Založ si blog

Genocída Palestínčanov: spoločné dielo USA, Izraela a Egypta ?

Na svete je plán Izraela úplne zarovnať so zemou palestínske pásmo Gazy. Gazu má postretnúť osud antického Kartága. Má na ňu dopadnúť biblická pomsta biblického národa. Izraelské letectvo a delostrelectvo má Gazu premeniť na ruiny bez živej duše. Židovské buldozéry majú ruiny Gazy upraviť do podoby úhľadnej a navždy už pre Izrael bezpečnej púšte.

Pomstiví Izraelci by asi najradšej zahrabali do ruin aj 2 miliony tamojších Palestínčanov. To sa však pred mäkkou svetovou verejnosťou predsa len nedá. A tak USA a Egypt vymysleli pre Palestíncov z Gazy iné riešenie: Palestínci majú byť pod hrozbou smrteľného bombardovania vyhnaní do náhradných utečeneckých táborov v Egypte. Akonáhle prekročia egyptské hranice, už to nebude problém Izraela ale „svetovej verejnosti“. Palestínci ako národ prestanú existovať. Stanú sa súčasťou nadnárodnej masy migrantov, ktorých postupne do seba nasaje Egypt ale predovšetkým asi EU.

Židom po vyhladení /holokauste/ Palestíncov z Gazy zostane následne na krku ešte asi 2,4 mil. Palestíncov na Západnom brehu rieky Jordán. Problém s týmito Palestíncami však už bude oveľa ľahšie riešiteľný. Násilným budovaním izraelských osád sa pre nich zúži životný priestor, budú nútení emigrovať do okolitých arabských štátov alebo znovu do bezodnej migračnej diery, zvanej EU. Istá časť Palestíncov-kresťanov a poddajných Arabov bez národnej hrdosti sa bude dať spacifikovať. Budú sa dať bez väčších bezpečnostných rizík zmeniť na pokornú masu polo-otrokov na izraelských farmách a v sadoch. Odbojnejšia časť bude musieť emigrovať. Alebo ju eliminujú izraelskí ozbrojenci.

Problém s Palestínčanmi bude vyriešený. Konečné riešenie palestínskej otázky bude znamenať definitívne škrtnutie nielen plánov na samostatný palestínsky štát ale škrtnutie palestínskeho národa ako takého.

Milovníci konšpirácií od začiatku označovali čudne úspešný útok Hamasu na Izrael za majstrovské dielo izraelských tajných služieb. Cieľom Netanjahua a spol. bolo a je rozpútať masaker vlastného obyvateľstva a následným hnevom a túžbou po pomste potom odôvodniť likvidáciu nie iba Hamasu a Gazy ale aj celého palestínskeho národa ako takého. Cenou za to, že sa Izrael raz a navždy zbaví obťažujúcej prítomnosti Palestíncov v biblickej židovskej Svätej zemi je bohužiaľ pár stoviek mŕtvych obyvateľov Izraela. Je to veľká a krutá daň za likvidáciu Palestíncov. No zrejme táto obeta Izraelcom stojí za to. Čisto aritmeticky – Izrael zaplatí max. 1500 životmi za to, že sa z povrchu Zeme stratí nenávidený 7 miliónový palestínsky národ. Výhodný pomer, či nie. No a čo izraelské obete ? Jednoducho mali smolu: pri tvorbe novej izraelskej histórie stáli v zlom čase na zlom mieste.

Palestínsky problém bol a je ako obťažujúci kamienok v topánke mnohých mocipánov na Západe: v Izraeli, v USA, v EU ale paradoxne aj v arabských štátoch, v ktorých sú pri moci chamtivé vlády, ochotné za výhodnú ponuku zapredať „diablovi“ aj svojich moslimských resp. arabských bratov a sestry. Palestínci sú nešťastný národ, ktorý zrejme onedlho prestane existovať. V histórii ľudstva to nebude to ani prvý a ani posledný národ s podobným smutným osudom. Kurdi, Baskovia, Katalánci, Škóti, Kosovskí Srbi… by o tom vedeli rozprávať. Civilizovaný svet sa rád chvastá svojou humanitou. Je to smiešne. Veď na pozadí prázdnych humanitných fráz nonstop bežia procesy kultúrnej a neraz aj reálnej fyzickej genocídy národov, ktoré majú smolu, že iným silnejším a početnejším národom zavadzajú.

Dnes, práve v tomto čase sa pred našimi očami odvíja jedna takáto veľká genocída. Genocída Palestínčanov. Izrael potrebuje „Lebensraum“ a tak tu a teraz v rýchlom procese zahájil konečné riešenie palestínskej otázky. Smutné, že sme toho aj my Európania a aj my Slováci očitými svedkami. Smutné, že sme iba pasívnymi divákmi. A že nič proti tomu nerobíme. Smutné, že si myslíme, že sa nás to netýka. Netýka ? Nuž, zatiaľ sa nás to naozaj netýka. Ibaže, -dokedy …?

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

gobbels

Aj zadarmo. Berlín sa nevie zbaviť vily po Goebbelsovi, uvažuje o zbúraní

03.05.2024 23:03

Berlín sa snaží zbaviť vily, ktorú kedysi vlastnil šéf propagandy nacistickej Tretej ríše Joseph Goebbels.

nemecko požiar

V Berlíne vzbĺkla hala firmy zo skupiny Diehl. Vyrába aj systém Iris-T dodaný Ukrajine

03.05.2024 21:45

S plameňmi v berlínskej časti Lichterfelde bojovalo 180 hasičov, ale požiar do večera pod kontrolou ešte nemali, napísala DPA.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

Spojené štáty odsúdili ruské kyberútoky na Európu vrátane Slovenska, je za nimi známy aktér

03.05.2024 21:17

USA skupinu spojili napríklad aj so zasahovaním do amerických prezidentských volieb, ktoré vyhral Donald Trump.

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1983832x
Priemerná čítanosť článkov: 4690x

Autor blogu

Kategórie