Založ si blog

Polícia údajne prepustila všetkých zadržaných. Pán HAMRAN, NEODSTÚPITE ?

„Polícia prepustila všetkých zadržaných v rámci akcie vírus, vrátane exriaditeľa vojenských tajných Jána Balciara“. /Pravda, 20.9.2023/. OČTK sa údajne dozvedeli, čo chceli a tak po dohode so sudcom zadržaných prepustili.

– No paráda. Na obyčajné vypočutie stačilo zadržaných predvolať a nie im vtrhnúť do bytov, dať im putá a strčiť ich do ciel predbežného zadržania. Hamranovcom však išlo asi o niečo iné. Účelom humbuku okolo akcie „voľby“ pardon „virus“ bolo totiž urobiť hluk, vyvolať špekulácie a ovplyvniť tak predvolebnú atmosféru v SR. Účelom bolo ovplyvniť výsledok volieb…A to sa aj stalo. S akým efektom, uvidíme. Dúfajme však, že Slováci už nie sú takí naivní, aby sa predvolebnými trikmi á la Počiatkova vila dali znovu nachytať !

Pôvodne som sa v tomto článku pýtal napríklad na tieto otázky:

Pán Hamran, akcia „voľby“ pardon, akcia „virus“ už skončila alebo ešte pokračuje ?

Pán Hamran, zostal ešte niekto za mrežami ? Napríklad aspoň najmenšia ryba – plk.Skuhra ?

Pán Hamran, prečo ste akciu spustili vtedy, keď ste vedeli, že najväčšia „ryba“ gen.Balciar je v zahraničí ?

Pán Hamran, načo bol dobrý ten humbug okolo „Žilinkovho kamaráta“ Gučíka, Vallovho kamaráta Kohúta a ďalších „zlodejov“ údajných 67 mil.eur, keď ste ich vraj už prepustili na slobodu ?

Pán Hamran, kedy bude tlačovka o okolnostiach prepustenia zadržaných osôb na slobodu ?

-Takéto a ďalšie otázky by som čakal od „zvedavých“ novinárov, čo včera nevedeli na ktorú nohu stupiť a dobre si krky nepolámali od úsilia priniesť okolo zadržaných cca 20 osôb čo najviac pikošiek. Dnes akosi vychladli. Alebo majú svalovicu ? Čakal som podrobné informácie o okolnostiach prepustenia zadržaných osôb na slobodu aj od „dobre informovaných“ tunajších redakčných komentátorov a blogerov, -no nedočakl som sa. Nič. Tichúčko. NAKA sa akurát pokúsila zahmliť svoju včerajšiu podarenú-nepodarenú akciu dnes zrealizovaným zbytočne nafúknutým záťahom medzi piťovcami.

Ozaj, -čo bude teraz, po prepustení podstatnej časti zadržaných osôb na slobodu s tými eurami, s tým zlatom a čo bude s tou fľašou whisky ? Majú ju už oslobodení zadržanci späť alebo si ju Hamranova družina ponechala na neurčito ?

Záhadou nad záhady je osud gen.Balciara. Tento absolvent niekoľkých elitných spravodajských kurzov organizovaných renomovanými tajnými službami na Západe je tajomstvo samé. Enigma sui generis. Kariéru Gemerčan Balciar rozbehol v časoch dzurindizmu, exceloval v časoch Radičovej skupiniek, vrcholil za Fica a potom, po nástupe OLaNO a SaS akoby dobrovoľne zmizol. V 2021-2022 mu médiá ale aj štátne kontrolné orgány niekoľkokrát prevetrávali majetok-no vec sa uzavrela bez korupčného podozrenia. Klebety vraveli, že ani inak nemohla, lebo Balciar je a bol dvojitý agent a podstatná časť jeho majetku sú odmeny od pánov zo Západu. Vyhlásenie Hamrana, že Balciar sa polícii asi prihlási sám a bude s ňou spolupracovať svojou záhadnosťou do mágie okolo Balciara harmonicky zapadá. Keby bolo po mojom, typoval by som pána generála na ideálneho agenta-kajúcnika. Takého, čo by -ako správny hnojár z nitrianskej VŠP zasmradil vzduch až po najvyššie smerácke a národniarske miesta.

