Založ si blog

Slota, Kočner a mediálne mátohy ako nástroje predvolebnej manipulácie

Načasovanie súdneho procesu so Slotom na obdobie tesne pred parlamentnými voľbami na Slovensku je prejavom toho, k akým úbohostiam sa znižuje stále vládnuca pro-západná pravica /najprv Matovičova, potom Hegerova a teraz Čaputovej/, len aby voľby ovplyvnila vo svoj prospech. Nebudem sa venovať analýze Slotovej osobnosti, ani analýze smiešno-strašne zosmoleného procesu proti nemu /žiadne materiálne dôkazy, iba výpoveď kajúcnika…/, ani Slotovým politickým činom a výčinom v minulosti. Jednoducho konštatujem zaujímavú časovú súvislosť tohto súdneho procesu s predvolebným procesom.

Nie je to jediný prípad. Podobne sa pred voľbami na súd „náhodou“ dostáva aj dvojitý daňový delikt ďalšieho proti-slovenskými médiami obľúbeného „zlosyna“ Kočnera. Dôkazná situácia je aj v tomto prípade mizerná. Dôležitý ale nie je výsledný rozsudok /v oboch prípadoch sa ešte spory môžu ťahať mesiace a roky, -pokiaľ súd poslednej inštancie rozhodne/. Dôležitý je proces a najmä – tak ako v prípade Slotu, – tá OBROVSKÁ MEDIÁLNA BUBLINA, dezinformačné konšpirácie v rádiu, televízii a mejnstrímových médiách vôbec. Kadejakí pseudo-novinári dostávajú šancu, aby v súvislosti so Slotom a s Kočnerom kreatívne naznačovali vymyslené väzby oboch vo vzťahu k R.Ficovi a strane Smer SSD. Morálne poklesnutí pseudo-novinári dostávajú šancu konšpirovať o tom, či náhodou nemal na Slotových a Kočnerových činoch podiel a profit aj Fico a jeho spolustraníci. –

Nejde však iba o podprahovú denunciáciu Fica a Smeru SSD. Ide aj o čosi väčšie. Obaja obvinení /Kočner i Slota/ dostali od vyšetrovateľov okrem hrozby, že „zomrú vo väzení“ aj inú alternatívu. Ponúkli im možnosť „spolupracovať“ pri akože odhalení väčších zločincov a zločinov-samozrejme z radov opozície, a samozrejme najmä zo Smeru. Predstavitelia OČTK podľa Slotu a Kočnera obom oznámili, že oni nie sú „CIEĽOVÉ OSOBY“. Že „čurilovcom“ ide o iné „ryby“. Slota a Kočner sú v tomto predvolebnom rybolove iba beličky, – malé návnady v love na tie pravé /pardon, ľavé/ šťuky v rybníku.

Do volieb je ešte času dosť. Poctivé orgány -„čurilovci“ majú ešte v love na Fica a na Smer rozpracované ďalšie návnady. „CIEĽOVÉ OSOBY“ sa budú pokúšať chytiť na ďalšie blyskáče a rybárske mušky.. Na ďalšie bezvýznamné kauzy, po ktorých by inokedy ani pes neštekol. – Ibaže dnes je situácia iná, dnes je pred voľbami. A každá podprahová negatívna konotácia, ktorá čo i len vzdialene súvisí so Smerom sa hodí. „Lipšicovi“ kreatívci majú aj po zmene Hegera na Čaputovej Odora ruky ešte voľné. Takže budú ďalej v NAKE, na špeciálnej prokuratúre a na špeciálnom súde kúzliť. Do poslednej chvíle, možno až do uzavretia volebných miestností.

Manipulátori a dezinformátori šturmujú nielen na OČTK a na súdoch. Šturmuje sa aj na ministerstvách. 21-členné komando D,Milla a spol. zapracovalo proti opozícii v Bruseli. Ruku k dielu priložili aj informátori-dezinformátori z NATO, ktorí pred voľbami „náhodou“ rozbiehajú svoju kampaň, zameranú na presviedčanie tej časti voličov, ktorá tradične volí Smer, aby to nerobila, lebo bude bude zle. Lebo ich Ficova vláda zbaví božsky príjemného ochranného vankúša NATO a podhodí zlosynovi z Kremľa.

Dotvorme tento predvolebný manipulačný a dezinformačný karneval o nedávnu návštevu Sorosa ml. v Bratislave, následné pridelenie 21 mil. eur z verejných zdrojov sorosovskej mimovládke, ktorá kedysi investovala milióny do pádu Mečiara, pridajme k tomu preskúšavanie špicľovacieho vojenského systému na Lešti, osoľme to hoaxom o podplácaní Smeru SSD zo strany Rusov atď., atď. – a máme „spravodlivú“ predvolebnú idylku SR ako vymaľovanú.

Obraz predvolebného Slovenska je dnes všetko len nie férová súťaž volebných programov politických strán. Kamienky do mozaiky vkladajú čudní ľudia-zo zahraničia ale aj zo slovenskej politickej a mediálne scény. – Tej oficiálnej, zloženej z legalizantov, i tej skrytej, tvorenej rôznymi zo spánku prebudenými agentmi vplyvu, aktivistami , svorkami trolov, influencerov, „blogerov“, nepálskych herečiek, zombie-politikov dzurindovskej éry: Dzurindu, Mikloška, BUGÁRA…a ostatného planktónu, či predstavuje zdroje živín pre euroatlantické obludy a keltsko-germánskych predátorov.

Verejný priestor na Slovensku sa plní obskúrnymi figúrkami a perfídnymi príbehmi. Stáva sa čoraz nebezpečnejší. Našťastie, Slováci sa neboja mátoh. A tú svoju cestu k urnám 30.septembra si napriek všetkým „bububu“ napokon nájdu. Just si ju nájdu !

Férové bruselské „El Clasico“

22.04.2024

Proti futbalovému mužstvu, ktorého fanúšikovia mávajú zástavami nezávislého Katalánska a jedujú tak mocenské centrá Západu je klasicky možné všetko. Dá sa neodpískať dva hrubé fauly a jednu ruku v šestnástke, dá sa neuznať regulárny gól – a dá sa naopak, skórovať z vymyslenej penalty a miesto červenej karty za faul pri útoku na osamelého brankára sa dá [...]

Štvanica na Pellegriniho,Náhlika, Kuffu-jediná dnešná agenda opozície

16.04.2024

Životom bitá slovenská opozícia toho nemá veľa, čím by zaujala širšie vrstvy slovenskej spoločnosti. Alternatívne rozvojové programy ? Opozícia ani nevie, čo to znamená. Má však po ruke mejnstrímové médíá a Matovičovu „tajnú službu“. Tie sú schopné prihrať PS, SaS či KDH aspoň nejaké personálne kauzy a kauzičky. Slovensku a Slovákom nepomôže, keď [...]

Ilegálni zberači parožia – nie iba úbohé obete mäsožravých medveďov

14.04.2024

Už ma nebaví sledovať naše médiá, v ktorých sa o incidentoch medzi medveďmi a ľuďmi hovoria iba polopravdy. PREČO SA NEPÍŠE O ILEGÁLNYCH ZBERAČOV PAROHOV ? Veď tí tzv, turisti, čo boli napadnutí medveďmi mimo intravilánu obce a mimo značkovaných chodníkov a čo sa predierali kadejakými húštinami, kde májovky neŕastú ani náhodou – to sú obyčajní delikventi. [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 419
Celková čítanosť: 1965366x
Priemerná čítanosť článkov: 4691x

Autor blogu

Kategórie