Obyčajný fašizmus pod ochranou Čaputovej a Vallových progresívnych policajtov

7. septembra 2023, medvedar, Nezaradené

Som rád, že pán bloger Fabian podrobnejšie popísal svoje zážitky z napadnutia pokojného zhromaždenia matičiarov pred DPOH fašistami z LGBTI komunity a aktivistami Progresívneho Slovenska. Bolo to presne tak, ako to pán Fabián popisuje a ako je to znázornené na videách, ktoré k blogu priložil. Zážitkovo sa s jeho názormi a pocitmi plne stotožňujem.

Dovoľujem si dodať iba pár politologických postrehov. Po prvé, to čím sa fašizoidný progresívny primátor Vallo prezentuje, to už prekračuje medze bežnej názorovej konfrontácie a pomaly ale iste prerastá do čohosi ako občianska vojna. V nej majú Vallovi fašizujúci progresívni, lgbti-aktivisti na svojej strane ozbrojenú mestskú políciu, ktorá sa nerozpakuje predstaviteľov zákonom povoleného zhromaždenia vytláčať -bez ohľadu na ich vek a na to, že sú to teda zákonom chránené osoby -aj pomocou fyzického násilia. Iba preto, že žiadajú postih provokatérov, ktorí prišli míting rozbiť nepovolenými výtržnosťami. A čo je ešte horšie, fašizoidné živly progresívcov, homosexuálov a banderovcov sa pri svojich fyzických útokoch voči ľuďom o 40-60 rokov starším môžu oprieť aj o zložky štátnej polície, podriadenej v konečnom dôsledku prezidentke Čaputovej. Nestačí, že pokojných vlasteneckých starcov napádajú vyžratí mladíci z fašizoidnej LGBTI-komunity a liberálfašistického Progresívneho Slovenska. Vallo a Čaputová /v zastúpení svojho chránenca Hamrana/ na nich -neozbrojených civilov, -ešte pošlú aj ozbrojených svalnáčov v uniformách.

Po druhé, to čo si „naše“ slovenské médiá dovoľujú o zhromaždení Matice a vlasteneckých aktivistov klamať, to je už priame podnecovanie progresívcov a aktivistov ideológie LGBTI k ďalšej, azda ešte brutálnejšej forme zastrašovania. Čo bude nasledovať ? Masaker, pri ktorom mladí progresívci zmlátia vlasteneckých Bratislavčanov do bezvedomia ? Tragédia, ktorú nedajbože mnoho starších národniarov neprežije ? Akú hrôzu na slovenských patriotov aktivisti Progresívneho Slovenska ešte chystajú ?

Po tretie, prerieknutie extrémistickej asociálnej političky zo SASKY A.Zemanovej o zbytočnosti dôchodcov, návrhy vedúcich politikov Progresívneho Slovenska Hellebrandta a Kišša na likvidáciu sociálnych istôt, trinástych dôchodkov a zníženie penzií – to je zrejme iba vrchol ľadovca, ktorý sa po event. víťazstve gaunerov bijúcich ľudí vo veku ich starých rodičov-po víťazstve PS, chystá bejby Šimečka a spol. rozšíriť po celom Slovensku. To je iba vrchol skazy, aká tu na každého čo len trochu slovensky cítiaceho človeka čaká.

Slovenky, Slováci-sestry a bratia – zastavme tento liberálny dúhovo-hnedý mor, ktorý sa chystá zlikvidovať všetko slovenské. Zastavme ich bratia, -tak ako sa spieva v našej /progresívcami tak nenávidenej/ slovenskej hymne. Zastavme ich konfrontačné pokusy skôr ako prerastú do horúcich a krvavých foriem akejsi občianskej vojny. Pokojnými zhromaždeniami povedzme pánovi Vallovi, pani Čaputovej, pánovi Šimečkovi : NO PASARÁN. Progresívni fašisti – na Slovensku neprejdete !