Založ si blog

Ta3: Král sa správal ako žobrák

Redaktor ta3 pán Král imidžovo využil svoje priezvisko, aby ozvláštnil na tv obrazovke svoje biedne, často priam žobrácke vystupovanie. Pán Král sa viackrát podobal – a stalo sa mu to aj dnes, že sa opäť podobal na rumunského žobráka-profesionála, čo v žolde vlastníckej mafie v pozadí citovo vydiera občanov a získava tak pre túto mafiu benefity.

Osobitne žobrácky sa pán Král správal dnes na obed, pri moderovaní diskusie medzi ministrom vnútra R.Kaliňákom a akýmsi pánom T. z PS. Zástupca PS sa v diskusii okrem floskúl a fráz z Denníka N a Sme prezentoval mizernými právnymi znalosťami a potom už iba chrapúnskym skákaním do reči, klamstvami, invektívami a ťažko maskovateľnou nenávisťou voči R. Kaliňákovi. Aby diskusia nedopadla pre PS totálnym argumentačným krachom, rozhodol sa pán Král progresívneho diskutéra ťahať z trasoviska. Používal pri tom tradičné protismerácke techniky-prerušovanie smeráckeho diskutéra, odkláňanie témy na podružné otázky, prekrikovanie a pod. Slovom, staré známe protismerácke postupy.

Redaktor ta3 takýmto prístupom neprekvapil. Čo iné sa od stále menej objektívnej ta3 dalo čakať. Král dnes prekvapil niečím iným: neschopnosťou vnímať vypočutý text resp. hraním sa na hluchého. Král tvrdohlavo opakoval „argumenty“ , ktoré p. Kaliňák následne znovu a znovu pánovi moderátorovi vyvracal. Príklad ? Král neustále tvrdil, že špeciálna prokuratúra je na potieranie korupcie najvyšších politických špičiek. R.Kaliňák sa viackrát vytrvalo Krála pýtal, nech povie aspoň jeden jediný prípad nejakej megakorupcie politikov /osobitne smerákov/, ktorá bola vďaka špeciálnej prokuratúre za poslední tri a pol roka odhalená a odsúdená. Pán Král nedokázal povedať ani jeden jediný takýto prípad. Zakaždým len habkal a odkláňal diskusiu na „ďalšiu tému“.

Pán Král sa jednoducho v diskusii prejavil nie ako nezaujatý moderátor, nie ako kráľ relácie, ale len ako najatý žobráčik, ako zaplatený figurant PÁNOV, čo stoja za stranou, ktorá sa paradoxne nazýva „progresívne“ Slovensko.

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

Willy Brandt / Günter Guillaume /

Špión Stasi Guillaume stál pred 50 rokmi za odstúpením kancelára Willyho Brandta

05.05.2024 09:50

Keď 24. apríla 1974 zatkli v Bonne pracovníka úradu spolkového kancelára Güntera Guillauma, jeden z najväčších škandálov v Nemeckej spolkovej republike bol na svete.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Šéfka WFP McCainová: Na severe Pásma Gazy už vládne plnohodnotný hladomor

05.05.2024 08:50, aktualizované: 09:22

Na severe Pásma Gazy už vládne plnohodnotný hladomor, vyhlásila riaditeľka Svetového potravinového programu (WFP) Cindy McCainová.

EÚ / Európska únia /

Anketa s jednotkami eurokandidátok. Dokázali sme sa vysporiadať s členstvom v EÚ?

05.05.2024 08:00

Denník Pravda oslovil s rovnakými otázkami lídrov kandidátnych listín do Európskeho parlamentu, no niektoré politické subjekty neodpísali.

pravoslávny chrám, interiér, Nová Baňa

Pravoslávni kresťania slávia Paschu - Christovo zmŕtvychvstanie

05.05.2024 07:51

Pravoslávni kresťania na Slovensku i vo svete v nedeľu oslavujú najväčší kresťanský sviatok Christovo zmŕtvychvstanie - Paschu.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1984551x
Priemerná čítanosť článkov: 4692x

Autor blogu

Kategórie