Prečo dnes RTVS, ta3, Joj nevysielali tlačovú besedu Smeru ?

31. januára 2024, medvedar, Nezaradené

Dnešnú obedňajšiu tlačovú konferenciu strany Smer spravodajské televízie nevysielali. Do sveta sa dostali iba výstrižky z TB. Prečo ? A ešte raz prečo ? Dnes pritom médiá vysielali už TB OLaNO a idú vysielať TB SaS a obskúrneho kandidáta za prezidenta akéhosi pána Dubovského. – Prečo tlačovky iných strán áno a tlačovku najväčšej slovenskej politickej strany a zároveň vládnej strany Smer SSD nie ?

Vraj tu vládne ficovská totalita. Poriadny nezmysel. Akáže totalita, keď sú vystúpenia nositeľov totality – smerákov – v médiách zakázané ?

To, čo sa deje v RTVS, to je vrchol HANEBNOSTI. To sa už dávno malo riešiť. A.Danko /napriek všetkým výhradám voči nemu/ má pravdu: treba ihneď upraviť rokovací poriadok a následne ihneď odsúhlasiť zákon o novej štruktúre RTVS, verejnoprávnych médií a o novej regulácii rozhlasového a televízneho vysielacieho priestoru. To čo si dnes dovoľujú novinári proti občanom Slovenskej republiky, je non plus ultra. Bránenie šíreniu informácií od vlády k občanovi v médiách je zločin. Je to protiústavný akt. Všetci, čo to robia by mali byť braní na TRESTNOPRÁVNU ZODPOVEDNOSŤ.

Zákaz šírenia informácií vládnej strany vo verejnoprávnom médiu akého sme dnes boli svedkami, to je čosi, čo odporuje zákonu i zdravému rozumu. Najvyšší čas KONAŤ.