Výtržnosti US vojakov vo Zvolene dávajú za pravdu Ficovi

24. mája 2023, medvedar, Nezaradené

Najnovší incident, čo sa odohral vo Zvolene potvrdzuje predpovede poslancov za Smer, Hlas, Republiku a LSNS, že vojenská zmluva SR s USA je zlá, škodí Slovensku a Slovákom a predstavuje veľké bezpečnostné riziko.

Nejde o prvý prípad. A podľa mňa ani o posledný. Akurát sa odohral na verejnosti, svedkom bolo príliš veľa Zvolenčanov, než aby sa dal ututlať. Nedal sa odcigániť. Úradníci Čaputovej vlády sú ale v klamaní virtuózi. Najmä tí, čo sú na ministerstve obrany, vnútra a zahraničných vecí. Tí aj napriek výpovediam očitých svedkov, napriek informáciám z mestskej a štátnej polície naďalej tvrdia, že išlo o spor medzi troma zákazníkmi supermarketu, ktorý sa teraz údajne nepriateľské živly snažia zveličiť a politicky zneužiť.

Nuž milí naďovci a čaputovci na MO SR, – bežné spory medzi zákazníkmi neprebiehajú ako bitka na podlahe predajne, nekončia sa policajnou nutnosťou použiť hmaty a chvaty /s cieľom prerušiť poškodzovanie zariadenia supermarketu/ – a hlavne, nevrcholia tým, že vojaci cudzej armády sa vyhrážajú našim slovenským štátnym policajtom smrťou !

Po udalostiach vo Zvolene by sa všetci poslanci matovičovsko-sulíkovsko-kollárovsko-remišovskej hrôzovládnej chásky mali VEREJNE OSPRAVEDLNIŤ občanom SR za to, že zle hlasovali, keď hlasovali o zmluve s USA a súhlase s pobytom cudzích vojakov NATO v SR. Mali by sa ale nielen ospravedlniť-mali by verejne deklarovať svoj odchod z politiky a zo slovenského verejného priestoru vôbec. Mali by povedať pardon a potom sa nadobro politicky odmlčať. Mali by to urobiť všetci poslanci, čo za zmluvy s USA a NATO hlasovali. ABDIKOVA´T Z POLITICKÝCH FUNKCIÍ by mala aj tá, čo ich postoj schvaľovala a podporovala – Zuzana Čaputová.

-Nie, lokaji z MO SR, – nejde o politizáciu a zveličovanie. Zvolenský prípad je výsostne politický a tak protestovať proti jeho politizácii je nonsens. Politizácia politického prípadu je plne primeraná. Nie, nejde o zveličovanie. Naopak, ide o zmenšovanie, ututlávanie a zametanie prípadu pod koberec; ide o jeho politicky účelovú bagatelizáciu.

BAGATELIZÁCIA vyčíňania amerických opilcov vo Zvolene zo strany väčšiny médií, zo strany pro-amerických politikov a Čaputovej je mimoriadna nehoráznosť. A obávam sa, že je to iba začiatok.

Prečo ? Pretože na Lešti /Oremovom Laze/ sa stavajú nové ubytovacie priestory pre 3000 vojakov. /Nota bene v čase, keď krachuje projekt štátnych nájomných bytov…/. Spolu s existujúcimi ubytovacími kapacitami sa tým kasárne na Lešti zmenia na cca PäŤTISÍCOVÉ mestečko. Ubytovacie kapacity sa rozširujú a skvalitňujú pre vojakov USA a cudzích vojakov NATO aj vo Zvolene-Sliači a v Kuchyni pri Malackách. Ak to pôjde takýmto tempom, počet cudzích vojakov v SR presiahne počet príslušníkov našej vlastnej slovenskej armády.

-Tak čo, pravicoví euroatlantici, – ešte stále tvrdíte, že Fico a spol. konšpirovali a strašili, keď hovorili o rizikách pobytu vojakov USA a NATO v Slovenskej republike ? Tak čo, -nemáte pocit hanby ? Tak čo, neprišiel čas, aby ste sa za svoje hanebné hlasovanie Slovákom verejne ospravedlnili ?