Založ si blog

Dokedy bude H. beztrestne hrešiť proti pravde ?

Normálni ľudia tu a tam zaklamú, ale v drvivej väčšine iba pri taľafatkách. Máme však v SR jedného klamára, pre ktorého je klamanie verejnosti profesiou. Má príznačné priezvisko-volá sa H. To, čo tento hriešny človek v posledných hodinách pred volebným moratóriom pácha, je neuveriteľný ohňostroj lží. Na rozdiel od iného klamára-Matoviča-ktorý je politikom a u ktorého sú účelové lži súčasťou politizovania, H. politikom nie je. S politikmi jedného /pravicového/ spektra je spojený „iba komerčne“. Urobí pre nich všetko, ak to bude mať zaplatené.

H. nemá problém znížiť za dva dni preferencie Smeru o 4-5% pod priemer preferencií uvádzaných inými agentúrami. H. nemá problém zvýšiť podľa opačného vzorca preferencie PS tak, aby porazila Smer. H. nemá problém namaľovať preferenčný úpadok Republiky a SNS. H. rovnako tak nemá problém navýšiť preferencie Demokratov tak, aby nerozhodnutých voličov motivoval k voľbe tejto pofidérnej strany.

Suma sumárum H. sa svojimi klamstvami dostal na číslo 74 pre ľavicu a národniarov a 76 pre protislovenskú pravicu. Aká náhoda, že ? Nie, nejde o náhodu. Na začiatku hriešnych klamstiev boli práve tieto čísla. Manipulácie s údajmi smerovali k tomu, aby bol pomer 76 ku 74 na konci reťazca klamstiev dosiahnutý.

Hriešny človiek H. pošpinil hriechmi proti pravde Slovenskú republiku. Po voľbách, pri čistení Augiášovho chlieva slniečkárskych mimovládok, agentúr a médií bude potrené, aby čističi všetko poriadne vyčistili. A aby pri tom čistení nezabudli ani na pampúšika H. a jeho hriechy.

„2.sv.vojnu vyhrali USA a Ukrajina“

09.05.2024

Tlačová tajomníčka Bieleho domu Karine Jean-Pierre včera na TK uviedla , že 2.sv.vojnu vyhrali Američania a Ukrajinci, ktorí spolu bojovali proti Stalinovi. Americká predstaviteľka zdôraznila, že Spojené štáty a ich ukrajinskí spojenci spoločne bojovali proti totalitným režimom Stalina a Hitlera. Karine Jean-Pierre prehlásila: „Hoci je Berlin teraz našim spojencom, [...]

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Zuzana Dolinková

Poslanci začali mimoriadnu schôdzu, opozícia chce odvolať Dolinkovú

09.05.2024 18:09, aktualizované: 19:05

Ministerka podľa opozície nerieši problémy zdravotníctva.

Budova Gymnázia Andreja Sládkoviča v Banskej Bystrici

Kedy sa to skončí? Pre bombovú hrozbu evakuovali ďalšie školy

09.05.2024 16:09

Na dvoch stredných školách muselo byť vo štvrtok prerušené vyučovanie. Dôvodom boli výhražné emaily.

šimkovičová, michelko

Hlas a SNS zhodu nenašli. Hlasovanie o osude FPU je neisté, opozícia hovorí o zoštátnení kultúry

09.05.2024 16:00, aktualizované: 17:29

Zatiaľ nie je jasné, či sa o návrhu o FPU stihne hlasovať už dnes.

Okudzhava 1999 2r

Storočný Okudžava. Čo odkazuje dnešku ruský bard vyše štvrťstoročia po smrti?

09.05.2024 16:00

Bulat Okudžava by mal dnes sto rokov. V rozhovore, ktorý poskytol Pravde necelý rok pred smrťou, vyslovil dodnes aktuálne myšlienky o Rusku.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 424
Celková čítanosť: 1989328x
Priemerná čítanosť článkov: 4692x

Autor blogu

Kategórie