Založ si blog

Hamranovi pandúri dnes „navštívili“ Huliaka a Tarabu

Chrapúnske metódy „práce“, ktoré sa rozmohli po nástupe Hamrana do funkcie policajného prezidenta zrejme budú trvať až do posledných minút jeho pobytu na prezidentskej pozícii. Dnes dopoludnia „navštívili“ pracovníci NAKA bydliská novozvolených poslancov za SNS z veľmi pofidérnych dôvodov. Ktosi napr. na Ing.Huliaka napísal udanie, že osočuje LGBTI. Nestojí to za komentár. Každému absolventovi základnej školy je jasné, že Hamranovci prišli Ing.Huliaka a Ing.Tarabu šikanovať, provokovať, zastrašovať. Prišli, aby demonštrovali, že ešte stále majú služobné zbrane a služobné odznaky a ešte stále majú moc zadržiavať prípadne používať hmaty a chvaty…Pandúrom od Hamrana sa podaril malý úspech-v dôsledku akcie NAKA nestihol Ing.Huliak prísť na podpis koaličnej dohody.

Hamranovci sa aj dnes ukázali nie ako seriózne úradné osoby ale skôr ako žitnoostrovskí beťári, predvádzajúci svoje „tetovačky“ a svaly. Infantilné črty osobnosti, ktorá stále stojí na čele polície sú aj z dnešnej akcie viac ako zjavné. Bohužiaľ, tá väčšina normálnych policajtov ich ani dnes nedokázala stlmiť či eliminovať. Na to, aby ku chlapčenským siláckym činom už nedochádzalo, bude potrebná rýchla a rázna očista. A na to, aby k nej rýchlo a rázne došlo, bude potrebná expresná inštalácia novej vlády. Nota bene vlády, čo vznikla na základe vôle ľudu v septembrových parlamentných voľbách.

Šikanovanie novozvolených poslancov, pravdepodobne aj nových členov slovenskej vlády bolo oznámené na brífingu po podpise Koaličnej dohody. Zaujímavé, že zástupcovia médií sa neunúvali zistiť podrobnosti okolo dnešnej akcie NAKA od prítomných obetí šikany a ich kolegov.. Na túto tému nepadla ani jedna jediná novinárska otázka. Zato na margo smiešnej podpisovej akcie bratislavskej kaviarne proti Ing. Huliakovi sa novinári domáhali vyjadrenia dva či tri krát.

Ing.Huliak vo voľbách dostal takmer 60 tis. preferenčných hlasov. Petíciu proti nemu podpísalo 25 tis. občanov /podpisy sa nepreverovali a počet je určite nadhodnotený/. Bratislavská kaviareň sa teda bude musieť ešte trochu ponamáhať, aby sa počtom aspoň vyrovnala tým, čo Ing. Huliakovi dali dôveru….

Zatiaľ nič nové v mediálnej a politickej proti-slovenskej bubline. Policajná šikana, nátlakové akcie „aktivistov“, deformované správy z pravicových médií. Nová vláda bude s tým mať roboty ako na kostole. Želám jej, aby sa čo najskôr ujala funkcií a začala to tu dávať do poriadku.

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

Japan Nagasaki Anniversary Q A

USA žiadajú Čínu a Rusko, aby o nasadení jadrových zbraní rozhodovali ľudia, nie umelá inteligencia

02.05.2024 08:46

Washington vyzval Peking a Moskvu na pripojenie sa k záväzku, že o nasadení jadrových zbraní budú rozhodovať len ľudia a nikdy nie umelá inteligencia.

záchod, toaleta, WC, toaletný papier

Dostala pokutu za močenie na verejnosti, skončila na súde. Amsterdam po nátlaku žien vyčlení peniaze na záchody

02.05.2024 08:17

Radnica v Amsterdame po niekoľkoročnom nátlaku zo strany žien vyčlenila štyri milióny eur na výstavbu nových verejných záchodov.

oheň, kozub, kachle, plameň

Požiar dvoch obydlí v osade v Lipanoch si vyžiadal jednu obeť

02.05.2024 07:54

Jednu obeť si vyžiadal požiar dvoch obydlí, ku ktorému došlo vo štvrtok ráno v osade na ulici Za traťou v Lipanoch.

mikuláš černák

Černák stojí pred súdom a žiada prepustenie: Uvedomujem si skutky, ktoré som spáchal a hanbím sa za ne. Žiaľ, nedá sa vrátiť minulosť

02.05.2024 07:15, aktualizované: 09:55

Odporúčanie na prepustenie dostal od šéfa leopoldovskej väznice a priaznivé mal aj psychologické posudky. Prokurátor priznal, že muselo dôjsť k silnej resocializácii.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1982168x
Priemerná čítanosť článkov: 4686x

Autor blogu

Kategórie