Založ si blog

Edko náš troj-jediný, ktorý si na modrých nebesiach…

Kto sa ako modrý cíti, má odvčera nového poloboha – Edka Hegera Trojjediného, zo Sorosovej milosti pomazaného, vlastnou vodkou namazaného.

Edko Heger je od včera poloboh. Na svojich útlych plieckach musí zvládať nielen funkciu premiéra, ale aj ministra financií a ministra zdravotníctva. Edko Heger je ako najväčší nitriansky corgoň. Iba on už totiž nad zemou drží túto našu historicky najlepšiu „slovenskú“ vládu. Nečudo, že modroverní na neho s nádejou vzhliadajú. Je pre nich poslednou inštanciou nielen do septembra ale aj po ňom.

Edko Heger je,- aspoň pre modré médiá /teda takmer pre všetky/, spasiteľom pravice, zjednotiteľom pravoverných. Je to pre mediálnych mudrákov baránok boží, spasiteľ. Veď sa len pozrite na titulky novín a programy spravodajských a publicistických relácií: sú plné úvah o zjednocovaní pravicových straničiek. Na Slovensku momentálne nie je žiadny ekonomický , sociálny, či medzinárodnopolitický problém – len a len kto, ako a kedy zjednotí nešťastnú pravicu. Nič iné náš bohabojný národ od Uble po Kúty nezaujíma, – iba záchrana korýt pre pravicu.

Modré think tanky fičia na plné obrátky. A na konci ich hlbokomyseľných úvah je napokon vždy on – modrý mesiáš Edko Heger. Veľmi veľmi konsensuálny politik… Hossana Edko ! Nech ťa nebesá navždy kŕmia rajským nektárom !

Počet ministrov slovenskej vlády sa postupne scvrkáva. Je to ako v tej lasicovsko-satinskovskej pesničke: bolo nás jedenásť, už nás je len desať…resp. písmenká a ministri sa nám míňajú… Pomaly vo vláde zostane iba sám Heger a ako zapisovateľ -Edkov osobný kronikár Anonymus Naď.

A možno je to tak aj najlepšie. Čím menej bude na Slovensku ministrov, tým menej dôvodov budú mať Slováci na nadávanie. Nemáš ministra, nemáš terč. Zostane ti už iba úfať v spásu božiu.

Stav na ministerstvách opustených členmi „najlepšej vlády v histórii SR“ je taký, aký je. Napovedá o ňom fakt, že po ministroch všade nastupujú krízoví manažéri. Tvrdí ako „Lojzo-čistič“. Neľútostne sekajúci hlavy neschopných úradníkov a čistiaci, čo sa ešte vyčistiť dá.

– Opakujem, takto je to asi dobre. Ak na Slovensku má vládnuť pravica-potom postačí na čele už iba jeden Edko Heger. Panáčik, čo bude chodiť do Brusselu. No a k nemu nanajvýš jeden Jarko Naď. Špeditér, ktorý na Ukrajinu pošle zadarmo všetko, čo predtým za posledné eurá kúpil od zbrojárov zo Západu.

Na riešenie každodenných problémov SR a správu vecí verejných postačia krízoví manažéri. Takto to môže fungovať. No ak by aj niečo zaškrípalo, – sú tu modré médiá. Tie veci dajú do ažuritu-azuritu. Buď to hodia na 12 rokov hnusnej mafiánskej ficovlády alebo to pekne ponatierajú na vzdialené modroružové horizonty: dobre bude !

Na Slovensku sa to vyvíja do blankytna. Ministri sa strácajú, krízoví manažéri krízujú. A bohabojným občanom Slovenska už nezostáva iné, ako si zúfať prípadne úfať v mesiáša. Veriť v zjednotiteľa pravice Edka Hegera, veriť jeho všeobsiahlym floskulám a frázam. A veriť modrým médiám.

Verte aj vy. Modrá je dobrá. A Eduard Heger je ešte lepší. Je najlepší. Edko Heger do septembra zvládne aj ďalšie ministerstvá. Edko Heger je najlepší.

Férové bruselské „El Clasico“

22.04.2024

Proti futbalovému mužstvu, ktorého fanúšikovia mávajú zástavami nezávislého Katalánska a jedujú tak mocenské centrá Západu je klasicky možné všetko. Dá sa neodpískať dva hrubé fauly a jednu ruku v šestnástke, dá sa neuznať regulárny gól – a dá sa naopak, skórovať z vymyslenej penalty a miesto červenej karty za faul pri útoku na osamelého brankára sa dá [...]

Štvanica na Pellegriniho,Náhlika, Kuffu-jediná dnešná agenda opozície

16.04.2024

Životom bitá slovenská opozícia toho nemá veľa, čím by zaujala širšie vrstvy slovenskej spoločnosti. Alternatívne rozvojové programy ? Opozícia ani nevie, čo to znamená. Má však po ruke mejnstrímové médíá a Matovičovu „tajnú službu“. Tie sú schopné prihrať PS, SaS či KDH aspoň nejaké personálne kauzy a kauzičky. Slovensku a Slovákom nepomôže, keď [...]

Ilegálni zberači parožia – nie iba úbohé obete mäsožravých medveďov

14.04.2024

Už ma nebaví sledovať naše médiá, v ktorých sa o incidentoch medzi medveďmi a ľuďmi hovoria iba polopravdy. PREČO SA NEPÍŠE O ILEGÁLNYCH ZBERAČOV PAROHOV ? Veď tí tzv, turisti, čo boli napadnutí medveďmi mimo intravilánu obce a mimo značkovaných chodníkov a čo sa predierali kadejakými húštinami, kde májovky neŕastú ani náhodou – to sú obyčajní delikventi. [...]

Moulin Rouge

Vrtuľa legendárneho mlyna na streche kabaretu Moulin Rouge v Paríži sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Zvrat v prípade Černáka. V miestnosti bol len pár minút, rozhodovať o jeho prepustení sa dnes nebude

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:06

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 419
Celková čítanosť: 1965502x
Priemerná čítanosť článkov: 4691x

Autor blogu

Kategórie