Neverte slzám Holečkovej, Kolíkovej, Remišovej, Plavákovej a spol.-sú to podvodníčky !

9. februára 2024, medvedar, Nezaradené

Smutne konštatujem, že „našim“ zákerným médiám sa v posledných dvoch dňoch vďaka nedostatku plurality názorov podarilo znásilniť zdravý rozum časti Slovákov. Podarilo sa im zhruba to isté, ako v 2018, v rámci masovej hystérie ľudí pri kuciakiáde. RSTVS, ta3, markíza a JOJ sa jednostranným prísunom informácií a zábermi na hystericky plačúce poslankyne /Holečkovú, Cigánikovú…/ a teatrálne rozhnevaných poslancov /Hlina, Pročko…/ podarilo vypnúť pomerne veľkému počtu ľudí schopnosť chápať počutý a prečítaný text. Smutné, ale stalo sa.

V naivnej viere, že aspoň u časti zhysterizovaných obetí znovu nahodím rozumové chápanie si dovolím aspoň pár poznámok.

Je to teraz už jasné ? Vážení – miesto hystérie a nadávania súčasnej vláde treba veci čítať či počúvať s porozumením. Treba vypojiť zo spracovávania informácií emócie a zapojiť zdravý rozum. Ak sa to nepodarí, treba radšej mlčať, v záujme rešpektu okolia k sebe samému.

Ľutujem tých, čo skočili demagogickým médiám na lep. Ľutujem tých, čo sa zo súcitu rozplakali spolu s herecky zdatnými poslancami Holečkovou či Hlinom. Ľutujem tých, čo im mediálne prekrútená kauza „znásilnenia“ znásilnila ich vlastný zmysel pre zdravý úsudok. A verím, že ide iba o krátkodobú záležitosť a že sa im racionálna analýza informácií šírených vo verejnosti časom znovu obnoví. Držím im palce.