Ukrajina slová Fica nepoprela: ďalej bude transportovať ruský plyn, ak to SR zaplatí Kyjevu a nie Moskve

25. januára 2024, medvedar, Nezaradené

Redaktori našich médiá /vrátane Pravdy/ sú dosť málo chápaví. Buď je to problém „chápacích“ schopností alebo je to problém chcenia. Neviem. No výsledok je rovnaký.

Fico včera oznámil, že Kyjev bude ďalej ochotný prepravovať ruský plyn aj na Slovensko. Nie však tak, že za plyn zaplatíme Rusom a Rusi za prepravuje zaplatia Ukrajine. Takto nie, Ukrajina totiž už priamy obchodný styk s RF odmieta. Bude to zložitejšie ale pre príživníkov z Kyjeva finančne zaujímavejšie. Po novom záujemca teda aj SR si kúpi pôvodom ruský plyn od kohokoľvek. Tento plyn pôjde potom do ukrajinských zásobníkov a odtiaľ si ho záujemca teda aj SR bude môcť kúpiť a dopraviť plynovodom z Ukrajiny napr. do SR. SR bude takto za skládku plynu a jeho transport platiť Kyjevu a nie Moskve. – No jednoducho, banderovský kšeft ako vyšitý. Korupčné eldorádo pre všetkých, kto s plynom v Kyjeve príde do styku.

-Titulok, podľa ktorého akože Kyjev vyvracia slová Fica je LŽIVÝ. Po prvé, Fico len zopakoval, čo mu Šmigaľ o plyne povedal. A že to teraz Kyjev popiera, -no veď to je pre Kyjev typické. Napr. aj dnes Kyjev najprv oslavuje zostrelenie ruského lietadla ako ukrajinské víťazstvo, potom to ale zmaže a poprie -lebo sa Zelenskij a jeho banda dozvedeli, že v lietadle leteli ich vlastní vojaci…Veriť Kyjevu, veriť banderovcom -to je ešte väčšia naivita ako veriť mame rómskeho delikventa zo spišskej osady. Po druhé, Ficova informácia je vecne správna, – Ukrajinci sú ďalej ochotní voziť nám ruský plyn, no chcú, aby sme zaň platili im, – Ukrajincom, – a nie Moskve.

Polo-kvalifikovaní novinári sa včerajším neúspechom v honbe za pristihnutím Fica pri „lži“ zdá sa nedali znechutiť. Pokúsili sa o lov na Fica aj dnes. A zase neúspešne. Zase sa zhovadili oni, novinári, – a nie Fico. Zase sa ukázali ako nekompetentní robiť prácu, ktorú robia. Mňa však mrzí, že sa na lov dali nahovoriť aj „novinári“ z Pravdy. To je mrzuté.

To je mrzuté azda ešte viac ako zákrok cenzora, čo odstránil z blogoviska Pravdy včerajší článok o spoločnom PROGRESÍVNOM PACHU, ktorým už verejne smrdia nielen Čaputová a Šimečka, ale aj Čaputovej odor. Pardón, – Čaputovej Odor. Odor Lajos alias Ľudovít. Lajos či Ľudovít – mindegy: smrad je to rovnaký.