Poďakovanie Slovákom. Poďakovanie Pánu Bohu. /Včerajšok sme prežili…/.

18. novembra 2023, medvedar, Nezaradené

Ďakujem mojim spolurodným, ďakujem Slovákom, že sa včera nedali oklamať a nezúčastnili sa na kadejakých tých opozičných „pro-demokratických“ zhromaždeniach, ktoré im proti-slovenské médiá, politické mimovládky a opoziční politici- ako povolebnú kontrarevolučnú predohru- prichystali. Protivládnych podujatí bolo včera po Bratislave nerátane, no účasť na nich neprekročila pár desiatok. Útvar hodnoty za peniaze by skonštatovaL, že boli zbytočným vyhodením peňazí zo zahraničných a mimovládnych fondov. Za veľa veľa peňazí priniesli včerajšie spomienkové podujatia k 17.novembru strašne málo muziky-navyše riadne falošnej.

Ďakujem mojim slovenským spoluobčanom, že včerajšok vydržali pri „slovenských“ televízách, rádiách a pri internetových spravodajských portáloch. Včerajšok bola dezinformačná, luhárska, cigánska, klamárska smršť. Stranícky neobjektívna jednostrannosť. Čosi také, ako si pamätajú z novembrov pred 1989 z tzv. Mesiaca čs.-sov. priateľstva ľudia skôr narodení. Objem tupých fráz, ktoré ľuďom pred 1989 vtĺkali do hlavy za mesiac sa ale teraz zhustil do podoby 24 hodín. Riadne smrtiaci, zabijácky silný koncentrát. – Ďakujem vám Slováci, že ste to napriek tomu prežili.

Včerajší štátny sviatok nezáujmom ľudí a tupou bezobsažnosťou potvrdil, ako je tento „sviatok“ zbytočný. Nech si ho názorové menšiny, politickí čudáci a sektári z PS/SaS/KDH pripomínajú v podobe pamätného dňa koľko len chcú.. Nech si v tento deň chodia- až pokým nevymrú- klásť vence k umelo vytvoreným pomníčkom streľby pod devínske bralo. Doprajem im to. Nech ale nám normálnym Slovákom dajú so svojimi kňažkovinami, bútorovinami, zajacovinami, mikloškovinami svätý pokoj. Nech máme jeden pracovný deň navyše, -aby sme viac vytvorili a posunuli sa z dnešnej mizérie čo najskôr niekde ďalej.

V pondelok začne, chvalabohu, mediálna a politická normalizácia. „Disidentskí“ úchylovia, pseudurevoluční zombíci zalezú azda aspoň na rok zase do svojich čerstvo ovenčených hrobov. A my Slováci sa vrátime s pokojom v duši ku svojej obvyklej činorodej práci. Včerajšok sme prežili v riadne bezduchej totalite. No prežili sme ho. Pane Bože, – ďakujeme !