. Teraz sa sama chce z vecí vyviniť. To sa dá iba tak, že vyviní Lipšica a spol. Čaputová je v rukách Lipšica a Magtoviča. Je teda čosi ako ich kajúcnik. Ako obvinená, s nimi spolupracujúca osoba.

Čaputová dnes bojuje proti vláde R.Fica a jej nápravnej novelizácii TZ ako lev. Nie preto, že bojuje za pravdu. Kdeže. Čaputová bojuje proti novele TZ ale aj proti súčasnej vláde fanaticky a zúrivo. Bojuje ako život. Prečo ? Zdá sa – PRETOŽE ČAPUTOVÁ BOJUJE SAMA ZA SEBA. Za svoju vlastnú beztrestnosť. Za to, aby sa na verejnosť nedostalo to, čo možno sama v spolupráci s Lipšicom, Čurillom a Matovičom napáchala.

-Dnešné Čaputovej verklíkovanie v televízii Markíza vzbudzuje tento dojem…

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

RTVS=brloh čiernokošeliarov

26.04.2024

Už dlhší čas sa dá politickú mapu SR veľmi orientačne znázorniť tak, že jedna tretina občanov SR kašle na politiku a na voľby a je jej jedno, koho poslúcha a na koho nadáva. Druhá tretina je orientovaná na Brusel a jeho hodnoty a tretia tretina, – to sú skutoční Slováci, vlastenci, národovci. Delenie na tri tretiny potvrdili v poslednom polroku dvoje [...]

Daniel Lipšic

Lipšic sa mal na generálnej prokuratúre dopustiť protiprávneho konania. Normalizácia pokračuje, reagoval prokurátor

30.04.2024 09:29

Prokurátor tvrdí, že rozhovor absolvoval počas obedňajšej prestávky.

Sopka / Ruang /

V Indonézii opäť vybuchla sopka Ruang, úrady uzavreli letisko v Manade

30.04.2024 09:29

Pri erupcii vychrlila sopka popol do výšky takmer dvoch kilometrov.

Kitzsteinhorn

Pri zrážke počas lyžovačky v rakúskom Kitzsteinhorne zahynul český občan

30.04.2024 08:47

Napriek okamžitej prvej pomoci privolaný lekár záchrannej služby konštatoval smrť českého občana.

F-35 / Stíhačka F-35 /

Do poľského vojska sa vracajú husári, tentoraz však ako najmodernejšie stíhačky F-35

30.04.2024 07:36

Hodnota celého kontraktu predstavuje 4,6 miliardy dolárov.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 422
Celková čítanosť: 1978038x
Priemerná čítanosť článkov: 4687x

Autor blogu

Kategórie