Smer 22%, PS 18%: Čaputová je v riadnom stresse. A tak podáva žaloby na Fica a Žilinku…

13. septembra 2023, medvedar, Nezaradené

Promovaná právnička Čapútová resp. jej právny poradca Mazák sa asi záver svojho mandátu rozhodli presedieť v súdnych sieňach. Včera Čapútová podala podnet na Ústavný súd na generálneho prokurátora Žilinku, dnes sa dozvedáme, že podala žalobu na pravdepodobného víťaza volieb, trojnásobného premiéra a predsedu najväčšej slovenskej politickej strany Doc. JUDr. R.Fica, CSc. Vraj ide o spor na ochranu osobnosti.

Na prvý, ale aj na druhý pohľad vyzerá Čapútovej konanie ako konanie človeka v ťažkom stresse alebo ako jedinca v hysteroidnom afekte. Čapútová je v takom švungu, v takom duševnom rozpoložení, ako keby chcela podať žalobu či trestné oznámenia na všetkých Slovákov, ktorí si myslia, že Z.Č. pri výkone svojej funkcie objektívne hájila americké geopolitické záujmy, konala ako agent vplyvu USA v SR a realizátor politiky USA v SR a v EU. Ak by Z.Č. skutočne chcela -ako navrhuje iný bloger, obviniť takýchto Slovákov z útoku na jej osobnosť a osobnú česť, čaká ju veľa práce. Hoci žaloby či podnety na trestné stíhanie sama robiť nebude /na to má ľudí platených z našich daní/ už len podpísať tie milióny žalôb a trestných podaní bude riadna fuška. Iba ak by jej pri tom pomohol „pán prezident Rizman“. Iste už dokáže Čapútovej podpis slušne napodobniť, -tak ako ostatné jej úradné úkony.

Pár dní pred voľbami sa nám dvaja úhlavní nepriatelia Fica, Smeru a ľavicového pronárodného Slovenska riadne rozbehli. Matovičovi sa konečne podarilo to, o čom od začiatku svojej kampane „bez ochranky“ sníval. Konečne si kopol keď už nie do Fica, tak aspoň do Kaliňáka. Vyvolal bitku, ktorá ho buď katapultuje do parlamentu alebo hodí do hnoja, medzi politických lúzerov.

Aj pani Čapútová sa nám riadne rozbehla. Ona síce neprovokuje fyzický súboj, nekope do Fica nohami, ale jej ataky sú rovnako agresívne ako protificovské fyzické útoky Matoviča. Pani Čapútová sa rozhodla udrieť do Fica a do Smeru zákernejšie. Chce využiť svojich ľudí na súdoch a v médiách. Táto expertka na súdne spory, týkajúce sa skládok odpadu chce svoj odchod z paláca, pokles preferencií jej milovaného Progresívneho Slovenska a volebnú prehru PS nevďačným Slovákom riadne osladiť. Chce dehonestovať a ponížiť -keď už nie ich, tak aspoň ich idol Roberta Fica.

Takto nejako sa zvykne lúčiť so svojim bývalým manželom ohrdnutá žena po rozvode… Tak ako poloblázon Matovič má bohaté skúsenosti s verejnými exhibíciami, tak aj pani Čapútová má s rozvodmi a rozchodmi celkom slušnú prax. Máme sa teda ešte na čo tešiť.

PS: Dnešný ráno zverejnený prieskum verejnej mienky firmy NMS Market Research pre denník Sme ukázal, čo som tušil. Čaputová je v stresse či v panike z výsledkov toho prieskumu. Hrozné, čo i len pomyslieť: Smer s 22% by mohol elegantne zostaviť vládu s Hlasom a SNS. Nepotreboval by ani Republiku a ani Sme rodinu. Alebo by Smer mohol elegantne vytvoriť vládu s SNS, Republikou a Sme rodinou a nepotreboval by Hlas SD. Okrem 18% PS by sa do NRSR žiadni liberáli /ani z SaS, ani z Demokratov, ani z Modrého Hídu/ nedostali. Normálne Waterloo. Nečudo, že Čaputová ta hysáči. – Odkazujem jej nech nezúfa. Večer na JOJke bude prieskum od agentúry AKO. A AKO vie ako robiť „prieskum“, čo poteší liberálov. Vie výsledky správne poohýbať. Rovnako ako agentúra Median. Takže pani Čaputová, pokoj: zapnite si večer JOJku a dostanete odtiaľ dennú dávku slniečkárskych dezinformácií. To vám do 30.9. umožní zaspať. A čo potom ? Nuž nebojte sa, veď vám špecialisti z istej ambasády už dáko poradia a pomôžu.