RTVS bráni Mikulca a útočí na NBÚ

5. apríla 2023, medvedar, Nezaradené

Mimoriadne škandalózna relácia Anny Vargovej dnes opäť dosiahla svoje morálne dno. „Moderátorka“ si do svojho vládneho resp. provládneho „one man show“ pozvala známeho pro-euroatlantického agenta a provládneho influencera R.Bránika. Samozvaného bezpečnostného analytika.

R. Bránik v siahodlhých ale umelecky precítene podaných tirádach bránil ministra Mikulca, – človeka „bez bázne a hany. Človeka, čo sa v režime 24 x 7 snaží dotiahnuť kauzy predstaviteľov minulej, rozumej Ficovej vlády tak, aby opoziční činitelia zo strany, ktorá je t.č. najpopulárnejšia nemohli byť volení a skončili vo väzení.

Mikulca podľa Bránika dlhodobo prenasledovaného ale vždy čestného ministra sa ficovskí zakuklenci snažia v týchto dňoch zlikvidovať. Prečo ? Lebo je to milovník práva, férovosti a policajnej morálky. Je to biela nepoškvrnená ľalia. A tí gauneri z NBÚ, čo na neho útočia ? Odporní zakuklenci, ficovci, no jednoducho hnus.

Pán Bránik, -ľahko sa vám rozpráva ódy na údajne vždy zákonné praktiky Mikulca, keď s vami nikto nediskutuje, ba keď vám navyše nahráva na smeč pro-lipšicovská a pro-hegerovská „moderátorka“ pani Vargová. Ľahko je vrane vyhrať spevácku súťaž, keď slávikov uďobala…

-Pán Bránik, skúste si súťažne zaspievať s inými bezpečnostnými analytikmi napríklad s pánom Žitným, alebo pánom generálom Šándorom. Prečo ich do mikulcovsko-lipšicovského propagandistického okienka pani Anna Vargová nepozvala ? Čoho sa bála ? Vari len nie konfrontácie v štýle „za a proti“ ? Vari len nie plurality názorov ? Vari len nie zdravej demokratickej diskusie ?