Poslanec za fašistov vybavil 500 pracovných miest v R.Sobote

6. júla 2023, medvedar, Nezaradené

Primátor a poslanec NRSR pán Jozef Šimko kandidoval podľa Denníka N do NRSR za „FAŠISTICKÚ STRANU LSNS“. Dnes tento fašistický poslanec verejnosti oznámil, že aj vďaka jeho spolupráci otvorí v miestnom priemyselnom parku nemecká firma Winkelmann výrobu ZÁSOBNÍKOV NA VODU PRE VYKUROVACIE SYSTÉMY a tepelné čerpadlá. /S akou inou než s nemeckou firmou mal náš fašista spolupracovať ?/ Najväčší podiel vo výrobkovom portfóliu nemeckej firmy Winkelmann majú zásobníky na ohrev vody na báze plynu.- Toto je prvá zaujímavosť.

Agentúra DPA dnes oznámila, že po letných prázdninách vládna väčšina SPD+FDP+Zelení schváli v Bundestagu zákon, ktorý v Nemecku zakáže ďalšiu výrobu vykurovacích systémov na ohrev vody na báze plynu. Vraj treba dosiahnuť 65% podiel vykurovania na báze obnoviteľných zdrojov. – Toto je druhá zaujímavosť.

Medzi ďalšie zaujímavosti, súvisiace s týmito dvoma hlavnými zaujímavosťami patrí:

Každý deň sa v tej našej milovanej Európskej únii udeje veľa zaujímavého. Treba len sledovať správy, dávať si ich do súvislostí – a človek sa nestačí čudovať. Jedna zaujímavosť za druhou. – Čím nás prekvapí zajtrajší deň ?