V porovnaní s Balciarom, Kohútom a Gučíkom sa plk. Skuhra javí ako bezvýznamný komplic. Nuž a práve on je asi jediný, o prepustení ktorého médiá ešte nepísali. Že by bol ako výnimka potvrdzujúca NAKA-pravidlo /najprv hlasno zadrž a potom potichu prepusti/ ešte stále v cele ? Že by tu zafungovali dlhé pomstivé prsty MATOVIČKÁRA Galka /kandiduje za OLaNO do NRSR/ ? Že by si Galko so Skuhrom aspoň takto vybavil otvorené účty ? Nuž, to asi nie – veď Matovič už nie je vo vláde a Hamranov šéf je slnečne liberálna Čaputová, resp. jej dvorný Odor…

PODĽA NAJNOVŚICH INFORMÁCIÍ POLÍCIA VŠETKÝCH ZADRŽANÝCH PREPUSTILA.

Všetko je to akési nejasné, akoby to bolo kýmsi /napr. D.L. /pod vplyvom posledných prieskumov preferencií narýchlo zbúchané. Že by sa už človek nemohol spoľahnúť ani na doteraz vždy kvalitnú prácu Mr. Daniela ? Dajako sa nám to tu všetko stále viac a viac zopsúva…

-PÁN HAMRAN, NIE JE NAJVYŠŠÍ ČAS ODSTÚPIŤ ? A čo vy, pán Ódor, a čo vy pani Čaputová ? Ani vy nemáte hanbu ? Ani vy sa odstúpiť nechystáte ?

„2.sv.vojnu vyhrali USA a Ukrajina“

09.05.2024

Tlačová tajomníčka Bieleho domu Karine Jean-Pierre včera na TK uviedla , že 2.sv.vojnu vyhrali Američania a Ukrajinci, ktorí spolu bojovali proti Stalinovi. Americká predstaviteľka zdôraznila, že Spojené štáty a ich ukrajinskí spojenci spoločne bojovali proti totalitným režimom Stalina a Hitlera. Karine Jean-Pierre prehlásila: „Hoci je Berlin teraz našim spojencom, [...]

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Vysoké Tatry, hor, sneh

Muž v Tatrách zaútočil na strážcu prírody a zranil ho. Pohyboval sa po uzavretom chodníku

09.05.2024 13:32

Nový návštevný poriadok TANAP-u je platný pol roka a do letnej sezóny podľa jeho pravidiel vstupujú prvýkrát.

Maďarsko, Čína Si Ťin-pching, Tamás Sulyok

Čínsky prezident je v Maďarsku, stretne sa s Orbánom. Plánujú podpísať desiatky dohôd

09.05.2024 13:25

Čínskeho prezidenta Si Ťin-pchinga privítal na Budínskom hrade s vojenskými poctami maďarský prezident Tamás Sulyok.

Gymnázium Antona Bernoláka, škola, senec

Na rekonštrukciu škôl v regiónoch pôjde z eurofondov takmer 200 miliónov eur

09.05.2024 12:57

Výzva bola podľa Rašiho pripravovaná už jeho predchodcami, ale bola v decembri 2023 zrušená.

Izrael / Obrnené vozidlo / Pásmo Gazy /

Desiatky europoslancov žiadajú sankcie proti Izraelu, chcú zvolať mimoriadny summit

09.05.2024 12:25

Vyzývame, aby ste čo najskôr zvolali zasadnutie, na ktorom by sa prediskutujú dôsledky invázie a uvalili sankcie proti Izraelu," píše sa v otvorenom liste.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 424
Celková čítanosť: 1988932x
Priemerná čítanosť článkov: 4691x

Autor blogu

Kategórie