Pomôžu Čaputovej služobky do Kyjeva vyhrať ďalšie voľby ?

28. apríla 2023, medvedar, Nezaradené

Pred 1989 súdruhovia, čo chceli byť kremeľskejší ako ľudia z Kremľa nazývali služobnú cestu „KOMANDIROVKOU“. Chceli tým zdôrazniť, že nejde ani tak o rutinnú cestu v rámci zamestnaneckej služby, ale skôr o plnenie príkazu nadriadeného súdruha vedúceho.

Okolnosti, ktoré sprevádzali prípravu a realizáciu spoločnej cesty českého prezidenta a slovenskej prezidentky do Kijeva boli podľa mňa akési neprirodzené, organizované akoby niekým zo spoločného pozadia oboch prezidentov. Dnešný búrlivý priebeh „návštevy“ je toho pekným symbolom. Do Kyjeva k Zelenskému sa stále prezidenti nedostali-Zelenskij je vraj po rannom útoku ruských rakiet stále v bunkri a na fotenie sa Zelenského s prezidentmi na „kijevskej ulici“ či v prijímacej sále jeho paláca dôjde neskôr-okolo obeda.

Od koho dostala Čaputová kyjevskú komandirovku ? Od ktorého komandíra ? Prečo ju akceptovala ? Lebo je to slušná dáma, čo nevie povedať nie ? Alebo preto, že si spolu so svojim naivným propagačným PR tímom myslí, že jej služobka pridá na prestíži u jej slovenských voličov ? To fakt ? To si fakt Čaputová myslí, že jej cestovačky do Kyjeva nahrnú do volebného košiara státisíce Slovákov a že vďaka nim vyhrá voľby ? To ten Čaputovej tím -napriek citlivému vnímaniu-nepozná skutočné náhľady Slovákov na vojnu na Ukrajine a na vládne kamarátšafty s banderovcami ?

A čo vy – milí čitatelia ? Myslíte si, že cestami do Kyjeva – tobôž ak sa zrealizujú spolu s českým prezidentom- budú Čaputovej preferencie zvyšovať alebo naopak ? /Toto nie je myslené ako anketa, skôr len ako rečnícke otázky…/.