Založ si blog

Výtržnosti US vojakov vo Zvolene dávajú za pravdu Ficovi

Najnovší incident, čo sa odohral vo Zvolene potvrdzuje predpovede poslancov za Smer, Hlas, Republiku a LSNS, že vojenská zmluva SR s USA je zlá, škodí Slovensku a Slovákom a predstavuje veľké bezpečnostné riziko.

Nejde o prvý prípad. A podľa mňa ani o posledný. Akurát sa odohral na verejnosti, svedkom bolo príliš veľa Zvolenčanov, než aby sa dal ututlať. Nedal sa odcigániť. Úradníci Čaputovej vlády sú ale v klamaní virtuózi. Najmä tí, čo sú na ministerstve obrany, vnútra a zahraničných vecí. Tí aj napriek výpovediam očitých svedkov, napriek informáciám z mestskej a štátnej polície naďalej tvrdia, že išlo o spor medzi troma zákazníkmi supermarketu, ktorý sa teraz údajne nepriateľské živly snažia zveličiť a politicky zneužiť.

Nuž milí naďovci a čaputovci na MO SR, – bežné spory medzi zákazníkmi neprebiehajú ako bitka na podlahe predajne, nekončia sa policajnou nutnosťou použiť hmaty a chvaty /s cieľom prerušiť poškodzovanie zariadenia supermarketu/ – a hlavne, nevrcholia tým, že vojaci cudzej armády sa vyhrážajú našim slovenským štátnym policajtom smrťou !

Po udalostiach vo Zvolene by sa všetci poslanci matovičovsko-sulíkovsko-kollárovsko-remišovskej hrôzovládnej chásky mali VEREJNE OSPRAVEDLNIŤ občanom SR za to, že zle hlasovali, keď hlasovali o zmluve s USA a súhlase s pobytom cudzích vojakov NATO v SR. Mali by sa ale nielen ospravedlniť-mali by verejne deklarovať svoj odchod z politiky a zo slovenského verejného priestoru vôbec. Mali by povedať pardon a potom sa nadobro politicky odmlčať. Mali by to urobiť všetci poslanci, čo za zmluvy s USA a NATO hlasovali. ABDIKOVA´T Z POLITICKÝCH FUNKCIÍ by mala aj tá, čo ich postoj schvaľovala a podporovala – Zuzana Čaputová.

-Nie, lokaji z MO SR, – nejde o politizáciu a zveličovanie. Zvolenský prípad je výsostne politický a tak protestovať proti jeho politizácii je nonsens. Politizácia politického prípadu je plne primeraná. Nie, nejde o zveličovanie. Naopak, ide o zmenšovanie, ututlávanie a zametanie prípadu pod koberec; ide o jeho politicky účelovú bagatelizáciu.

BAGATELIZÁCIA vyčíňania amerických opilcov vo Zvolene zo strany väčšiny médií, zo strany pro-amerických politikov a Čaputovej je mimoriadna nehoráznosť. A obávam sa, že je to iba začiatok.

Prečo ? Pretože na Lešti /Oremovom Laze/ sa stavajú nové ubytovacie priestory pre 3000 vojakov. /Nota bene v čase, keď krachuje projekt štátnych nájomných bytov…/. Spolu s existujúcimi ubytovacími kapacitami sa tým kasárne na Lešti zmenia na cca PäŤTISÍCOVÉ mestečko. Ubytovacie kapacity sa rozširujú a skvalitňujú pre vojakov USA a cudzích vojakov NATO aj vo Zvolene-Sliači a v Kuchyni pri Malackách. Ak to pôjde takýmto tempom, počet cudzích vojakov v SR presiahne počet príslušníkov našej vlastnej slovenskej armády.

-Tak čo, pravicoví euroatlantici, – ešte stále tvrdíte, že Fico a spol. konšpirovali a strašili, keď hovorili o rizikách pobytu vojakov USA a NATO v Slovenskej republike ? Tak čo, -nemáte pocit hanby ? Tak čo, neprišiel čas, aby ste sa za svoje hanebné hlasovanie Slovákom verejne ospravedlnili ?

…“a tiež atentát na predsedu vlády“

14.06.2024

Tento skromný vetný prílepok venovala odchádzajúca prezidentka Slovenskej republiky najbeštiálnejšiemu politického zločinu, aký sa kedy stal v novodobej slovenskej histórii. Prezidentkin prílepok bol k čomusi, čo nemalo a nemá s politickým atentátom žiadnu politickú relevanciu. Ide tu o prílepok k pripomienke útoku mladého človeka / indoktrinovaného vplyvmi zo [...]

Strýko George vybaví: z Mgr. Čaputovej profesorka – alebo príležitostná STAND-UPistka ?

13.06.2024

Tak sme sa konečne dozvedeli, kam bude odložená pani Zuzana Čaputová. Svoje ďalšie uplatnenie minimálne na 15 rokov /toľko jej chýba do dôchodku/ vraj nájde v akademickej sfére. -Uľavilo sa mi, -mohlo to byť aj horšie… Onedlho budeme svedkami úkazu, aký sa pro-západne orientovaným politikom mimo služby /napr. I. Radičovej/ stáva pomerne často. Budeme svedkami [...]

Prečo nebola Čaputová na rozlúčkovej návšteve v Budapešti ?

12.06.2024

Čaputová to má, chvalabohu už pomaly za sebou. Už len dva dni. Teším sa, že odíde, nebola to totiž prezidentka podľa môjho gusta. Mal som pocit, že mi ako občanovi Slovenskej republiky robí zle kde a kedy môže. Ale treba jej uznať, – robila a robí to konzekventne. Prakticky až do posledného dňa svojho pobytu v Grassalkovichovom paláci. Čaputová je momentálne na [...]

Rochester Hills, streľba

Strelec na predmestí Detroitu zranil osem ľudí, potom sa zabil

16.06.2024 06:30

Osem ľudí, vrátane najmenej dvoch detí, utrpelo zranenia pri streľbe na predmestí Detroitu Rochester Hills.

biden, trump

Predvolebná debata Biden - Trump na CNN ráta aj s vypínaním mikrofónov

16.06.2024 06:00

Prvá americká predvolebná debata medzi Joeom Bidenom a Donaldom Trumpom sa uskutoční 27. júna,

SR prezident Pellegrini inaugurácia BAX

Šiestym prezidentom je Pellegrini: Venoval sa Gerymu, zložil sľub a stihol aj prvý prešľap. Niektorí očakávajú veľa, niektorí nič

16.06.2024 06:00

Aj keď je v jeho príbehu viacero kontroverzií i káuz, 6. apríla 2024 presvedčil 1,4 milióna ľudí o tom, že je spomedzi všetkých kandidátov najlepšou voľbou.

zelenskyj, summit, švajčiarsko, ukrajina,

Zelenskyj na mierovom summite: Keby Rusko malo záujem o mier, nebola by žiadna vojna

15.06.2024 20:45, aktualizované: 21:35

Na mierovom summite o Ukrajine vo Švajčiarsku sa zúčastňuje viac ako 90 krajín a osem medzinárodných organizácií.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 440
Celková čítanosť: 2057345x
Priemerná čítanosť článkov: 4676x

Autor blogu

Kategórie