SITA, ČTK, P… – prečo klamete ?

13. decembra 2023, medvedar, Nezaradené

„Fico na eurovýbore rečnil o vlastizrade opozície a Sorosovi, PO KRITIKE ŠIMEČKU ODIŠIEL Premiér sa bojí, reagoval poslanec“. – Tak toto je najväčšia znáška lží, akú dnes médiá priniesli. Neviem, kto je prvotným luhárom v tomto reťazci cigánstiev, ale je to vcelku jedno. „Naše“ médiá sa v klamaní podobajú jedno druhému ako vajce vajcu.

Záznam vystúpenia R.Fica v zahraničnom výbore našťastie vysielali spravodajské televízie. Takže sa celé dianie dá ľahko rekonštruovať. Pre tých, čo televízny záznam /ešte/ nevideli prinášam aspoň zopár dokumentovateľných faktov:

Nič nové pod slnkom. Len ďalší dôkaz toho, ako veľmi potrebuje Slovenská republika urýchlenú očistu aj v mediálnej oblasti.

PS: Nerád na Pravdu nadávam, -veď sú to moje tradičné noviny. No čo si mám myslieť o nadpise v Pravde: “ EK nebude váhať zasiahnuť proti SR a pre Ficove kroky v justícii je pripravená stopnúť nám aj eurofondy“ – po ktorom nasleduje vysvetlenie, že to EK neurobí kvôli „Ficovým krokom v justícii“ ale iba vtedy, keď SR „PORUŠÍ PRÁVO EU“. Takže sa nič nedeje a ani diať nebude. SR totiž zatiaľ nijako právo EU svojimi vnútroštátnymi legislatívnymi zmenami neporušila a ani sa porušiť nechystá. Ak by ho porušila, bolo by to v stanovisku EU. V ňom sa ale nič o porušení práva EU nepíše.

Tak čo, milí tiež-novinári ? Plašíte, plašíte…? Len pozor, lebo by sa to od istého stupňa plašenia mohlo brať aj ako šírenie poplašnej správy. A to už je potom v SR trestné…