Založ si blog

Boris Kollár a spol. – netárajte, neklamte

Boris Kollár včera zase zaperlil. Vyhlásil, že všetky strany v NRSR – a teda aj hnutie Sme rodina, sú opozičné, lebo Ódorova vláda /na rozdiel od parlamentných strán/ nevzišla z volieb a následne nevzišla z vôle terajšej NRSR. Vznikla z rozhodnutia Čaputovej a je to teda iba jej vláda.

-Pekná táranina-úmyselne nepravdivá, – zase iba jedno z množstva klamstiev Borisa Kollára. Prečo ? Lebo nie je dôležité, kto Odora do funkcie menoval. Dôležité je, o aké persony, s akým politickým a ideovým zázemím ide. Nuž a v prípade Odora a spol. ide jednoznačne a bez výnimky o pravicové až extrémne pravicové, liberálne až extrémne liberálne osobnosti. Aj keď v minulosti maskované za členov „progresívneho krídla“ v KDH či OLaNO. Členovia Odorovej vlády sú jedno-jednoznačne z toho istého plemena euroatlantických aktivistov a protinárodniarskych „koní“ USA a EU, ako sú Boris Kollár, Veronika Remišová, Richard Sulík, Igor Matovič a Eduard Heger. Alebo vice versa: Kollár-Remišová-Sulík-Matovič-Heger sú ideoví a zväčša aj politickí spolustraníci Odora a Čaputovej. – Takže akáže opozícia ? Iba ak švindel-opozícia, iba ak imitácia opozície, iba ak pseudoopozičný fejk. Boris Kollár a spol. nie sú opoziční politici – sú stále vládnymi politikmi, zodpovednými za činy a hriechy vlád Matoviča, Hegera ale aj Ľudovíta/Lajosa Ódora.

Na vec sa môžeme pozrieť aj z iného konca. Ódor je Čaputovej odor, je to jej človek a ľudia okolo neho sú jej ľudia. Kto je to ale Čaputová ? Kým bola volená a zvolená ? Ľudom ! Teda aj jej nominanti ako Ódor a spol. boli nepriamo zvolení ľudom. Majú prostredníctvom Čaputovej mandát od ľudu. Áno, podľa mňa síce bohužiaľ, – ale majú !

Pozrime sa však bližšie na ten „ľud“, čo si Čaputovú /a dnes de facto aj Ódora/ zvolil. Aká časť voličov to bola ? Ľavicová, národniarska, akcentujúca suverenitu Slovenska a jeho zvrchovanosť ? – NIE, ani náhodou. Čaputovú si do funkcie zvolila pravicová, pro-západne, liberálnodemokraticky orientovaná časť voličov. Čaputovú si zvolili presne tí istí voliči, ktorí si zvolili do NRSR aj Sulíka, Remišovú, Matoviča, Hegera – a áno aj Borisa Kollára.

-Keby len zvolili-títo euroatlantici, pravičiari a progresívni konzervatívci a liberáli z PS, Sasky, Za ľudí, KDH…a tiež z hnutia Sme rodina Čaputovej stále dôverujú. Alebo inak povedané, sympatizanti Čaputovej a teda aj jej Ódora sú potenciálnymi voličmi PS, Sasky, KDH, OLaNO, Demokratov a Sme rodiny v nastávajúcich septembrových voľbách. Sú to spojené nádoby, je to vzájomná oddanosť, je to obojstranná láska až za hrob. – Žiadna opozícia, pán Boris Kollár, – ale osudová príťažlivosť. Osudová spoločná voľba.

Vláda Ľ.Ódora nie je nič iné ako pokračovanie vlády Matoviča, Sulíka, Hegera, Remišovej a Kollára inými, – rafinovanejšími čaputovskými prostriedkami. Ódorova vláda má s minulou matovičovsko-hegerovskou vládou tú istú geopolitickú a ideologickú orientáciu, ten istý pravicový liberálno-konzervatívny pohľad na svet, na ekonomiku a sociálne procesy v štáte. Minulá vláda a terajšia vláda sú dve strany tej istej mince.

Pri schvaľovaní programového vyhlásenia Ódrovej vlády a hlasovaní o jej dôvere v NRSR môžu Sulík, Matovič, Kollár či Heger predvádzať odlišné tanečné figúry. Jeden-dvaja môžu dať Ódrovej vláde dôveru, ďalší jeden-dvaja formálne nie, no prisľúbia podporu vláde „od prípadu k prípadu“. Slovom, na očarenie publika použijú naši pravicoví čaputovskí tanečníci rôzne figúry, rôzne oblbováčiky. – No v princípe budú tancovať ten istý tanec. Budú tancovať ten istý pravicovo-liberálny a jednostranne prozápadný „rokenrol“.

-Čaputová, Ódor, Heger, Matovič, Sulík, Šimečka, Majerský, Remišová a áno – aj Boris Kollár budú o mesiac i potom po septembri tancovať tak, ako im budú v Bruseli, Londýne a vo Washingtone pískať. Na tom Kollárove dnešné infantilné táraniny a úsmevné klamstvá o údajnom prechode bývalej vládnej koalície do opozície nič, aleže vôbec nič nezmenia.

Férové bruselské „El Clasico“

22.04.2024

Proti futbalovému mužstvu, ktorého fanúšikovia mávajú zástavami nezávislého Katalánska a jedujú tak mocenské centrá Západu je klasicky možné všetko. Dá sa neodpískať dva hrubé fauly a jednu ruku v šestnástke, dá sa neuznať regulárny gól – a dá sa naopak, skórovať z vymyslenej penalty a miesto červenej karty za faul pri útoku na osamelého brankára sa dá [...]

Štvanica na Pellegriniho,Náhlika, Kuffu-jediná dnešná agenda opozície

16.04.2024

Životom bitá slovenská opozícia toho nemá veľa, čím by zaujala širšie vrstvy slovenskej spoločnosti. Alternatívne rozvojové programy ? Opozícia ani nevie, čo to znamená. Má však po ruke mejnstrímové médíá a Matovičovu „tajnú službu“. Tie sú schopné prihrať PS, SaS či KDH aspoň nejaké personálne kauzy a kauzičky. Slovensku a Slovákom nepomôže, keď [...]

Ilegálni zberači parožia – nie iba úbohé obete mäsožravých medveďov

14.04.2024

Už ma nebaví sledovať naše médiá, v ktorých sa o incidentoch medzi medveďmi a ľuďmi hovoria iba polopravdy. PREČO SA NEPÍŠE O ILEGÁLNYCH ZBERAČOV PAROHOV ? Veď tí tzv, turisti, čo boli napadnutí medveďmi mimo intravilánu obce a mimo značkovaných chodníkov a čo sa predierali kadejakými húštinami, kde májovky neŕastú ani náhodou – to sú obyčajní delikventi. [...]

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

bielorusko, cvičenia

Minsk bol napadnutý, odrazili sme útok z Litvy, tvrdí Bielorusko. Absolútny nezmysel, hlási Vilnius

25.04.2024 15:58

Takéto vyhlásenia je možné pokladať za neustálu nepriateľskú provokáciu a informačný útok proti nám, ktoré nemajú nič spoločné s realitou, tvrdí Litva.

Drucker, Kažimír, Bodis

Rezort školstva sa spája s inovatívnym projektom FinQ. Cieľom spolupráce je zlepšiť finančnú gramotnosť žiakov

25.04.2024 15:51

Ide o súčasť širšieho úsilia podporiť inovácie vo vzdelávaní na základných i stredných školách.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 419
Celková čítanosť: 1965689x
Priemerná čítanosť článkov: 4691x

Autor blogu

Kategórie