Ta3 pletie na Fica aj z … bič.

27. decembra 2023, medvedar, Nezaradené

Pravicová protivládna soldateska, podporovaná spriaznenými psedonovinármi, napr. zo „spravodajskej“ ta3 sa asi počas Vianoc išla zblázniť od nečinnosti. Pred pár hodinami sa Vianoce oficiálne skončili a páni ficonojci potešili, že si konečne zase budú môcť udrieť, konečne sa budú môcť trochu uvoľniť z nadmerného povolebného stresu. Konečne bude zase práca-a za ňu aká taká pláca.

Problém je, že politici a novinári porazenej pravice by radi robili, no nemajú materiál. Protificovskú kašu by radi varili, no nemajú z čoho. A tak varia aspoň z vody. Radi by Fica dačím vyobšívali, no nemajú čím, nemajú z čoho na neho bič upliesť. A tak ho pletú, prepáčte za výraz, z hovienka.

Keď nemajú nič iné, zadrapujú sa aspoň do jedného z mnohých Ficových statusov na sociálnej sieti. V ňom sa Fico pred Vianocami trochu ironicky vyjadril o snahe jedného študenta prvého ročníka práva požadovať od svojho docenta a dekana diskusiu na odbornú tému. Nešlo o žiadne Ficovo rigorózne stanovisko, išlo len o jeho súkromný názor. Podľa mňa správny názor. Lebo neexistuje znamienko odbornej rovnosti medzi laickým názorom študenta prvého ročníka a kvalifikovaným vyjadrením skúseného právneho experta a docenta práva.

Vec úplne normálna a triviálna. Nuž áno, normálna, ale nie pre nenormálnych. Nie pre tých, čo sa chytajú aj slamky, len aby sa vyhrabali z trasoviska volebnej porážky. Pre tých čo pletú bič aj z malého hovienka, len aby mali po víťazovi volieb, po nenávidenom Ficovi čím šľahnúť.

A ajhľa, len čo sa pred pár hodinami skončili Vianoce, sviatky pokoja a mieru, už aj sa na ta3 ale aj v iných médiách objavuje kampaň, útočiaca na premiera krajiny. Ako si vraj dovolil humorne okomentovať vyjadrenie istého veľavýznamného študentíka z druhého semestra práva. Hrôza. Škandál nad škandál.

A už sa aj schádza 4-členná pseudo-študentská úderka, vytvorená a honorovaná mimovládkami-protivládkami, žiadajúca cez médiá Ficovo ospravedlnenie – a ak nie, tak Ficovu demisiu. Ale že už aj !

Na dôvažok sa spomedzi vyše dvoch stoviek /cca210-220/ pedagogických pracovníkov PF UK našlo cca 30 protificovských pravičiarov, ktorí sa pridali na stranu akože študentov /v skutočnosti aktivistov pravice/. A títo zrazu tiež žiadajú od Fica akési ospravedlnenie. – Avšak v optimálnom prípade: bleskovú abdikáciu.

Ó bože, koľká to smelosť. Aké to len masy študentov a „pedagógov“ sa ozvali v slovenských médiách. zlenivených Vianocami. Čo na tom, že tá skupinka 30 pedagógov je iba dačo nad 12 % všetkých pedagógov PF UK ? Čo na tom, že sa k nim zvyšných takmer 90% pedagógov nepripojilo ? – Hlavné predsa je, že sa dobre organizovaná uškriekaná samozrejme veľmi veľmi demokratická skupinka ozvala ! A že servilné opozičné médiá reprodukujú tento škrekot na „plné gule“ po celom Slovensku.

-A najhlavnejšie je, že ta3 a ostatné hlásne trúby ficofóbnej demagógie majú zase prácu. Nuž a samozrejme, za prácu aj plácu.

V médiách SR je opäť zhon. Pečie celý mediálny svet. Varí celé mediálne Slovensko. Čo na tom, že z vody ? Veď pri troche žurnalistickej fikcie sa dá uvariť a upiecť aj z vody, alebo aj úplne z ničoho. Bič sa dá upliesť aj z hovienka. Dôležité je, existuje cieľ. Čísi nepriateľský chrbát. Dôležité je, že je tu lukratívna zahraničná objednávka na jeho korbáčovanie…