Nadávať politikom do vrahov, mafiánov a zlodejov – v Pravde dovolené ?

16. septembra 2023, medvedar, Nezaradené

Viem, že sme pred voľbami a ľudia s poruchou integrity strácajú nervy a sebakontrolu nad svojou agresívnosťou a hnevom. Ibaže čo je veľa, to je veľa. Matovič je ktosi, koho nepovažujem za svojprávnu osobu. Šimečku považujem za politického podvodníka-šmejda. Čaputovú považujem za obrovský slovenský omyl. Nikdy by som si ale nedovolil nadávať Čaputovej, Šimečkovi či Matovičovi bez dôkazov do vrahov, zlodejov a mafiánov. Bolo by to bez dôkazov a bez súdnych rozhodnutí nielen nemravné ale bol by to aj trestný čin.

Zaujímavé je, že na Slovensku, dokonca na tomto portáli však existuje ˇčlovek“, ktorý si to dovolil. Zatiaľ beztrestne. Článok s tými najhrubšími invektívami je na portáli naďalej- Nič sa nedeje. Dokedy ?

Nedávno som sa stretol s prípadom, keď pracovníčka jedného ministerstva-silového rezortu, poslala klienta „do p,,,če“ len preto, lebo jej pripomenul, že odpovedať na korešpondenciu občanov je jej zákonná povinnosť. V takomto svete, v ktorom vládni aparátčici nadávajú klientom tým najhrubším spôsobom je možné všetko. Aj označovanie trojnásobného premiéra vlády Slovenskej republiky ako vraha, zlodeja a mafiána.

Ak to s nezvládnuteľnou agresivitou niektorých jedincov pôjde takto ďalej-ak dokonca dostanú na svoje choré exhibície priestor v médiách, potom sa obávam, že ďalším stupňom šialeného stupňovania agresivity bude fyzické masové fyzické násilie a krv. Veľa, veľa krvi….