Založ si blog

Matovičov plán B

Matovič vie, že momentálne prehráva. Matovič vie, že po septembrových voľbách nebude vo vládnej koalícii. Matovič vie, že s ním nikto nebude chcieť po voľbách nič mať, nikto s ním nebude chcieť spolupracovať nielen vo vláde, ale ani v parlamentnej opozícii.

Matovič však vie aj to, že to ani s tým jeho parlamentným opozičníctvom nebude až také jednoduché. Matovič vie, že sa bude musieť poriadne obracať, aby sa do NRSR vôbec dostal.

Matovičova hlavná predvolebná zbraň – 500 eurová odmena za volebnú účasť, – v podobe plánu A /schválenie odmeny v parlamente/ je v skutočnosti plán B: je to propagandistická cesta k tomu, aby sa Matovič do parlamentu vôbec dostal. Tzv. plán B a C je iba hra. V skutočnosti sú všetky Matovičove plány A, B,C…XYZ iba súčasťou jedného jediného globálneho plánu B. Podstatou tohto globálneho únikového plánu B je, aby si Matovič po jesenných voľbách zabezpečil v NRSR komfortnú opozičnú pozíciu. A z jeho osobného pohľadu komfortné živobytie pre seba, pre svoju manželku, pre svoje deti a pre „manželkine“ firmy a realitné projekty.

Matovič chce prísľubom 500-euroviek zabezpečiť pre svoju OĽaNO, spoločnosť s ručením obmedzeným, – dostatok hlasov a teda dostatok peňazí zo štátneho rozpočtu. Matovič si kampaňou okolo 500-euroviek chce zabezpečiť nielen dobrý život, ale aj dostatok prostriedkov na realizáciu svojho koníčka – politizovania na typicky matovičovský škandalózny spôsob. Cirkusové predstavenia á la Matovič neboli, nie sú a ani v budúcnosti nebudú zadarmo. Preto už dnes, v predvolebnej kampani Matovič ako dobrý cirkusový principál myslí na budúcnosť. A zháňa prostredníctvom typicky matovičovských pitoreskných a šokantných atómoviek pre OĽaNO staronové a nové hlasy. Zháňa si peniaze na svoj povolebný opozičný parlamentný dobre zásobený a teplučký brloh.

Zháňa si však už dnes aj témy na svoje povolebné opozičné kampaňovanie. Šibrinkovanie s 500-eurovkami alebo so znížením poslaneckých platov a podobné témy, brnkajúce na citlivé struny závistlivcov a chamtivcov určite prežijú 30.september 2023. Matovič si nimi bude prisládzať svoj opozičný život nonstop, možno až do ďalších volieb v roku 2027.

Matovič je emočne a psychicky posunutý človek. Plánovať však vie. Matovič už dnes pol roka pred voľbami plánuje a robí na svojej povolebnej opozičnej budúcnosti. Vojak sa stará, vojak má.

– Toto je Matovičov skutočný plán B: zabezpečenie sa na časy, keď bude musieť žiť v novej opozičnej realite. Zabezpečenie na opozičné časy, v ktorých sa on sám osobne /ak má poslanecký mandát a peniaze/ cíti ako ryba vo vode.

Štvanica na Pellegriniho,Náhlika, Kuffu-jediná dnešná agenda opozície

16.04.2024

Životom bitá slovenská opozícia toho nemá veľa, čím by zaujala širšie vrstvy slovenskej spoločnosti. Alternatívne rozvojové programy ? Opozícia ani nevie, čo to znamená. Má však po ruke mejnstrímové médíá a Matovičovu „tajnú službu“. Tie sú schopné prihrať PS, SaS či KDH aspoň nejaké personálne kauzy a kauzičky. Slovensku a Slovákom nepomôže, keď [...]

Ilegálni zberači parožia – nie iba úbohé obete mäsožravých medveďov

14.04.2024

Už ma nebaví sledovať naše médiá, v ktorých sa o incidentoch medzi medveďmi a ľuďmi hovoria iba polopravdy. PREČO SA NEPÍŠE O ILEGÁLNYCH ZBERAČOV PAROHOV ? Veď tí tzv, turisti, čo boli napadnutí medveďmi mimo intravilánu obce a mimo značkovaných chodníkov a čo sa predierali kadejakými húštinami, kde májovky neŕastú ani náhodou – to sú obyčajní delikventi. [...]

Fico dnes odštartoval vládnu krízu či skúšku charakterov súčasnej vládnej koalície ?

13.04.2024

Pod taktovkou relatívne vecného moderátora Mateja Baránka dnes Fico v pravidelnom formáte premiérskych monológov na RTVS odštartoval mimoriadne závažný proces. „Informoval“ verejnosť o svojom akože „osobnom názore“ na riešenie novej politickej situácie vo vládnej koalícii po zvolení P.Pellegriniho za prezidenta SR. Táto informácia tvorila iba 2-3% [...]

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

zelenskyj

Rusom chcel pomôcť s atentátom na Zelenského, zbieral informácie o letisku Rzeszów

18.04.2024 18:23

Zelenskyj letisko v Rzeszówe používa pri cestách do zahraničia, pretože vzdušný priestor Ukrajiny je od začiatku ruskej invázie uzavretý.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Zrútila sa hlavná fasáda historickej budovy kodanskej burzy, ktorá horí od utorka

18.04.2024 18:07

Požiar ťažko poničil renesančnú budovu zo 17. storočia, ktorá prišla o svoju vysokú vežu i veľkú časť strechy.

Zoran Milanovič

Chcel byť hráč i rozhodca. Záhrebský Trump ešte nepovedal posledné slovo

18.04.2024 17:31

Bolo to, akoby sa Zuzana Čaputová z pozície hlavy štátu uchádzala o premiérsky post. A hoci chorvátsky prezident Zoran Milanovič so svojimi sociálnymi demokratmi parlamentné voľby nevyhral, v procese formovania budúcej vlády zostáva stále v hre.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 418
Celková čítanosť: 1959342x
Priemerná čítanosť článkov: 4687x

Autor blogu

Kategórie