Založ si blog

Prečo ta3 propaguje míting opozície ?

Televízia ta3 je zdá sa to, čo onej zlé jazyky hovoria. Je to ŠIMEČKOVÍZIA. Je to stranícka televízia Progresívneho Slovenska a opozície vôbec. Veď ako si inak vysvetliť fakt, že ta3 od rána do večera dnes propaguje miesto a čas opozičného protivládneho mítingu ?

Keď bola súčasná opozícia vládnou koalíciou a keď bola súčasná vládna koalícia v opozícii, nedostala sa do ta3 žiadna informácia o jej opozičných mítingoch, nieto ešte presná pozvánka, oznamujúca kde to bude a kedy to bude. Ba čo viac, ta3 nepriniesla nič o mítingu Smeru a ostatnej opozície ani keď sa už konala a ani keď už skončila. Ani vtedy, keď sa na demonštrácii zúčastnili desaťtisíce ľudí. Nič, -ani len mäkké „f“.

Teraz to bude zrejme iné. Očakávam, že z protivládneho mítingu opozície bude ta3 robiť živý prenos príp. aspoň živé vstupy. – To čo dnes ta3 predvádza, je škandalózne zlyhanie ta3 .- Zo zákonom vyžadovanej mediálnej nestrannosti a objektivity nezostalo nič. Zostal len trápny výsmech profesionálnej žurnalistike. Smutné.

Dá sa očakávať, že po mega-propagácii opozičnej akcie nielen v ta3 ale aj v ostatných médiách sa v tradične pravicovej politicky negramotnej Bratislave nájde dosť blaváčikov, čo sa na demonštráciu prídu odbaviť. Na príslušnom námestí sa uskutoční MÍTING LÚZEROV, stretávka porazencov. Schôdzka tých, ktorými stále aj dva mesiace od porážky lomcuje hnev, nedokázali v sebe utíšiť zlosť a hejtujú novú víťaznú vládnu koalíciu, kde len môžu. Ale môžem sa aj mýliť, – na námestí sa možno zídu stovky vysoko kvalifikovaných právnikov, ktorí hravo rozumejú zákonným úpravám, proti ktorým na námestí tak vehementne protestujú.

Nielen ta3 ale ani ostatné „spravodajské“ televízie v propagovaní opozície nezaháľajú, Len dnes 7.decembra napr. naživo a v prajmtajme budú – aká tá „náhoda“ vysielať propagačné rozhovory s predstaviteľmi opozície: Lipšicom /joj 24/, /ta3/, Majerským /ta3/, Naďom /joj 24/, Švejnom /stv 24/ a Karasom /stv 24/….Niekomu prekáža Šimkovičová na tv Slovan, niekomu bejby Šimečka a opozícia non stop na všetkých „spravodajských“ kanáloch…

Keď sa dokončí očista sveta slovenského práva a OČTK, keď sa schváli štátny rozpočet, konsolidačné a iné zákony s nimi spojené, bude musieť byť na rade očista mediálneho priestoru Slovenskej republiky. So všetkými dôsledkami, ktoré z toho pre pracovníkov a majiteľov médií vyplynú.

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1984427x
Priemerná čítanosť článkov: 4691x

Autor blogu

Kategórie