Trh mladých otrokov v Bratislave

10. mája 2023, medvedar, Nezaradené

9. mája sa v Bratislave, v priestoroch Starej tržnice konal Trh mladých otrokov. Určený bol najmä žiakom stredných škôl. Kvalitných jedincov sa tu pokúšali pre svoje gazdovstvá získať krajiny zo Západu, usilujúce nakúpiť poslušných a psychosomaticky kvalitných otrokov za veľmi veľmi lacný peniaz.

Niektorí nádejní otroci na trh prichádzali sami, iní v sprievode svojich učiteľov alebo rodičov. Bolo vidieť, že väčšina sa na svoju otrockú budúcnosť na Západe pripravovala už dlhšie. Mladé otrokyne boli neraz už také vykrmené, že sa vzhľadom podobali estetickým ideálom Západu. Otroci a otrokyne boli aj komunikačne a jazykovo dobre pripravené-veď ich na jazyk otrokov-angličtinu, rodičia pripravovali často už od jasličiek či materskej školy.

V Starej tržnici sa dnes trhy otrokov vydarili. Mladé dnes ešte stále slovenské telá s malými probruselskými dušičkami sa tu pustili na fatálnu cestu asimilácie a inkarnácie, z ktorej sa už do krajiny svojich predkov len málokto z nich vráti.

Pri pohľade na toto sebazotročovanie mi prišla na um jedna myšlienka, požičaná od susedov. Vlasť v nej hovorí svojmu synovi a dcére: „ak ma opustíš, nezahyniem, ak ma opustíš, – zahynieš !“