Založ si blog

Absurdný humor alebo hanebnosť Čaputovej a Ódora ?

Keby Čaputová a Odor žili v časoch Hitlerových zločinov, skonštatovali by, že hodnotiť fašistickú zlovôľu pred Norimberským procesom ako kriminálny nacizmus je PREDČASNÉ. Podľa Čaputovej a Odora by bolo treba počkať na verdikt z Norimbergu a až potom proti nemeckým agresorom bojovať na frontoch so zbraňou v ruke.

Čaputová a Ódor v duchu takejto zvrátenej „logiky“ dnes Slovákom zvestovali: upokojte sa, žiaden nezákonný policajný prevrat sa nekoná ! To si všetko vymyslela iba opozícia /Smer, Hlas, SNS, Republika, dokonca Sme rodina…/. Komando NAKA pod velením Hamrana, na základe plánu stratéga Lipšica a politruka Matoviča síce najprv zatklo býv.policaj.prezidenta gen. Gašpara, obvinilo bývalého šéfa SIS Pčolinského a súčasného šéfa Aláča, obvinilo šéfa Národného bezpečnostného úradu Konečného, zatklo dvoch býv. príslušníkov Inšpekčnej služby PZ a ďalšie vysokopostavené osoby, ale netreba sa znepokojovať. Všetko vyšetrí / – údajne podľa zákona …/ vyšetrovateľ NAKA, poverený vykonávateľom puču Hamranom /-napr. vyšetrovateľ Čurilla/, pod dohľadom iniciátora policajného puču špeciálneho prokurátora Lipšica. Definitívu bude mať Špecializovaný súd, kde pracujú takí Lipšicovi priatelia ako Zaleská, Sabová, Hrubala…ev. sudcovia Najvyššieho súdu Kliment a spol. Bedlivo sledovaní predsedom Súdnej rady – Lipšicovým, Matovičovým a Čaputovej človekom J.Mazákom.

Ľudia, upokojte sa. O tom, či Lipšic, Hamran, Ďurka, Čurila…urobili niečo nezákonné rozhodnú podľa zákona Lipšic, Hamran, Ďurka, Čurilla.

Konečné slovo o vine a treste pre organizovanú skupinu zločincov z Inšpekcie PZ, SIS, NBÚ a prípadne aj generálnej prokuratúry /veď aj na Žilinku si už Hamran vodu varí/ budú mať justičné orgány. Minimálne také kvalifikované, ako boli orgány nemeckých „volksgerichtov“ po neúspešnom pokuse o atentát na Hitlera.

Ódor tento absurdný humor, navlas podobný obyčajnej hanebnosti na konci prizdobil svojim tradičným bírešským „bonmotom“. Slováci, nebojte sa, nikto sa nepokúsil uniesť VÁŠ /všimnite si -nie náš ale VÁŠ/ štát. Teraz nerozhodujú „naši ľudia“ ako za čias Fica a spol. Teraz rozhodujeme my, – zo sorosovskej vôle – my „vláda odborníkov“. Nevinní sa obávať nemusia. Vinní áno. Našťastie, o tom kto je vinný rozhodne zákon. A jeho interpretáciu máme našťastie /pre Lipšica, Ďurku, Hamrana/ v rukách my. Teda Ódor, Čaputová, Lipšic, Ďurka, Hamran. – Treba sa jednoducho upokojiť a počúvať ďalšie informácie z vládnych zdrojov. Dobre bude.

Čaputová a Ódor majú svojský absurdný humor. Či je to humor alebo či je to do neba ba možno až do Bruselu volajúca nehoráznosť, o tom rozhodnú v pondelok poslanci slovenského parlamentu. Bohužiaľ, starého parlamentu, v ktorom majú väčšinu gauneri z OĽaNO a Demokratov.

Veľké nádeje na razantné riešenie situácie /požiadavku odvolať Ódora a jeho kamoša Hamrana/ nemám. Verím však, že v tomto predvolebnom období sa to v hlavách poslancov predsa len trochu zmenilo. A je možné, že aj motyka vystrelí…

-Ak by však nevystrelila, potom priatelia, musíme zabojovať my. 30.septembra 2023.

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

al-Džazíra

Netanjahuova vláda schválila ukončenie činnosti televízie Al-Džazíra v Izraeli

05.05.2024 12:54, aktualizované: 13:18

Zatiaľ nie je jasné, kedy zákaz nadobudne platnosť a či je trvalý alebo dočasný.

Štefan Harabin

Glück, Migaľ, Plaváková a Čaučík sa nestotožňujú s Harabinom v súdnej rade. Danko áno

05.05.2024 12:42, aktualizované: 13:10

Migaľ podotkol, že ak by SNS trvala na tomto kandidátovi, v Hlase si k tomu budú musieť sadnúť.

Väzenie / Väznica / Cela /

Najviac väzňov v SR malo dokončené len úplné základné vzdelanie

05.05.2024 12:13

Celkovo sa v slovenských ústavoch k 31. decembru 2023 nachádzalo 8 305 odsúdených osôb a 1 419 obvinených osôb.

EU Dollar Euro Parity Explainer

Lídri susedných štátov svoje sľuby o eure nesplnili. Kedy Slováci prestanú platiť korunou, forintom a zlotým?

05.05.2024 11:27

Politici v Česku, Poľsku a Maďarsku mali ambiciózne plány s prijatím spoločnej európskej meny. Zostalo pri kvetnatých rečiach. Ako to vyzerá teraz?

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1984624x
Priemerná čítanosť článkov: 4692x

Autor blogu

Kategórie